22

Руси

преди 1 месец

Според вас тук коментиращи кога изобщо ще се възстанови тази държава ,колко още пари ще иска да сгъне този артист ? Ако до сега са наляли един трилион ,за възстановяване ще искат още толкова и тогава вече корупцията ще е в най-висшата си форма. Да не говорим ,че се провали като президент като милион войници и цивилни дадоха фира да подпомагат режима му. Дори децата знаеха ,че Украйна няма шанс ,само АйТитата вярваха в победата. Коментари по темата моля..

21

Анонимен

преди 1 месец

САЩ Нато ЕК или пази боже украйна помогнаха ли за пожарите в България От умрял писмо да чакаш.

20

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски ще му покаже детската болница в Харков, но оня няма да се впечатли!

19

Дони

преди 1 месец

Ще споделиш ли, какво е искал зеления просяк от теб. Всички измамници бързо сменят посоката на въртене на дирника си.Това за сега, а какво ли търкаляне ще падне, като отово те изберат за президент?

18

Гошо

преди 1 месец

До кога? - ще се обеснява че Зеленски е с изтекал мандат и е никой ката държавник? Явно на някои много им се иска да го величаят но и на холивудските артисти им идва краят. Дори и САЩ мислят да го детронират, но не и нашите независими медии.

17

Разговора

преди 1 месец

Zelio: aaaa hello.... Trump: you are fired !!!

16

Анонимен

преди 1 месец

Аре стига с тия старци, вече ми писна.

15

Айляк

преди 1 месец

Тръмп ще изтъргува Тайван, който исторически и без това си е на Китай. Едва ли Тайван може да предложи толкова много на ФАЩ/натю за защита, колкото Китай може да даде. Така, че рашките си взимат, каквото им е нужно от О'крайна, а Китай си прибира Тайван...и сичко е точно. Основният кредитор на ФАЩ...е Китай, нека не забравяме този факт...

14

Анонимен

преди 1 месец

А акушерката Урсула знае ли ?? Алкохоликът Борел знае ли ?? Шолц записва ли си ?? Вечният ерген и българомразец Рюте записва ли си ?? Главчев...???

13

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Оранжевия има насрочен телефонен разговор със Зеления.И то по обяд в най големите жеги

12

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп се продаде на КГБ!!!Срещу мнооооого пари!

11

Айляк

преди 1 месец

О'крайна не му трябва на Тръмп, там само се дават пари. В О'крайна се пробута старо оръжие, изпробваха се по-нови оръжия и техники, стига толкова - войната ще бъде спряна и бандерите отиват в историята. Бат Дончо е търговец, на него му трябва..Китай, чайните имат много пари, като същевременно много внимателно ще пипа и с Русия. Защото да изнудваш Русия, не става. Ще има договорки от сорта: натю спира разширяването на изток, а Русия продава по-изгодно ресурсите си. Зеленият потник става излишен

10

маркиз дьо саП

преди 1 месец

Дано на г-н Зеленски му е ясно, че който не целува ръка с достойнство, целува zaдник на колене!

9

Сценарист

преди 1 месец

Разговорът ще протече в следния сценарий:Дончо: Удряй чертата през средата на Украйна, и си бийте камшика от източната част и Киев. До 24 часа да ви няма там! Зеленски: !!! ...Ама...Тръмпича: МЛЪК!

8

Анонимен

преди 1 месец

Някой знае ли Тръмп присъства ли в сайта за убиване "Миротворец"? Георги Първанов е в списъка. Кои са другите президенти, които искат да убият?

7

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски в аванс започва да проси. Няма търпение да дойдат изборите. Явно и той разбира кой ще спечели президентския пост.

6

Анонимен

преди 1 месец

По чия инициатива? Бас, че НЕ е на Дончо!!!

5

Анонимен

преди 1 месец

Пак ще иска. Свикнеш ли веднъж да просиш, няма отърване.

4

Анонимен

преди 1 месец

Много се притеснявам с това ранено ухо, дали Тръмп ще чуе какво говори Зеленски.

3

Анонимен

преди 1 месец

Снимката е стара. Тук ухото му е цяло.