181

прасчочо

преди 1 месец

Причината за пожарите е именно организацията: има руски подривни кадри на наша територия. Те организират пожарите, наводненията с пари от руски олигарси и в комбинация с руското посолство. При нас Русия не трябва да води война - нейните ресурси от олигарсите и стигат да ни разбие икономиката. Вдигането на цените на горивата, тока, строителството - все места, в които се въртят огромни руски пари. Партии - БСП, ДПС, Атака и още много други.

180

Анонимен

преди 1 месец

Тоя толкоз ли е *** или се прави на по-*** отколкото е. Ами министърчето си е твое, ти го спусна, ти управлява, твоя е организацията, толкоз можеш такова си създал. И сега кой ми нацапа гащите. Няма да мине, хващай куфарите преди да си започнал да търкаш наровете.

179

info.

преди 1 месец

А какво стана с сребърният йодид,нали уж го пръскаха за дъжд,а?

178

Анонимен

преди 1 месец

Изчезни бе мазен парапет некадърен!

177

До....

преди 1 месец

Човекът, който! Какво очакваш от човек, който едвам е завършил гимназия, а за висше образование - че той такова няма! Лъже на поразия! Не може да си завършил висше образование в Университета в Тенеси, а после да "завършиш" некакЪФ частен колеж (рекламиран по подобие на финансова пирамида, при това най-вероятно-ON LINE) към (но не и В) Харвард! На всичкото отгоре, както Киро ***, така и Асен Василев вадят лаишки език, с което доказват, че и двамата имат средно колежанско образование!

176

Човекът, който

преди 1 месец

трудно организира цяло изречение, без да запече....дава акъл за....

175

Анонимен

преди 1 месец

До H2...но може да стиска здраво парапети...и Кире, не ръси мозък ще ти трябва за друго, не го пропилявай, че ти е ограничен ресурса!

174

H2

преди 1 месец

Това трябва да е някаква шега. Този човек не може да организира една секретарка

173

Токмаков

преди 1 месец

ПРИЧИНАТА Е ЧЕ ОКРАДОХТЕ ГОРИТЕ. ПРЕВЪРНАХТЕ ПЛАНИНИТЕ В ПУСТИНЯ И СЕГА ПРИКРИВАТЕ ЗЛОТО. КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ ОТ ИЗСЕЧЕНИТЕ ГОРИ!???? ДА ГОРИ ВСИЧКО. ДА ГОРИ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКАКОЧИНА . БОГ ВСИЧКИ ВИ ЩЕ ИЗГОРИ.

172

Офф ,да се омита

преди 1 месец

-Марш от страната ни ,краварски прислужнико!Взимай и косматата Лена ,че ни е писнало от такива нагли и крадливи мушмороци като вас.

171

Мишо

преди 1 месец

Смята той?! Сводниците добре умеят да смятат не мога да го отрека. Марш за канада при твоите хора със сменения пол, на тебе ти харесват ласките отзад, нали мазньоч - мазен. Гнус ме е да го гледам този, имам чувството че ще хвана сифилис.

170

Анонимен

преди 1 месец

К. Петков е всепризнат специалист-организатор-координатор на защита населението от бедствия и аварии. Преди време той източи няколко язовира и така предпази неразумното население от удавяне. Захвана и тунел под Шипка, който засега се позагуби в дълбочина. Освен всичко това, той прокара няколко моста (5 бр) по течението на Дунава за улеснсние международния трансорт. Партиите в НС завиждат на тези завоевания и не го слушат!

169

Смут

преди 1 месец

Липса на техника ве ***

168

Общественик

преди 1 месец

Този гелосан пуяк нв може да си върже гащите ( все падат по парапетите) , а взел да сипе простотиите си тук ! Ай сиктир , бе, кривоуст некадърник ! Кой го смята за човек тоя ???

167

погнусен

преди 1 месец

Става наводнение в Царево. Причините са много, натрупвали са се с години. Но точно тогава се подаряват едни 100 БТР и на фона на това, че България няма ресурси не изглеждаше никак, никак добре този факт. В същото време К. се оля да си прави пиар на гърба на страдащите. Та сухоземни костенурки бяха изхвърляни във водата, та с новите дрехи държаха лопати...Става катастрофа като колата на К. е летяла с 3 пъти над разрешана скорост. Той тръгва да си прави предизборна кампания със смъртта на убития..

166

Анонимен

преди 1 месец

Причината е, че не разстреляха няколко негодника като теб. Без да те пропускат. Наглостта на такива като вас е причината.

165

Анонимен

преди 1 месец

да ги бяха хвърлили в огъня - заслужили са си го 1000 пъти

164

Анонимен

преди 1 месец

причината е управници като вас- друга причина няма- колкото по скоро провесим всички кото вас- толкова по скоро ще станем държава

163

Защо така-а??

преди 1 месец

Днес.бг затаява от своите читатели новината за позорното изгонване на "екскурзиантите" Кирил Петков и Николай Денков от разгневени жители на Воден.

162

Анонимен

преди 1 месец

Лавров, който одобряваше пожарните самолети за България, сегашните евроатлантици не го пуснаха да мине през нашето въздушно пространство, за благодарност.