104

.

преди 1 месец

Фон дер Лин е лицето, напълно ислямизира и разрушава Европа. Направени са необратими грешки в Европа. Фон дер Лин е най-големият джихадист. Освен това, съпругът й, Пфайзер, е бил замесен в големи скандали, свързани с COVID ваксините123

103

.

преди 1 месец

Фон дер Лин е лицето, което стои до Мелони и напълно ислямизира и разрушава Европа. Направени са необратими грешки в Европа. Фон дер Лин е най-големият джихадист. Освен това, съпругът й, Пфайзер, е бил замесен в големи скандали, свързани с COVID ваксините

102

Анонимен

преди 1 месец

Не прилича на аскет.

101

тя

преди 1 месец

Браво !Жените са по-смели и казват това без страх от урсулите , които в тоя парламент няма само да са "цуни ,гуни" а да работат за интерес на европейците ,ако - не, ЕС е свършен !

100

OLEEE

преди 1 месец

TAM POLOVINATA SA PSY

99

Анонимен

преди 1 месец

Имам чувството, че Мърсула ***, няма да завърши добре живота си, румънския депутат, който разкри пред ЕП корупцията й с ваксините, беше умишлено разболян след това! Разболяват и убиват хора, това минава всякакви граници!

98

Само дето

преди 1 месец

Тая е луда - за връзване!

97

Истината

преди 1 месец

До Анонимен 99 Кефите се, щото сте се провалили в живота и гледате как *** като тая се опитват да "направят" нещо срещу хора, които са постигнали 1000 пъти повече от нея. Лузъри се кефят на лузъри

96

Анонимен

преди 1 месец

Мажоритара на ЕП са бандити, точно като нашите родни такива.

95

Анонимен

преди 1 месец

Всички нормални хора гледаме достоверни телеграм канали и не гледаме пропагандистките краваро-говнярски канали: 1, b и новата. Гледайте истината в телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК. Гледайте предаването "60 минут" и вести в smotrim.ru и различни канали в smotret.tv

94

не може да бъде!

преди 1 месец

Много бих искал да разбера и да чуя компетенно мнение по какво политиката на сегашния ЕС,действията правилата се различават от тия на ЦК на КПСС!?Ако говорим за външните белези -100% съвпадение!Иска ми се да мина без определения които можаеда бъдат приети за обидни или провокационни ,но няма как да не кажа че ЕС това е един вид / евро/колхоз!?Каквото каже партийния секретар на колкоза -това е!надявам се всички знаят вица за жирафа -е това стана в ЕС -няма такова животно и това е...

93

Враца баце

преди 1 месец

Румънката може да е всякаква, но показа, че има "топки" за разлика от нашите политици, дето се скъсаха от навеждане, към кобрата Урсула!!

92

Анонимен

преди 1 месец

А ние изпратихме там човек на име Хазарта..... да ни представя!

91

Анонимен

преди 1 месец

Урсула е чудовище и ще гори в ада!

90

Анонимен

преди 1 месец

"Щом тогава са могли да събират пари, оръжия, хора. Да издават вестници, книги и да вдигат възстания от там, значи не е аргумент, че стоиш тук да спасяваш народа. 21-ви век сме, сега даже ще е доста лесно." - Да, т.е. не е нужно, човек да напуска "Европата", още по-малко родината си :)

89

90

преди 1 месец

Благодаря, че подробно ми оябсни, че за нищо не ставаш, но по-важно - че агрументие ти са ГЛУПАВИ и грешиш за почти всичко :)

88

2SLGBTQAI+

преди 1 месец

"Революционерите ни са прекарали доста от живота си в изгнание, някъде из тази гадна Европа." - Европа не е това, което беше.

87

Анонимен

преди 1 месец

Революционерите ни са прекарали доста от живота си в изгнание, някъде из тази гадна Европа. Най-вече, тематично за статията, във влашко. Щом тогава са могли да събират пари, оръжия, хора. Да издават вестници, книги и да вдигат възстания от там, значи не е аргумент, че стоиш тук да спасяваш народа. 21-ви век сме, сега даже ще е доста лесно.

86

Анонимен

преди 1 месец

До Тая па - Обясни! В подобробности!

85

Анонимен

преди 1 месец

До 87 - Защо ли Левски и Ботев са се мъчили в тая гадна поробена територия ... А да, сетих се - не са слабохарактерни нещаснтици.