54

Анонимен

преди 1 месец

Калин ков да каже кой пали горите! Това не е от температурите! Гърция и България горят, а в съседна Турция, всичко е ОК или да си заминава!!

53

Фен на ИТН

преди 1 месец

На България и трябва Експертен кабинет както казаха ИТН а колкото до Президентската република тя е План Б а План А е Експертен кабинет докато сме Парламентарна република

52

Анонимен

преди 1 месец

За повечето пожари са виновни хората, а тях кой ще санкционира? Кога ще се научиме как да бъдем отговорни пред себе си и към другите и тогава да съдим хората. Голяма немърливост . Всеки си прави катвото си иска , а на думи сме много добри!

51

Анонимен

преди 1 месец

Всички с бели ризкиСа на терен...

50

Габи

преди 1 месец

Нормалните и мислещи хора също искат изчезването на ПП и ИТН и техните лидери от политическата сцена, но те не се махат. Калин Стоянов ли е запалил пожарите?Да се разследва и покаже избиратели на коя партия са предизвикалите пожарите.

49

Анонимен

преди 1 месец

То пък хората на Славуца са все едно от най-кадърните. Помним и шнорхелите, и шахматистката, и НикитУ Василев - все капацитетни управленци

48

Анонимен

преди 1 месец

Имаше правителството,ИТН направиха всичко да го разбият! Сега им дадоха възможност пак не го правя . Аз незнам какво точно правят в парк,но са вредни. Едно време излизаха не подстригани,сега Тошко го гледам брачна халка,прическа ,часовник. .

47

Анонимен

преди 1 месец

Че Калин.ката бе става за министър,това е ясно,същото се отнася и за премиера.Като слушах безумните им отговори на журналистически въпроси,се отчайвам още повече като гледам какви ни управляват.А иначе чалгарите също не са стока и не знам на какво разчитат,ако получат третия мандат.

46

Алекс

преди 1 месец

ИТН спечелиха избори.Можеха да направят правителство и да покажат как се гасят пожари.Вместо това Баш Чалгаринът се ската на диванчето в кабеларката.ИТН предпочетоха ролята на страничен наблюдател и коментатор.Балабанов защо още е в София? На терен търсят доброволци.

45

Анонимен

преди 1 месец

240 депутати от народното събрание да идат и да гасят пожари, а не да си чешат езиците и да се плюят. И без друго за нищо не стават, срам ни от народа, ни от бога имат.

44

Анонимен

преди 1 месец

Главния пожарникар купи водно оръдие за борба с протестите. Забравихте ли го това?

43

Ххх

преди 1 месец

Стоянов е на терен ,ама с малката подробност ,че е там с лимузината ,шофьорчето,охраната и т.н.колкото да си направи снимки и да се изтипоса пред камерите.Така че няма нужда да се прави на голям мъж.Истинските мъже са пожарникарите и доброволците!

42

Анонимен

преди 1 месец

Това си е чиста проба заяждане със служебното правителство. Напоследък е неоспорим факт ,че служебните правителства вършат по-добра работа от редовните.Тошко Йорданов да не се кикоти в парламента и да си пише смс-ите на айфона, а да отива на телен да гаси пожар.

41

шиши

преди 1 месец

върши си работа но са си пудел н атози *** нгал шиши извинявай с рам

40

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 35Хубав въпрос! Защо Бойко борисов с неговия голям опит в пожарната не се включи доброволно да гаси пожарите, а си стой в кабинета с климатик! Като го видим там и ние писачите можем да се включим!

39

Анонимен

преди 1 месец

Не отивате защото тези професии изискват определени качества а другото са измислени оправдания

38

Анонимен

преди 1 месец

До гост 36Ресурса от техника е ограничен при условие че има бюджет 160 милиона за техника за горските пожари. Парите обаче не са усвоени и ще се усвоят когато си наредят схемата Боко, Пеевски с милиционера от статията!

37

Тенденция

преди 1 месец

Начело на МВР никога не е заставала личност, която да придаде стойност на поста. Абсолютно умишлено назначават зависими милиционери с примитивен изказ и мислене. На гърба на бедствия се правят на рамбовци и комикс герои, без да имат никаква представа как да организират ресурси или да аргументират искане за такива.

36

АЗ

преди 1 месец

Драги *** от ,,Днес" , като следвахте ( ако въобще сте следвали !) журналистика , на такива думи като ,, сиктирдоса " ли ви учеха...?!

35

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 35 :Не отиваме защото не сме с връзки да ни назначат за милиционери да обикаляме в лимузини с климатик по пожарите!