42

ДА СЕ

преди 1 месец

МИСЛИ АКО ИМА С КАКВО-ЛИПСВА ЕДНО ВЕЩЕСТВО НА КОЕТО МУ ВИКАТ -СИВО

41

Анонимен

преди 1 месец

Мислетн г-н миимтър. Ама нелетящите заедно с частите харизахте на Украйна. Мислете сега.

40

ПроСоТо

преди 1 месец

РЪБ !!!!!...Не требе "да се мисли",трябва ДА СЕ ДЕЙСТВА бързо и експедитивно !!!...РЪБ !

39

уникална логика!!!

преди 1 месец

До обикновен българин Е, то щом няма нужда от техника, дай тогава с кофи вода прехвърляна от човек на човек, строени в редица, дай с тези кофички да гасим пожарите! Горските пожари.

38

НЯМАТЕ!

преди 1 месец

Нямате изобщо достатъчно въртолети. Това го казвам не на Главчев, а на всички четящи българи. Наскоро внесохте италиански хеликоптери за медицински цели, за спешна спасителна дейност. Ако нещо лошо се случеше на човек в някое затънтено място на републиката, в планина или далече от големия град, той си отиваше направо. И това в 21 век! А сега се разбра, че няма подходящи вертолети и за пожарникарска дейност. Може да изгорите от горски пожар, няма с какво да го угасите.

37

Анонимен

преди 1 месец

С такива управници нито врагове ни трябват нито война. Те даже действат по лошо от колкото враговете. Подобно на еничарите едно време. Пример тагаренко и тоя ***. Всичките сте за обвинения в държавна измяна. Дано някой ден да има правосъдие за всички. Пррродажници!

36

обикновен българин

преди 1 месец

Той Ивелин Михайлов каза днес за пожарите.Каза че проблема е в управлението и хората а не в техниката.Защото техниката просто няма кой да я кара-хора няма желание за спасяване няма.И каза конкретно: Пожар е имало и до Неофит Рилски - ама се мобилизирали доброволци и пожарна на парка.И заедно успели-няма нужда от хеликоптери и техника.Значи - частника може а държавната структура не може

35

преди 1 месец

Този не умник и тагаренко и тези преди тях раздадоха всичко възможно на укр. И сега пое ангажименти 80млн евро да изсипем. Накупиха прексъпи коли за полицията. За линейки капачки събираме. Пожарни коли,хеликоптери и самолети няма. Главоча обяснява как всичко било под контрол пък хората носят вода в руби да гасят пожари щото в селата няма вода и на пожарните им свършила водата и тн. НАРОДНИ ПРЕДАТЕЛИ СТЕ ВИЕ! Укр вие по мила от родината ви. Онези дойдоха с чантите с парите а ние ще им плащаме

34

НЯКОЙ

преди 1 месец

Техника имаше но никой не мислеше като българин. Всичката техника, която сега можеше много успешно да се ползва я подарихме на Украйна та на Путин да му е зле. Така е когато няма български патриоти, които първо да мислят за България а после за всичко друго.

33

Анонимен

преди 1 месец

Верно? Да насипем още няколко милиарда на САЩ, този път за хеликоптери, които ще дойдат следващата ера? Престапници сте всички управляващи, разподарили държавата на чуждите окупатори! Които наглеци и пръста си не мръдват да помогнат сега, когато имаме нужда.

32

Анонимен

преди 1 месец

А защо досега мислеше единствено за раздаване на техниката ни на Украйна?

31

дърт нещастник

преди 1 месец

сега ли го разбра

30

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се мисли как ти и Тагаренко да бъдете обесен-и на някой висок стълб.

29

Анонимен

преди 1 месец

Абе пращай всичко на Украйна дребно човече.

28

sss

преди 1 месец

нали руските поддлоги спряха военната помощ за Украйна, къде е сега великата българска армия, въоръжена с великата руска техника? НЯМААААА... няма обаче и американска... а Чехия - ИМАААА... къде е разликата? ЧЕхите са чехи, а ВИЕ - вие сте руски поддлоги и идиоттти...

27

Анонимен

преди 1 месец

Да помислим!Това не сме го учили,кво беше?

26

Анонимен

преди 1 месец

Ами Тиквата купи на хартийки Ф16. Сега може да купите и вертолети( най-скъпите коли) да се возят тиквите из курортите!

25

Анонимен

преди 1 месец

Нали Тагарев искаше да дарява хеликоптери на Украйна. Да беше помислил да ги преобладават за пожари. Естествено Зеленски политиците поставят над България

24

Шошоро:

преди 1 месец

Никакви вертолети за колонията,нека гоите си горят! Всички милиони,а по-добре милиарди,които можете да изсмучите от тях да отиват директно при нашия супер любимец зеленски,че олена да си купи след "Бугати"за 4,5мил.и личен вертолет! А ще и трябват и няколко милиона за ново колие,този път от сапфири или перли,а може и двете! Пратете и 80мил.,които безглавчо обеща и още няколкостотин БТР и се грижете добре за нашите укро хайлязи по вашето море! Гоите без къщи да си правят колиби,няма и фургони!

23

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Давайте още на Украйна....Вашата мама продажна!