116

Анонимен

преди 1 месец

Vsichki plateni partizani ot darjavnia budjet na rbg da otivat da gasat pojari s lachenite obuvki, belite rizi, kostumite i vratovrazkite ili im spirame parite.

115

Анонимен

преди 1 месец

НАД ДОЛИНАТА ШОПАРЛАНДУСЪТ ГРУХТИ, АЛА КОЙ ДРУГ ОСВЕН ФЕОДИТЕ СЕ ВРЪЗВА НА НЕГОВИТЕ ГРУХНИ??!!!...

114

Факт

преди 1 месец

Ако има имунна система на демокрацията, то Пеевски много скоро трябва да бъде изхвърлен от политиката.

113

Анонимен

преди 1 месец

Когато една страна се управлява от олигарси това демокрация ли е?

112

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 123 По - тъпо нещо рядко се среща , но вие изкарали курса по тъпизъм ,за вас е УСПЕХ

111

Един Българин

преди 1 месец

Дори и Доган не може да се отърве от този .... , а държава от него и Тол-упа!

110

Анонимен

преди 1 месец

А какво е имунна система на демокрацията? Терор върху хора, групи хора определени по незнайно какъв начин, чрез който Центровете за изследване на демокрацията, плетени от едни фондации изследват чрез терор от страна на местни величия каква ще е реакцията ако им се стовари такъв или онакъв проблем? Май точно това е "имунна система на демокрацията" - терор по всички възможни начини.

109

ташунка витко

преди 1 месец

Нахакайте му една инжекция в дебелия *** да му се подобри имунната система.

108

Анонимен

преди 1 месец

Не сработва имунна система, когато има платени медии, раздухващи лъжи, актьорчета и сценаристчета, които искат да се изживеят като големите американски актьори-политици. Не сработва въобще, когато има централизирани указания отвън кога да се направят "едни избори", с цел да се впишат нашенските актьорчета в Гоулемоту евроатлантическо шоу. На Тръмп му харесало много, аз така разбрах.

107

Анонимен

преди 1 месец

Имал много да каже за президента и да разкивал .Давай , ако имаш топки да издържиш дело за клевета .

106

THE BEST

преди 1 месец

Какво доверие ????.... Доверието е сринато до нула.... И то точно, заради хора като Пеевски сме на тоя хал ..... Докато държавата има лица като него за управляващи или водещи - няма да стане по-добре или да се увеличи доверието......

105

Анонимен

преди 1 месец

Накрая дръндарският татарин ще се изкара отново спасител на България, разкарвайки дяволското изчадие, което лично създаде.

104

Пловдив

преди 1 месец

Започна да квичиш на неразбираем магнитно свински език . Не става ясно какъв ти е проблема вероятно защото си в разни списъци на хора който са лапали рубли . С една дума крадеца *** дръжте крадеца .

103

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 месец

ПОРЕДНОТО ЧУДОВИЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, СЛЕД ДОГАН И БОРИСОВ.

102

Айляк

преди 1 месец

Слуховете са, че Медито Доганов виси 100 млн. лв. на Шиши. Затова и по.мач.ората нищо не може да каже на Дебилянчо. Залогът е дупасе-то, оттам и разцеплението в незаконната партийка. Любопитното е, че довчерашни врагове на ПееФски, изведнъж го заобичаха, справка - Ленчето Йончева.

101

Анонимен

преди 1 месец

Олигарх,клиент на закона Магнитски,засмукал милиони,милиарди от далавери,този нерез,още плаши гаргите заканвайки за измислени истории. Мюсюлманите не те искат в ДПС.Българите те мразят,ти вече си г-н никой,свивай си дебелите льоки и изчезвай за там, от където няма връщане.Толкова си долен,че това ако е болестно състояние,няма кой да те лекува.

100

Анонимен

преди 1 месец

Алоо..Абе да не сте купени от тоя пеевски,че все за него пишете??ТАКАВА НАГЛОСТ.ТАКОВА БЕЗОЧИЕ..ТО БИВА БИВА..ТЕЗИ СА ЗА ЗАТВОРА БЕ ХОРА.Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.НЯМА..ЗА ТОВА ЩЕ ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯ И ЕХ ТАКИВА КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ..

99

Анонимен

преди 1 месец

Уф,омръзна ми да лягам и ставам с това какво е казал Пеевски.

98

Анонимен

преди 1 месец

Феноменът се оказа изключително ограничено момченце. Тя Държавна сигурност така създаваше митове, които после рухнаха, но агентите продължиха да използват научените похвати. Рано или късно истината лъсва. Сега са се сръфали помежду си и дано си изкарат всички кирливи ризи, иначе никога няма да научим истината за Бацун, Доганя, Фуражката, Задокеанските шарлатани, Копейковци и куп други ненормалници.

97

Анонимен

преди 1 месец

Много иронично е един от основните *** убиващи обществения организъм да разсъждава за имунната система на обществото и да и дава съвети.