148

Анонимен

преди 1 месец

"Ех Светлана,ех момичета..Учете и се махайте от тая държава..."===>>>Голям съвет, няма що. Нека идат да се изучат в тази държава, в която смятат да се махат. Да вземат заем за обучението си, след това да го изплащат 5-8 годинки, ако си намерят работа по специалността, а не да влачат от тук навън.

147

Анонимен

преди 1 месец

Такива са особенностите на българските швабри и комарджии.

146

Анонимен

преди 1 месец

Зад всеки " банкрутирал" мъж е стояла " жена"!-:)

145

Анонимен

преди 1 месец

След толкова деца ли си чу интуицията,или преди я залъгаше с пари??Нали и в болест и здраве,и в богатство и в бедност..Какво стана?Как да ни е жал за теб,кажи.Не е до външен вид,но за този никога не бих се омъжила.Безделник и мързел.Сега ли се сети,и накъде ,какво ще правиш,ще търсиш друг,докато и той остане без пари..Ех Светлана,ех момичета..Учете и се махайте от тая държава родила такива мъже и жени с такъв манталитет..

144

анонимен

преди 1 месец

Стига сте показвали тия двамата Толкова ли са важни за България На хората къщите им изгоряха -за тях и дума няма в новините Това е нелепо

143

Ssss

преди 1 месец

Като няма мозък на човек му остава да разчита само на една гола интуиция!

142

Наблюдател

преди 1 месец

Това си е чист виц.....любовта която демонстрират - (колко пари и е казал че има). Без дрехи???? Това си искала - това получи. Другите мъже, дето им викаш мухъли също не стават за теб явно. Е сега мъка......ама чакай - има няколко в парламента. Ходи и им виж любовта....само за децата не знам как ще се разберете.

141

Анонимен

преди 1 месец

Тези двамата са голям майтап. Защо занимавате хората с техните глупости и простотии. На хората изгоряха к7ъщите вие пишете на една к...ва и един ***.

140

Поговорка

преди 1 месец

Зад всеки преуспял мъж стои жена.

139

test test

преди 1 месец

Тази има бръмбари в главата си. НЕма такава селения!

138

Светле!

преди 1 месец

Твоята грешка е, че не си изучавала внимателно фолклора. Там има рецепти за всякакви ситуации, народът ги е изпробвал векове наред и ги е утвърдил. Например, има една пословица, според която "Кой превари, ще натовари!" С други думи, трябваше ти да го натовариш с дългове с цел да ти даде парички, които да внесеш на свое име, а той после нека да връща кредита. Занапред да знаеш и да се съобразяваш.

137

Михаил

преди 1 месец

Доколкото се чу в медиите , Християн прави дългове, а Светлето ги връща в натура. В началото може да е било приятно , но явно дълговете са много и Светланка не може да насмогне.

136

Георги

преди 1 месец

Защо не хвана някой обикновен човек работещ за минимална заплата като се оплакваш. Златотъсачеството води до това или пък да не си единствената. Време е доста кифли да го осъзнаят това.

135

Мия

преди 1 месец

Търговщката *** я разорили...Какъв ужас.Че и се жалва как натрупали на неин гръб дългове.Освен да се хвалиш къде си била и какво са ти купили, а... имаш линия за пижамки🤣Момиче, скрий се и не ставай за смях.Покрай този господин хората чуха за теб.Приличаш на анорексичка. Погрижи се за здравето си, че имаш една камара дечица. Дано има кой да ги гледа, *** като те слуша човек, не си много в ред.

134

Ани

преди 1 месец

Доста комично звучи това публично жалване от едно провинциално момиченце, което е търсело точно тип Гущеров.Мъж с пари, независимо колко ниско може да падне за да се докопа до живота който нямаше да види ако не беше той. Нито е много умна, бито блестяща красавица.А за дечицата ми е малко жал. Вероятно дошли на този свят за да задържи по дълго лъскавия живот.Не си в позиция да даваш съвети.Подреди живота си без богатия мъж и тогава кажи, че си успяла.Не се изкарвай жертва.

133

Ама как можи ?

преди 1 месец

Тоя Гущеров, голям мушенник излязал. Как можи да натрупа дългове на тая мила и влюбена в тлъстините му женица? Сега дълговете дето тоя измамник е направил когато и е купувал диамантените пръстени, скъпия джип и оная операция за увеличаване на бюста, клетата Светланка трябва да ги плаща. Каква огромна драма, дами и господа. Ееей, момичета, Внимавайте. Като си поискате нещо от настоящия си льобовник, гледайте го да плати кеш преди да ви го подари, че да не изпадате в дългове когато се разделите...

132

анонимен

преди 1 месец

държавата гори вие ни занимавате с ***

131

Анонимен

преди 1 месец

Чакайте, чакайте. Че се разсмях. Тя го е харесала заради любовта този шишко, не заради парите? Че ела у наше село да видиш какви шкембести трактористи има само! С два пръста болта гумата на трактора отвиват. Яки мъже. Ш'та млати цяла нощ от любов. Ама викаш, тия не стават. Слаба им е банковата сметка. Искаш да се возиш на БМВ, не на трактор.

130

Анонимен

преди 1 месец

Тая *** тръгнала акъл да дава,а тя няма и грам сиво вещество в кратуната си! За тия двамата е напълно съотносима поговорката: Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака! Като се гушна до тоя дебелак да не би да беше по любов?! С фитишкия си мозък си е мислила,че има да харчи едни милиони,които никога няма да свършат.За по-сигурно народи и четири чавета,да види сега как се гледат без милионите на тати. Тия двамата взаимно са се надлъгвали! Тя,че го обича,а той,че е милионер!!!

129

Някой си

преди 1 месец

Престанете да обиждате жената,това го преживяват и нормални жени,ето това е просто пример до какво води пристрастяването към хазарта и не само!Зависимите са много често,ако не винаги психично болни и имат и друго заболяване,което просто не е открито,защото системата е устроена по такъв начин.Наркотици,дрога,алкохол,хазарт-това внася милиарди в нечии джобове и като чели всичко те подтиква да кривнеш към едно от изброените.Най-жалкото е че такива хора унищожават родители,деца,близки!