16

Анонимен

преди 1 месец

За предотвратяването, за предотвратяването е важно какви средства и ресурси има! Щот като се обърне колата - пътища много. Навремето имаше ракети срещу градушки, както и си имахме наши самолети за борба с пожарите. Нямаше такова чудо - всяко лято половин България да гори и да няма кой и как даспрепожарищата! И не разбрах - "партньорите" от НАТО и ЕС с какво помогнаха? За комшиите разбрах - благодарско голямо, това са Хора. Но тия, дето им се внасяме постоянно - те с какво и кога?

15

Анонимен

преди 1 месец

Апелирам, всички народни представители да дарят заплатите си за месец юли на пострадалите от пожари за възстановяване на щетите!!!!!

14

Мисля, че ще е

преди 1 месец

Справедливо, ако банките отпуснат заеми при символични лихви! Това, което трупат от нас и това, което ще отпуснат няма да ги фалира.

13

Народното

преди 1 месец

Събрание, добре е взело решение, но не е справедливо. Незабавно трябва да се блокират всички и всякакви сметки у нас и по света, да се запорира имуществото на всички които са крали и продължават да крадат и тези милиони и милиярди да вьезнат в държавната хазна. Да се помогне достойно на пострадалите и унищожената природа! НО уважаеми сънародници. Не може само да искаме от държавата! Има и застраховане!

12

Анонимен

преди 1 месец

Браво на народните представители. Нашитенлидери и ръководители. Те мисля и работят за народа! Дори в тези жеги продължават да се грижат за обикновения Българин.

11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9 Всеки носи отговорност за собствените си недвижимости ! В нормалните държави това става чрез застраховане ! Имал стадо за 200-300 000,обори,сгради,помещения и техника за още толкова,ама дай да минем тънко,ако може да се прекара държавата и другите,защо да е го направим ?

10

Анонимен

преди 1 месец

Парламентът да вземе решение да си намали заплатите, а при НЕсвършена работа да им се отнема възнаграждението.

9

Анонимен

преди 1 месец

Къщите на хората да се възстановят до ключ и да им се плати изгорялото движимо имущество с пари от депутати, министри и други некадърни мотайници, а не с пари от бюджета, с нашите пари!

8

ХИТРИНО

преди 1 месец

АКЦЕНТЪТ Е НЕ ДАЛИ ЩЕ ОТПУСНАТ ПОМОЩ, А КАКЪВ ЩЕ Е РАЗМЕРЪТ НА ПОМОЩТА!!!... ЯВНО Е ОТБИЙНОМЕР!!!...

7

До 6

преди 1 месец

Как се възтановяват изгорели къщи с 5000 лева? Само нов покрив струва 15-20.

6

Анонимен

преди 1 месец

Правилно, 240х5000 са милион и двеста, доста къщи могат да възстановят с тия пари.

5

Анонимен

преди 1 месец

Следдъждкачулковото правителство уточни ли кой ще краде тия отпуснати средства ? Аз съм абсолютно сигурен че до пострадалите няюа да стигнат.

4

Анонимен

преди 1 месец

Допълнително всеки кръвопиец да дари по една заплата за пострадалите. Както правиха за украинците.....

3

Анонимен

преди 1 месец

Веднага да се пренасочат всички пари предвидени за Украйна към бедстващите Българи това е най разумното решение. С парите които вместо да се дават на фашисткия режим спокойно може да се закупи самолет за гасене на пожари.

2

Дей го

преди 1 месец

оня раздавач на машини за украйна Мирчев от ДА БЪЛГАРИЯ да взима сега лопата и да отива да гаси

1

Рая Нагъзян

преди 1 месец

Първо ще оставим всичко да изгори, пък после ще "отпуснем" средства към наши фирми уж за възстановяване. На раята, на раята по една чантичка с ориз и макарони. Може и олю.