33

Анонимен

преди 1 месец

Въпросите за таози провал с пожарите трябва да се отправят към Борисов, Пеевски, Галвчев и Калин Стоянов

32

Кравар текезесар

преди 1 месец

Да се направи разследване, и който има у мазето буркани с компоти - на съд! Това са виновните ганюювци за пожарите!

31

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

На *** сега са му виновни ,украинците че някакви безмозъчни подпалват горите с цел изсичане ...вместо да търсят извършителите на палежа и да ги хвърлят в огъня (справедливо наказание),те обвиняват украинци и европейци все едно те са запалили пожарите....не ***,докато си мълчиш,ще е така!Хващате мародера,наказвате го и така решаваме проблема(следващия ще се замисли дали да пали)!!!

30

Анонимен

преди 1 месец

Никакви пари на пострадалите! Как ще помагаме на украинците да почиват на морето това лято? Земеделците да си плащат за щетите. 90% от пожарите са по вина на техните работници. Днес изгоряха около 50% от Манастирските възвишения край ямболското село Голям Манастир и няколко стотици декари край съседното му с. Малък Манастир. От земеделски недомислия. Иначе искаме субсидии...

29

Анонимен

преди 1 месец

Аз от статията разбрах,че стадо ясmpебe са разбили на уважаван лекар катнара на входната врата с камъни,начупили са клоните на ореха му,пресушили му басейна и кой знае какво друго са си набрали в суматохата. Тоест пак на готово.

28

Анонимен

преди 1 месец

Не искам да ви стряскам, но другото лято очаквайте 45 градуса. Който не мисли от сега пак ще сме неподготвени както винаги.

27

До 28

преди 1 месец

Изглежда са складове.

26

до 24

преди 1 месец

Вече и в София кв.Горубляне гори.

25

Анонимен

преди 1 месец

Кой има басейн в това пропаднало село? НАП къде си? Танганаиците и басейни ли имат вече.

24

WTF Кви служби бе

преди 1 месец

24 Казах ти че Зърнарите запалиха стърнищата !

23

Анонимен

преди 1 месец

В Испания всяка къща на село има басейн, но там при 48 градуса нищо не гори. Странно как цяла България пламна! Службите да търсят пироманите! Това е заплаха за националната сигурност.

22

Европеец

преди 1 месец

22 Аз съм доволен от кмета Терзиев днес по опълченска са започнали да ремонтират булеварда работи не е като бившата про с титутка която Бойко направи кметица и сега депутатка.Където ОЛАФ разследваше над 3 милярда липси от бюджета.

21

Анонимен

преди 1 месец

Кметът на София днес направил парад на спасителите. В София е бъкано с техника, която може да гаси пожари, но те си пръскат жълтите павета и празнуват. България гори, в София празнуват. Безсрамници!

20

Тия с майбасите

преди 1 месец

Запариха пожарите не забраняйте още субсидии да им дадете БеГе Аутисти

19

Анонимен

преди 1 месец

Тази статия е написана с такъв патос,че чак дразни. И има една единствена цел,да внуши на читателите,че тази необразована,чакаща на помощи,неплащаща никакви данъци,крадяща общност, върши нещо полезно. Изгоряли им незаконните бараки, голяма работа. И без това нямат никакви книжа и са за събаряне.

18

Гравчо

преди 1 месец

Само 50 къщи изгоряха днес всичко е под контрол

17

Анонимен

преди 1 месец

земеделците които стачкуваха за европарите да излязат с техниката си и да се включат

16

Анонимен

преди 1 месец

Къщите и животните изгоряха. Виновни както винаги няма. Язък за тези бедни хора, които останаха без покрив.

15

Анонимен

преди 1 месец

Пратете делта гард ,те ще оправят нещата

14

Анонимен

преди 1 месец

Тези гости от Украйна храним ги ,дом им даваме и пари.Защо се пекат на Слънчев бряг ,вместо да се организират в доброволни отряди да помагат?Украинците получават повече на месец и живеят в хотели.