27

до 26

преди 1 месец

Остава само да посочиш период, в който споменатите промени са станали за 50-тина години.

26

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УЧЕНИ

преди 1 месец

СА от jet propulsion laboratory, NASA, GIS, NASA, NOAA , държавни институции. Над 90% от т-н. климатолози са на държавна заплата. Графиците за температурни аномалии са математически манипулирани, няма връзка м/у СО2 и темперурните промени. Има ред хидро, астрономо и гео -фактори влияещи на климата. Историята познава много катаклизми.Глашатаите на глоб. затопляне, Ал Гор, Маршал, Ръмсфелд и кривооката девойка са лидерите на манипулациите.

25

Анонимен

преди 1 месец

Такива пожари винаги е имало и винаги ще има. Купете противопожарна техника, харварджийски измамници!

24

Анонимен

преди 1 месец

спрете да засаждате лесно запалими иглолистни гори!!!дъб и бук трябва да се засаждат!

23

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Няма вече бачкатори. Затова стават тия пожари. И не е само в България, а редовно всяко лято в Канада (горят територии по-големи от територията на България) и САЩ. Хората се научиха на мързел в последните години в С. Америка и Европа. Работи се само в Азия. Държавният апарат в България е в пъти по-голям от тоя през соца при положение, че имаме навлизане на компютърните технологии това е безпредметно. Хайлазуване, по цял ден хейтване по сайтовете и нищоправене. Никой няма да ви гази пожарите.

22

БОйКО

преди 1 месец

В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ АДЪТ Е ОГРОМЕН. В ПЛОВДИВ - БЕТОН, СЕЧ НА ДЪРВЕТА, БЕЗ ПАРКОВЕ. ПРОСТИЯТ НАРОД СЕ ПЪРЖИ, А ГРАДСКАТА УПРАВА СИ ЧОПЛИ... НОСОВЕТЕ /И НЕ САМО/ И ПОДПИСВА СЛЕДВАЩОТО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ.

21

ЕДИН ЧОВЕК

преди 1 месец

ХОРАТА СЕКАТ ГОРИ, ЗАМЪРСЯВАТ И ЧЕРПЯТ ЛАКОМО РЕСУРСИ И БЕЗ ГРАНИЦИ, ПЪК ПОСЛЕ: "ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ И ПОМАГАЙ!!!" ЖЕГИТЕ ЩЕ СА СТРАШНИ ОТТУК-НАСЕТНЕ

20

До 19

преди 1 месец

Гръм ше тресне у твойта ***, да не молиш за помощ тогава, руzки еннннничарю

19

Маке от Северот

преди 1 месец

Да гине в огин фашистичката клоакка Татария!!!Те това кажувам язе и сите люде по света!

18

Анонимен

преди 1 месец

По времето на лошия социализъм такива пожари да изгори цяло село нямаше как да станат защото навсякъде имаше хора. Имаше пожарникари, техника, гражданска защита, армия и полиция. Пожарите се потушаваха веднага. А сега в страната има демографски пустини където може да минат дни преди изобщо някой да забележи че гората се е подпалила и то вече няма гасене. Нито има хора, нито техника. Те докато дойдат да се организират и всичко е изгоряло.

17

Анонимен

преди 1 месец

Тези пожари са запалени нарочно. Това са предумишлени палежи. Защо прикривате истината?

16

Бончо

преди 1 месец

Глупости! Хванете ***, които палят горите, за да секат и продават дървесината после. Не си изсмуквайте от пръстите обяснения! Продажници!!!

15

Ба

преди 1 месец

Мани я тая песен Girl on fire. Трий от playlist-a. Тъкмо се зарадвах, че свърши. Мъчеше ме от години и се чудех как да се отърва.

14

СВДрагунов

преди 1 месец

А може и да не очакваме, ако бъдат избити подпалвачите......

13

ХОРАТА СТАНАХА ЛОШИ

преди 1 месец

КОЛКОТО ПО-МАЛКО ИМА ОТ КОМШИЯТА, ТОЛКОВА ПО - ОЗЛОБЕН И ЛОШ СТАВА ЧОВЕК........ НАЙ - ГОЛЕМИЯ ПРИМЕР Е ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН.....

12

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се, че пожарите са дело на хората. Село Воден се запали от три страни. Много съжалявам за невинните хора там

11

Анонимен

преди 1 месец

Единият пожар беше започнат при косене, друг - при минаване на влак и искри от спирачната система, трети - някой горял гуми за да събере тела после ... Изглежда всичкото това бедствие тези дни си е от човешка намеса.

10

Анонимен

преди 1 месец

За такива природни изменения се говори вече над 30 години. Българанчо трябва да се опари слагайки ръка върху котлона за да го проумее и да го разбере по трудния начин.

9

До 8

преди 1 месец

Да. Такива като теб. Я кажи откъде ще се вземе тая искра? Камъните ли се търкат самостоятелно? Африка трбва да е изгоряла вече.

8

Няма

преди 1 месец

Природно бедствие са сушата, необикновено високите температури и съчетанието от условия за разпалване на най-малката искра в пожар. Бедствие е и епидемията от мозъчна недостатъчност, поразила някои участници от коментарите.