154

ееех деде! Деде!

преди 1 месец

добрият съсед ще иде и каже на дедето - деде, ако дойде полицията ще ти отнемат казаните и кофите, ще те дадът на данъчните а и може да те осъдят, Лошият съсед ще си трае и чака да види на живо сеира, а подлият, гаднярът, предателят - ще се обади анонимно, даде адреса, името, двора, плевнята и в коя одая дедето пече неговите 15на литра ракиджос. При цена 5 лв/л, е трябвало да плати 30на лева данък. . .Байдън непечеше, непродаваше нито пиеше ракия. в Щатите кой ще пече 5л ракия? Смешно. Бизнес!

153

ndndnd

преди 1 месец

ракията конфискуват,ама дрогата не...после що така или иначе им викали

152

Анонимен

преди 1 месец

Дядото няма право да вари ракия незаконно. Точка. Закона трябва да е НАД всеки.

151

анонимен

преди 1 месец

Долна човешка ЗЛОБА,я не сакъм да съм добре,а на ВУТЕ да му е зле,това означава доноса на съседите на стареца,което Карел Шкорпил е констатирал от 1881год. за българите

150

До Банкеръ

преди 1 месец

Те вече са ни завладели. Вижте им Концесиите, често без концесионни такси: студена вода, минерални води, дърводобив, мини, злато, енергетика, смеосъбиране, строежи, земя, хотели, плажове.

149

Анонимен_777

преди 1 месец

Да се смея ли...да плача ли..Сатира ли е това или просто БГ реалсност..Трудно ми е да го определя вече..! Браво на заптиетата-миЛиЦиОнеГрИ....

148

Libre comme air

преди 1 месец

Мвр са смешници!!!Това е най големият престъпник в бг.!!!

147

Банкеръ

преди 1 месец

Държавата не понася конкуренцията,преследва я с цялата строгост на закона.Гражданите трябва да почнат да се обединяват срещу нея,защото ако така продължава може скоро да забранят да имаш лозе,сливи,кайсии.Както забраниха кокошките,овцете и козите.Засега може да имаш Куче,Котка,Гълъби и то ако плащаш данък.Да идва някой да ни завладява и да се свършва.

146

Петре,

преди 1 месец

А в Пещера и в Карнобат кога? Или там бият през ръцете.

145

Някой

преди 1 месец

Браво. Евала. Сега трябва Калин Стоянов и главчестия да дадат съвместна пресконференция за този удар по престъпността. А полицаите наградени с най висок отличие рискованата операция.

144

Анонимен

преди 1 месец

Хванете наркодилъритеоколо училищата, бе..............те тровят и вашите деца.............вместо да тормозите тоя човек , че си е сварил 10 литра ракия!!!!

143

Ха-ха

преди 1 месец

Дедото да си намери читав адвокат,дето не само ще му върне казана и ракията,ами ще осигури и пари за мезе!Имаше преди години пак такова некадърно изпълнение и върнаха всичко(цял тон ракия)!

142

Анонимен

преди 1 месец

Сега в съда като питат пенсионера да рацкаже какво е станало, и той ще саже: Влизам в бараката и гледам двама ролицаи варят ракия.

141

булгаристан

преди 1 месец

за българина или тояга или нищо! Бой по простите кратуни!

140

Ира деум

преди 1 месец

Върнете казана и ракията на човека,крет.ни !И вкарайте в затвора тези,които източиха КТБ !

139

ПП - ДОНОСНИЦИ...

преди 1 месец

КЛЕПЯТ БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА И У НАС..... ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ, ЗАЕДНО С БСП И РАДЕВ ПО УЛИЦИТЕ.... БОРЯТ СЕ С КОРУПЦИЯТА НА СИРОМАСИТЕ - РАКИДЖИИ

138

Валя

преди 1 месец

Браво на полицията.Удара на века.Смешници.Как не ги е срам.

137

Добре де

преди 1 месец

Как са влезли без заповед за обиск ?

136

Анонимен

преди 1 месец

От който нищо не става, става бакшиш! А ако не става за бакшиш, става полицай! Как не ви беше срам да посегнете на 80 годишен човек?!

135

Анонимен

преди 1 месец

Не са виновни полицаите, а онези индивиди в парламента, които приемат безумни закони.