130

Василев

преди 1 месец

Неуки журналисти! Бойко правилно ви нарече ***.Написали сте нещо като нищо! Тъжното е че всички журналисти се имат за велики и недосегаеми.А сте просто едни продажни серсеми!

129

САЙМЪН ЦИПИС

преди 1 месец

ДАНО ВЛАС ГОРИ ДО ОСНОВИ..ТАМ ТРЯБВА ДА ИМА АДСКИ ОГЪН И ДА ГОРИИИ ,ДА ГОРИИИ ВЛАС, А НЕ ВОДЕН...А НА ДИНЕВИ--ДА ИМ ГОРЯТ ДУШИТЕ И КАЛНИТЕ ТЕЛА.....ЗАТРИХА И ИЗСЯКОХА ГОРАТА И МИЛИОНИ ДЪРВЕТА В ГРЪЦКОТО СЕЛО ЛАРИСА (ДНЕС ВЛАС) .

128

Янчо Таков

преди 1 месец

До Анонимен-ми то имаше само една телевизия,една Панорама и един Гарелов.Какво друго да гледаш?Набиват ти в главата,набиват.Границите опасани с бодлива тел и минирани с противопехотни мини,забранени от ООН и всякакви конвенции за опазване на човешкия живот.Та,това ли пишеше др.Гарелов,а?

127

Зозо

преди 1 месец

А на колко мастики е бил като е паднАл????

126

чичо Манчо

преди 1 месец

Защо ни навирате книгата му?Че пишел книга,че какво пишел.Щом го усуквате означава ,че ни лъжете.Ама бил на почивка но пък пишел книга.Стига!

125

anon

преди 1 месец

"но не това е причината за инцидента"... А каква е причината що не ни кажете. Толкова ли е тайна или предпочитате за книгата му да ни информирате.

124

Хурейшу

преди 1 месец

Алкохол? Не мислА!

123

д-р Хаус

преди 1 месец

как да разбирам изявлението на Пирогов - "В този случай има за какво да се борим" - понеже е Гарелов ли има за какво да се борите? а ако бях аз - да мра ли? т.е. дреме ви на шмайзера за хората, но щом е някой "известен" там се борите... само за тази позиция трябва целия екип и ръководство да дават обяснения и оставки...

122

Кон

преди 1 месец

Какви са тези драскачи тук, все агенти на ДС, пък мразят комунистите. Е, то те са им били началници. Ама на колко сте години, *** хейтъри?

121

vs

преди 1 месец

Да знаете, че щом не напишеш какъв е инцидента, той все едно не се е случил! В такъв случай, най - добре е да не пишеш нищо! Просто пострадал! Кви книжки писал, колко писал, къв велик журналист е и т.н. Обаче журналята са като лешояди! Вчера казват, че няма жертви от пожарите, минава линеика и тетката с ентусиазиран тон казва, че вече може би ще има! Няма такива пoMияpи като журналистите!

120

Случаен минувач

преди 1 месец

Е ако наистина е бил пиян като казак, заслужил си е съдбата. Никой не му е виновен. Явно с възрастта човек започва да губи самоконтрол и да прави глупости.

119

Анонимен

преди 1 месец

От Пирогов съобщиха, че добрата новина е, че този комунист си е ударил главата, а не някой друг животозастрашаваш орган. Щом е главата с двете мозъчни клетки, нищо застрашаващо за комунист.

118

Анонимен

преди 1 месец

Дано оздравее, добър и качествен журналист, на международно ниво! Днес такива добри журналисти, почти не се срещат.

117

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Още един с психични отклонения от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков. Старческата болест не прощава. Тя " ходи " по старците които са живяли и живеят охолен живот. Поредният старец , който иска да умре в ръцете на девица .или " девойка " .

116

aaa

преди 1 месец

Само едно малко е ударил и после главата у земята за по-сигурно

115

Анонимен

преди 1 месец

Агент Талев е празнувал новото си назначение на прес съветничка на славуцовото комунe Тошко, обаче дъpтата пияницa е паднала по нос. Пожизнени съветници и съветнички, само с краката напред се отървава тоя народ от тия паpaзити

114

Evelin jor

преди 1 месец

До Анонимен Точно. И аз това се сетих.

113

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да разбера как може да си счупиш черепа докато пишеш книга.

112

Витанов

преди 1 месец

Много тъпо парче, доскоро си мислих, че само Импексовата БСПеееерастия са неизчерпаем източник на ***, но шарлатаните ги биха и им водят с 2 към 1.

111

Анонимен

преди 1 месец

Ще се разчуе. Не бързайте. Сигурно е голям куриоз щом мълчат.