53

Бате Иво

преди 1 месец

Интересно защо не им дадат МарковаЗа незнаещите ще обясня Защото тоя танк може да се бие само и единствено в Израел На така и абрамси леопарди и други боклукчийски кофи Те са правени за бой в пустинята при това им трябва въздушна подктепа Докато руските са предвидени за бой в Русия *** то като се замисля ква пустиня в САЩ Германия Франция Англия Ясно за какво са За нападение на места където има петрол То и исторически е доказано Е малко се поизложиха във Виетнам ама това е друга тема

52

само факти

преди 1 месец

лесни лесни колко да са лесни общо и Трите унищожени бройки след 56 дни бойни ползване руснаци т 90 губян толкова за ден )) са два от артилерия .и един от мина и артилерия комбинирано ...

51

ПорЦелан

преди 1 месец

До 51, тези 14 бригади са напълно окомплектовани с хора, но за тях няма оръжие и оборудване.

50

Анонимен

преди 1 месец

Русоробите сте толкова неадекватни, че ако бяхте прелетни птици наесен щяхте да отлитат е на север! Плохо гопники, плохо!

49

нАКа-47

преди 1 месец

Русото

48

Анонимен

преди 1 месец

Матросовска му работа след три канчета със спирт изпити на екс лесно се унищожанат леопарди и с гол *** срещу амбразура се застава ,нещастни *** ,този път ще и бъде разказана играта до КРАЙ ,до КОКАЛ,до пълното унищожаване на империята на злото .

47

Малко за политика

преди 1 месец

Руски коментатори съобщават, че Украйна е подготвила 14 бригади (които ако са напълно комплектовани (надали), са 70 хиляди човека) за предизборно контранастъпление в полза на Демократическата партия на САЩ. Сигурно може и да си върнат две-три села, което медиите ще представят за голям успех. Но загубите им ще бъдат толкова значителни, че след това много трудно ще поддържат хиляда километровата фронтова линия и няма да могат да спрат руското настъпление. Чакат ни интересни събития.

46

Сът

преди 1 месец

До FMC. Много филми си гледал,приятел. Аз пък гледам други клипове,как Брадлитата разцепват МТЛБта,че и танкове подпукват.

45

ХА ХА ХА!

преди 1 месец

КО стана бе? натОвците нямат оръжие което да не пробваха - а руснаците нали не вярват на холивуд, все го тестват и унищожават!

44

Ха ха

преди 1 месец

След някой и друг месец така ще пишат и затова ефките. Ама те падат, ама руснаците лоши, че ги свалят и тн.

43

Анонимен

преди 1 месец

Проклетите руснаци отново виновни! Докога??? Това е своеволие, това е зверство от страна на руснаците! Нима не знаят, че Абрамсите са негорящи, непробиваеми, непобедими??? Веднага да престанат с тези незаконни дронове!

42

Kostas Linke

преди 1 месец

ГЕРМАНИЯ И ИЛОН МЪСК ЗАЕДНО РАЗРАБОТВАТ БЪДЕЩЕТО НА ТАНКА = ЛЕОПАРД 3 !!....ГЪРЦИЯ Е ДАЛА ПОРЪЧКА ЗА 600 ЕДИНИЦИ ''ЛЕОПАРДОС 3'' !! , ЛИЧНО НА ДРУГАРЯ МЪСК .

41

FMC

преди 1 месец

Оня ден ми попадна клип, как един единствен Т72 унищожи два улраински танка и 3 брадлита. Направо ги направи луди за десетина минути. Така, че не е само от танка, а и от това, кой управлява тоя танк. Същата работа като самолетите. После не се чудете, що безаналоговите Ф16 падат като есенни листа.

40

FMC

преди 1 месец

А относно защитеността на танковете, в днешно време се ползва активно защита за РЕБ. Точно руснаците са много по-напред в РЕБ. Имат цели три типа защити РЕБ по танковете си. Абрамсите отдавна се ползват само като САУ, не и като танк.

39

FMC

преди 1 месец

Напротив, точно руските танкове са по-защитенинот Абрамсите. Абрамсите са една недомислица, която на всичко отгоре е без урановата броня в Украйна, сакън някой да не им открадне технологията.

38

Сът

преди 1 месец

Кой танк не е лесна мишена за дрон вече? Ейбръмсът поне остава цял,а руския не могат да му съберат железата и изтържат пепелта на екипажа.

37

Анонимен

преди 1 месец

В истинска война е така,не като в ученията в пустинята при арабите

36

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 32 Ха ха ха ... ***, насочи се да пишеш вицове. Творението ти за "джавелините" ще скъса от смях всеки, който го прочете. Ама от къде ви вадят такива с толкова ограничено мислене и като коне с капаци, сакаш сега си паднал от Марс и не знаеш колко се изложиха тези джавелини в Украйна. В интернет има филмче, как осем Джавелина удрят едни след друг руски танк и той си продължава напред и стреля.

35

Анонимен

преди 1 месец

До С руски ла"*** Ти сигурно пишеш от Украйна нали? Не от сороското НПО, където ви хранят със същото, което считаш, че са пълни кратуните... Я отворко да ни осветлиш къде отиде почти милион украинска армия през последната година и половина?

34

Анонимен

преди 1 месец

МОЯТ ПРИЯТЕЛ ЗАКОН ОТ 47 МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА НА УВС КАЗА, ЧЕ ОТ ПОЛУЧЕНИТЕ 31 M1A1 ABRAMS ПРЕЗ МИНАЛАТА ЕСЕН, 10 СА ЗАГИНАЛИ В БОЯ, А ОСТАНАЛИТЕ 21 НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПРОБИВ, А ЗА ПОДКРЕПА НА ПОЗИЦИИТЕ, ПОРАДИ НЕДОСТАТЪЧНАТА ИМ ЗАЩИТЕНОСТ, КАТО НА РУСКАТА СИСТЕМА Contact-1, КОЯТО МОЖЕ ДА ЗАЩИТАВА ОТ ЕКСПЛОЗИИ...