12

Р. Сталман

преди 1 месец

Лицензирания софтуер е като пиратски софтуер с допълнително съглашение периодически да те ***. А най-добре е свободен софтуер.

11

По същество

преди 1 месец

Да бе. За това имаше прекалено много резервации, хора които не бяха пуснати на полетите и имаше билети написани на ръка. Точно днес пътувах. Разбирам да лъжете, ама бях там и видях. Чак така да лъжете не бива.

10

Анонимен

преди 1 месец

Либерастите ТРЕНИРАТ, ако още не сте разбрали

9

Нормално

преди 1 месец

За нелицензиран софтуер няма ъпдейти хахахахах

8

Защото са на въглища

преди 1 месец

Кюмурени компютри вече няма!

7

Анонимен

преди 1 месец

Че тя България е 30 години назад и петдесет в дясно, как да ни засегне ?

6

до 4

преди 1 месец

Цировият ГУЛАГ тепърва ще се усеща все повече и повече! нима вече се забрави Понеделникът и това, че ДСК остави Клиентите си без пари за 48 часа, когато поради грешко в електронната система изпразни сметките на всички извършвали плащания или тегления от банкомат с картата си! така, че ако нямаш хартиени пари и сметка в ДСК, 48 часа на най-голямата жега и вода нямаш пари да си купиш!!

5

Анонимен

преди 1 месец

Слава богу и библиотеката в Кнежа не е засегната. Току що бях там и успях да си взема книга.

4

аха

преди 1 месец

Дръжте в изправност аналоговите системи и съхранявайте важните документи на хартиен носител. Дигитализаторите обичат да прибират пари, но не винаги си вършат работата както трябва. Пък и някои неща започват да стават некотролируеми, така ми се струва.

3

Анонимен

преди 1 месец

Вижда се на практика кой от кога зависи, кой с кого е свързан, Немски медии пишат, че биници в Любек и в Кил (пристанища) са спрели работа. системата е засгнала и супермаркети, здравната система. В Русия пишат, че тъй като преди година са ги изключили заради санкциите, нямат връзка с този оператор и всико им е нормално.

2

Муахаха

преди 1 месец

е как да го Засегне като те там са още на Windows95, а срива е с последните ъпдейти на Windows10, така че ако технологично сте 30 години назад - няма страшно - сигурни сте!

1

Анонимен

преди 1 месец

Поне Vivacom го отнесе здравата. Сега ако и мобилните им комуникации се разпаднат ще е РАЙ