113

Анонимен

преди 1 месец

Не се карайте и не спорете помежду си, а се организирайте и помогнете както можете на хората, много доброволци, също са предложили помощта си и могат да помогнат с труд или по друг начин! Има начин да се направят жилища и с по-евтини и натурални материали, едни тухли или камъни да им наредите колони и стени, все е нещо!

112

Анонимен

преди 1 месец

Дайте им пари и строителни материали за две стаи и една кухня на хората, доброволците ще им помогнат да си построят жилища поне, на хотел "Звездоброй" ли ще ги оставите?!

111

Анонимен

преди 1 месец

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи дебелаците мазно подкрепят Калин Стоянов

110

Анонимен

преди 1 месец

Този е супер неадекватен!! Не знам какво да кажа..

109

Анонимен

преди 1 месец

Ти сега и " пожарникар" ли се оказа бре Калине?. Много нагъл се оказа бре? Направо те виждам в " обувките" на МутроКомуниста! И той така като тебе,нагъл,нагъл! Пазач на Тато беше,нямаш шанса да го " помниш"! Па после по " стълбицата" в иерархията наречена "власт"!-:) Министър председател ще " пожелаеш" след време да си? Както " Батко" ти пожела! Тая държава,не върви на добре! С тия " кадри"!!-:(

108

жената казва–

преди 1 месец

на пожарната-ела да гасиш.А той от кабината-отивам да почива.От телевизиите.

107

РУСОФИЛЕ...

преди 1 месец

С ПЛЮНКИ ПОЖАР НЕ СЕ ГАСИ.....АКО СТЕ ЗАГРИЖЕНИ - ЗАМИНАВАЙТЕ ВЕДНАГА НА ТЕРЕН..

106

Анонимен

преди 1 месец

Има ли такова нещо като "нетъпоумен полицай" в БГ? Има ли поне един, който да е пратен на специализация в чужбина, преди да стане министър? Тоя тип разбира ли колко е нелепо изказването му? Цяло село е изгоряло бе, мистър Чехълче.

105

Анонимен

преди 1 месец

Адекватна била реакцията?! Това ли е всичко, което можете да предложите? Би трябвало да сте изгасили пожарите, с техника, закупена с европейски пари - в ЕС сме от близо 20 години! Къде са парите, къде е техниката, защо се говори за "адекватна реакция", когато е ясно, че хора умират поради колосалните нива на корупция у нас?

104

АМЕБАТА

преди 1 месец

ЕВТИН ЕРЗАЦ, "ПУТИН, ОСТАВКА..!!", ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ИНТЕЛЕКТА ТИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ТОЗИ НА ЕДНА АМЕБА!!!...

103

Тихомир Томов

преди 1 месец

Територията е на приключване . Европа си замина на 8 май 1945 г ....................

102

до 101

преди 1 месец

Принципно си прав НО мерки могат да се вземат и могат да се намалят щетите до минимум / При японското строителство нещата са едни ,а видяхме при турското други .... и т.н.т.

101

трябва да се научите

преди 1 месец

веднъж завинаги, че със стихиите (земетресения, урагани и торнада, наводнения, масивна градушка, голяма суша, епидемии) хората не могат да се борят. Ако някой твърди обратното, просто не е в час. Или е силно напушен или на десет ракии. Във всеки случай е неадекватен.

100

След като изгоря--

преди 1 месец

--селото,днес дадоха жандармерия да обикаля със онези пръскащите цистерни които са за разпръскване на демонстрации ....Браво !

99

куца ви логиката!

преди 1 месец

До Анонимен 96 Смяташ ли, че една-две пожарни могат да угасят лумнал горски пожар? Дали е случайно, че в модерните държави използват хеликоптери? Които хвърлят стотици кубици вода, която загребват преди това направо от някой язовир. И много често дори те са безсилни при голям пожар. Къде си хукнал с една малка пожарна да гасиш горски пожар? Щото като се запали някой апартамент, стая от апартамент, идва пожарната нали? И по тази грешна логика тя ще угаси и горски пожар? Нъл тъй?

98

Има едни думи !

преди 1 месец

,,По-добре да ме бяха убили,, Казват ги оцелелите възрастни хора останали на пътя ! Знам така ще им помогнете ,че остави... на всеки на който сте помогнали хаир не е видял !

97

истина ви казвам!

преди 1 месец

Истина, истина ви казвам. Причината за тези пожари е, че полицията не бие здраво. Както е било цели 100 години. Ако биеше, нямаше да има тези инциденти. Всяко лято пироманите използват жегите и палят пожар след пожар. И няма кой да ги респектира и кой да ги спре. Колко от тях са осъдени и изпратени в затвора? НУЛА!

96

Анонимен

преди 1 месец

Кой толкова много държи на тоя неадекватен и неспособен министър? Къде са милионите за пожарните и техниката ?

95

Анонимен

преди 1 месец

Когато *** се инсталират за министри няма пожарни няма гасене на пожари и от наводнения няма да ни спасяват ей народе нали си имаш лопата кофа с вода сам се оправяй щом не ходиш да гласуваш Ние сами сме си виновни че търпим тая гадост

94

Анонимен

преди 1 месец

Държавата да изгори на пепел да станем мутрите пак няма да са виновни Важното е да има BMW та за полицията Защо не купихте пожарни и техника като идва лятото и винаги има пожари Корупцията убива няма съд няма държава Сега хората са без къщи ще им хвърлите по 1000 лева и ще ги оставите на произвола ние да пускаме СМС -си да им помагаме