42

Анонимен

преди 1 месец

Махнете го този грозник, вече омръзна на целия свят с клоунските си номера. Заради неговото празноглавия страдат всички, но той пък здраво богатее.

41

Анонимен

преди 1 месец

Лицемерно, тъпо, на всички им стана ясно, че единственото единно в европа е нейното едино комадване, кето е базирано във Вашингтон и със сигурност не му пука за европа.

40

Пак

преди 1 месец

Глупости

39

Сата НАТО

преди 1 месец

До Анонимен....по повод публикуваната снимка на президента Радев заедно с орбан, Вучич и азербайджанския президент -----///------- По повод тази снимка - срам ме е от Зеления чорап.

38

Анонимен

преди 1 месец

Всеки мир днес е по-добър от утрешния. Русия на три пъти поставя условия на Украйна. Минските, Истанбулските и тези преди конфа в Швецария. Всяко пропуснато предишно от тях днес изглежда като неосъществима мечта за Украйна.

37

Анонимен

преди 1 месец

Орбан на всеослушание пред меиите каза: Всеки ден загиват хиляди. Чивешкият жиивот е най-важен. .... Очевадно е, че с подкрепата на азовщината, която в момента се разпорежда в шаба на ВСУ, се цели изтребление на населението. Да се изтребят славяните е записано в доктрината на Хитлер от 1935 г. и се прави систематичном изгаряйки стотици беларуски и др, села, обсадата на Ленинград и много още. Към това клането край Киев. Х. е финансиран от великобритания, католическата църква и евреи, ,ДА !

36

Анонимен

преди 1 месец

Както вччера писах тук по повод публикуваната снимка на президента Радев заедно с орбан, Вучич и азербайджанския президент, от срещата в Лондон не се предвижда даже какъвто и да е заключителен документ. Опитът от Швейцария е поучителен. Напомняям: Там, съвсем "от лукавия" са уведомили, че официално подписване няма да има, а който не е съгласен със закючителната декларация, трябва изрично да уведоми. При което даже организатирът Швейцария уведонмява, че НЕ подрепя "документа"

35

123

преди 1 месец

Basi, от тоя по нагъл не съм срещал. На него трябва са се кръсти мярката за наглост, минизел. Щото 1 зел е недостижим

34

Паню Баирски

преди 1 месец

Крайно време е този жалък руски слуга Орбан да бъде изритан като мръсно коте. Докога ще го търпят? Паяци!

33

Анонимен

преди 1 месец

Кое е по-зле?!Да се родиш руснак при путин или унгарец при Орбан?

32

Един там

преди 1 месец

Зеленски, ти и страната ти приключвате!

31

Дам...

преди 1 месец

Ех тоя зелен бре, още не съзнава, че разделението в ЕС е вече факт и тепърва ще се появяват и други, като Орбан, които не одобряват и ще се противопоставят на бъртвежите на зеления фанатик и на ментора му оттатък океана.

30

Анонимен

преди 1 месец

Орбан търси мир, а ти търсиш кръв, пари, конфликт и война , да ти серррааааааааа на физиономията, чудовище нацистко!

29

до Анонимен 34

преди 1 месец

хаха! корекция: единствения руски танк, доставен до шопето. вие да не сте световна верига за пощенски услуги? как ще стигне танк дотук? не бихте могли да го доставите, дори и ако беше освободен от мито. жалки сте, и ви щибат безобразно в дупетата, вече две години наред.

28

Анонимен

преди 1 месец

Вижте коментатор номер 30.

27

Анонимен

преди 1 месец

това да си руснак е толкова гнусно, и толкова мирише на изпражнения, че хората крият произхода си.

26

Анонимен

преди 1 месец

кое не разбра бе, ***? :))) цялата русия е един допотопен кинеф, който го обслужват десетината останали непредизвикани интелектуално създания, неуспели да стигнат до ранга на Лавров. вие сте умрели, преди да се родите. жалки същества!

25

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантик, задължително: 1. Употреба на селски или диалектни думи, които не всеки българин разбира. 2. Вулгарна личност и въображение. 3. Намеци за cekcyaлността, вулгарни, разбира се. 4. Липса на аргументи, дължаща се на липса на по-абстрактно мислене, дължаща се на вродена глупост и пълната липса на образование в България след 1990. 5. Липса на връзка с реалността, отчасти поради 4.

24

Анонимен

преди 1 месец

Негативите на войната са, че вместо да се ожениш, отиваш на фронта, и там те изнасилват украинци. Боли, тежко е за психиката, и се деформираш физически.

23

Анонимен

преди 1 месец

В Европейския съюз за това не се говори много, но част от войниците на Русия, завърнали се от Украйна, имат разтегнат ***, чиято кухина съперничи по размер на обема на тъканта в мозъците им. Безкръвна операция.