50

IronHead

преди 1 месец

Откъде го изкопахте този грантов неолибераст да коментира за Тръмп? На такива им давайте да раздуват само войни, жендърство и Зелени сделки!!!

49

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е кошмара на инфантилните нежни комунисти. Давай Тръмп мачкай либерастите, нека вият и се гърчат, тази зараза трябва да се изкорени.

48

Анонимен

преди 1 месец

Който не плаща няма защита точно така не после да ми викат че сме платили за освобождението от турско

47

Математик

преди 1 месец

Напротив! В предния мандат на Тръмп света си пое въздух!

46

Христо Христов

преди 1 месец

Този смърди от далеч на грантаджия на Посолството....

45

Христо Христов

преди 1 месец

"Журналистът смята, че няма да е лесно нито на Америка, нито на Европа, ако Тръмп спечели втори мандат като президент." - дано!

44

Анонимен

преди 1 месец

Добре щом Карабоев е казал

43

Анонимен

преди 1 месец

И като как ще спре войната в Украйна??? Ако спре помощта за Украйна, това означава МИР ПРИ УСЛОВИЯТА НА РУСИЯ, ТОЕСТ ТРЪМП Е ЯВНО НА СТРАНАТА НА ПУТИН. АМИ да се обединят, зеле ги зала 1 проток!

42

Да

преди 1 месец

Когато Тръмп беше президент сащ не нападнаха никой,щом дойде мумията започна с войните.

41

Малък праз

преди 1 месец

Абе, нали Баце се ръкува с Бай Дончо във Вашингтон. Как така "Как ще работи България с Тръмп?" Ептен взеха да си измислят сценарии, само и само да ни наплашт с лошият Бай Дончо. Лош е да, но само с просяците от Украйна, на коите ще им секне дохода, щедро даряван от Байдън.

40

Анонимен

преди 1 месец

Ако се ограничат правата на НПО такива бокLуци като този на мига ще изчезнат. Тревогата на такива нищожни твари като този е, че Тръмп ще им спре кранчето.

39

Като СССР

преди 1 месец

Чиба бе ***. Гледах те по телевизора какви манипулации каканижеш. Тръмп ви спира грантовете и виете като койоти. Не ви ли удари Тръмп през лакомите хрантутни устенца и пръстенца ще фалирате САЩ като СССР.

38

Анонимен

преди 1 месец

Първото, което трябва да направи Тръмп е да спре парите за бандитската държава Украйна, а второ да притисне ЕС да се анулира т.н. Зелена сделка!

37

asd

преди 1 месец

Стига с това лесно ! За хубавите неща в живота трябва работа, която обикновено не е лесна!

36

до Ужас

преди 1 месец

Причината евроатлантиците да мразят живота е проста - животът ги е ощетил жестоко. Някои физически, правейки ги небинарни, но повечето са засегнати като умствено неравностойни. Затова евроатлантиците мразят живота.

35

Дааа

преди 1 месец

Посолството ще спре парите на много от НПО и предателите,това ги тревожи а не България.

34

хе хе хе

преди 1 месец

До 32. Всъщност планът беше два месеца, в които Русия да бъде фалирана, Путин свален с бунтове или преврат, а украинците да ударят навлезлите след провокациите руснаци. Това беше планът на твоите началници. Не се получи, санкции, налети пари, оръжия, нищо не помогна на продажния Зеле. В момента гледаме епилога на тази трагикомедия. И то защото Путин е твърде милостив и не иска да трепе цивилни укри. Или е твърде умен и смята да си вземе цяла Украйна, с населението й:)

33

Ей

преди 1 месец

До 31,Какъв план какви лъжи пишеш,кой те излъга?!

32

Американ

преди 1 месец

Джурналистът говори глупости: на Америка ще и е лесно с Тръмп, щото джендерията и пилеенето на пари ще спре и вниманието ще се фокусира отново върху Америка; на ЕС ще им е трудно щото ще трябва отново да си плащат масрафа.

31

Ужас

преди 1 месец

Не знам защо евроатлантиците мразят мира и живота?!