17

Възмутен

преди 3 седмици

Тази Татяна Буруджиева е толкова некултурна жена, слушах я вчера по тв, някаква изнервена, доминираща, налагаща мнението си, неуважителна, прекъсваше другия коментиращ и водещия, нахална, нагла, агресивна, дори вулгарна, нарече другия коментиращ с обиден епитет "папагал", грозна работа! В България много анализатори и политолози нямат елементарна култура на говорене пред медиите! Най-грозтото е когато се надвикват и не дават на опонента да изкаже своята гледна точка!!! Това го няма никъде в ЕС!!!

16

Индекс на Пригодност

преди 1 месец

Стига некомпетентни политици! Време е за промяна!Индекса на пригодност - тестове за интегритет, лоялност и интелигентност на кандидат-депутатите. Да знаем за кого гласуваме! Искаме прозрачност и качество в политиката.Повече информация може да намерите на следните адреси:Oфициален сайт: https://ip-bg.info/ ___ YouTube канал: https://youtube

15

sd

преди 1 месец

президентска ''република'' е и най-отвратителната недоимперия, рашистката федерация.

14

Анонимен

преди 1 месец

Единствено ПП-ДБ са в състояние да управляват България. За последните 3 години само те успяха да съставят редовен кабинет. Всички други се провалиха многократно. Затова трябва да се гласува само за ПП-ДБ на всички избори.

13

Анонимен

преди 1 месец

АБЕ Б У Д А Л И, ОТ МАРТ МЕСЕЦ ДО СЕГА СТРАНАТА НЕ Е СПИРАЛА ДА БЪДЕ В ПЕРМАНЕНТНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ!!!...

12

Шарлатаните

преди 1 месец

Вече не били шарлатани..Радев им прости и пак щял да дига юмрукя...На помирителна среща ще похапнат баклава кадаиф тулумбички,сладка бозичка....въъъх

11

Анонимен

преди 1 месец

Само това не е опитано - президентска република. Там нещо не работи - един човек е отговорен. Излизаме на улиците и го отнасяме. Сега колективна отговорност = колективна безотговорност. Някой помни ли имената на всички 240 депутати. Ми нали те са волята на народа. Защо са и толкова много. Вижда се, този модел тука не работи. Ние не сме общество като Германия, Франция и т.н. Южните народи им трябва твърда ръка

10

Анонимен

преди 1 месец

До 7 според теб, парапетов и парапетова,ще ни изкарат от кризата ли?

9

Анонимен

преди 1 месец

Абе къде са депутатите гледам сега в Парламентарният контрол има нема 30 човека в залата със квесторите и стенографите!То вярно петък но то май и в останалите дни си е така.Какъв контрол има народа към народните ни депутати?

8

Анонимен

преди 1 месец

Никакви избори,президента да разпусне всички партии,и да станем президентска република,по света има най-малко 20държави,които се управляват от президент,и са много добре.

7

Евроатлантик

преди 1 месец

Ако има нови избори, хората трябва масово да излязат да гласуват за ПП-ДБ! За да може България да излезе от кризата и да има стабилно, нтикорупцио и про европейско правителство!

6

Анонимен

преди 1 месец

"Страната вече е в предизборна кампания" -- само че за да гласуваме искаме политици в затвора. иначе не става. герб трябва да бъде отстранена от изборите и лидерът й съден за злоупотреби с бюджетни средства.

5

Анонимен

преди 1 месец

Що за професия е "политолог" ??? Питай баба Мара от пазаря, анализът й ще е на по-високо ниво от този на тези две стари кифли. Баналности, профанизъм, липса на каквато и да е експертиза. ниво махленска бакалница.

4

ХАХА

преди 1 месец

Буруджиева в защита на ГРОБ, както винаги!Мила моя,не смяташ ли че трябва да се преориентираш вече и да заложиш на по-перспективен кон? Защото ГРОБ е мого уморен кон вече,много!А знаем какво се случва с уморените коне,нали?

3

Анонимен

преди 1 месец

Абе кви политици са тия плъхотрони от ппдб. Те са само в кампания към момента. По цял ден висят в студията и разправят, че всички други са виновни ама не и те. Колко милиарди изчезнаха, колко машини и пари отидоха в Украйна. Някой компенсира ли ни? ПВР успяха ли да го входират и да дойдат пари. Какво стана със заводите и пътищата. Трябва да си много жалък или корумпиран за да гласуваш за тия комикс герои

2

Анонимен

преди 1 месец

Кой не скача е червен...зелен, кафяв...чували сме ги всичките цветове. Изворът е направен отдавна. Вие сами виждате от терминал 2 . Ще останат един ден само депутати в България , без население.

1

Анонимен

преди 1 месец

Верно ли,бе?Как пък ние още не сме разбрали!Аман от аналИзатори,които ни мислят за т.панари.Плаща ли им някой за това изхождане,или е на доброволни начала?