82

васил божков

преди 1 месец

Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама. Връщай парите, че иначе ще има много льобоф.За крадец не ставаш сине, те си будала !

81

АКЪЛА

преди 1 месец

Е КАТО МЕНЗИСА-НЕ ТИ ЛИ ДОЙДЕ НА ВРЕМЕ НЕ ГО ЧАКАЙ

80

ЕЛИ

преди 1 месец

ЧАЛГАРИНА Е ВОДАЧ НА ПРОТВОРЕЧИВИТЕ,ИСКАШЕ ДА СВАЛЯ НА 1ЛЕВ ДОТАЦИИТЕ НА ПАРТИИТЕ --ОТКАЗА СЕ ,ИСКАШЕ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ --ОТКАЗА ГИ ,ДОЙДЕ МУ РЕД ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО --ОТКАЗА СЕ---ПЪЛЕН ***

79

Да беше казал също

преди 1 месец

Че братята *** палят огньове по дворовете си непрекъснато! В едно от селата е установено че един запалил гума в двора си и изгорил още 4 къщи! Защо някой и кой ще пали гума на двора? Въпрос без подсказка.

78

Герум

преди 1 месец

Чалгаря каза че Киро е виновен за пожарите и в Гърция.

77

Фактор

преди 1 месец

Слави, правили сме магия за дъжд като деца. Помня, че взимаш пръчка, чертаеш кръг на земята (нямаше толкова бетон и асфалт). В средата сипваш щипка сол. Накрая плю-еш отгоре и готово. Помня и една песен Ой Кальо-Кальо, Кальо парцальо, отвори порти, порти железни. Забравил съм защо беше.

76

истина ви казвам!

преди 1 месец

Истина, истина ви казвам. Причината за тези пожари е, че полицията не бие здраво. Както е било цели 100 години. Ако биеше, нямаше да има тези инциденти. Всяко лято пироманите използват жегите и палят пожар след пожар. И няма кой да ги респектира и кой да ги спре. Колко от тях са осъдени и изпратени в затвора? НУЛА!

75

Гавра от ДПС

преди 1 месец

Нито дума за тези от Гражданска защита и бедсвия и аварии,дето днес седяха на жълтите павета и се хвалеха с верижната машина,а на хората къщите изгоряха.ЖЕСТОКА ГАВРА С НАРОДА или суверена както тоя никаквец казва.....

74

Лека жена

преди 1 месец

Трябваше да пратят нестинари да ги погасят.

73

Само ще му кажа на

преди 1 месец

Чалгаря,че ядливите чаши не са глупост,а грижа за природата и стотици спестени милиони за замърсяване с пластмаса.Да сте видяли по улиците хвърлени "ядливи" фунийки за сладолед,а е пълно с хвърлени пластмасови чаши.Но той това не може да го разбере.

72

Славуца,пак

преди 1 месец

Киро ти е виновен.И пак нито дума за ДПС,които имаха цяло министерство на "Бедствията и авариите".Емел Етем "усвои" стотици милиони ,а даже и един маркуч не купи.Но ти си "млад" ,не помниш?

71

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин по цял ден балтави за американското посолство,а Славчо на ставане и на лягане дудне за Киро!

70

Анонимен

преди 1 месец

Купеният чалгар е безскруполен!Идва обаче време,когато ще отговаря за думите си.И няма да пеее,ще увисне!!!!!

69

Анонимен

преди 1 месец

''А в България, Кирил Петков инвестира пари, милиони, от Плана за възстановяване и устойчивост в ядливи чаши. Нарича се глупост, безхаберие и корупция.''ЕТО ТОВА СА МУ КАЗАЛИ ДА ПИШЕ И ГОВОРИ.ЗАТОВА Е ТОЗИ ПОСТ.ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ......

68

Анонимен

преди 1 месец

Тоя вместо да дари пари на хората да си възстановят къщите,само глупости ръси!

67

Пепи

преди 1 месец

Всъщност това че помага, а не е взел кирките и лопатите и не е завлякъл политиците в огъня е проблема на българина. Купихме си ф16 за милиарди, но нямаме самолети за гасене, хеликоптери за планинско и детска болница. Тези, които го търпим сме глъпциите.

66

Анонимен

преди 1 месец

Славчо ако се наsере пак Киро ще му е виновен.

65

Някой

преди 1 месец

Направо да започнем да отливаме бетонни дървета. Не горят, не се секат, не стават за дървен материал и дървени въглища, а от там и за износ и става пей сърце!

64

Един Българин пита

преди 1 месец

Днес, докога ще показвате този "умник" и онези покрай него? Та са обида за мислещите българи!

63

Петя

преди 1 месец

Бащицата пак започна да философства Я се разкарай манипулатор долен.Пълен с противоречия е българина ,защото вярва на мошениците като вас,защото разрешава да му мътите главата Ако не го правеше ,всичките щяхте само да си мечтаете за Народното събрание