29

Безродните управници

преди 1 месец

Не е важно колко стари са дрехите на пожарникарите! За нас е особено важно,че изпращаме много милиони на укрофашистите за да ни потупат по рамото господарите! Не е никак важно,че нямало и техника,важно е,че изпрартихме всичко налично и годно на хохлите! Че БЪЛГАРИЯ изгоря също не е важно,защото ние всички си имаме имоти в чужбина,купени с ограбените от народа пари! Тези с изгорелите имоти да не хълцат,ами да започват да си копаят землянки,защото и фургони няма да има! Обещали сме още на укрите

28

Анонимен

преди 1 месец

Кажете на Кирчо Парапетков, нали щеше екипировка да подарява.

27

Анонимен

преди 1 месец

Няма я Русия да изпрати безвъзмездно самолети, които да изгасят пожарите, под натовско владичество България е затихваща държава с един брой хеликоптер.

26

Възмутен

преди 1 месец

Възмутен съм от показания отказ на пожарникари на молбата на женицата да се намесят и да спасят дома и! Отиваме да почиваме.....!!! Боже, що за безчувствие! Момчета почти през цялата година почивате и се отпърдявате по цял ден...и ние ви заработваме големите заплати! Сега когато трябва да поработите, отивате да почивате...! Срам! Вашето място не е в пожарните...!

25

Пешо

преди 1 месец

Важното е,че имаше пари -ТРИ милиарда за Турски поток!Също е важно,че служебното правителство на Р.Радев подписа енергиен договор с Турция"Боташ",от който губим само по един МИЛИОН лева на ден!

24

Анонимен

преди 1 месец

При едно природно бедствие лъсва цялата истина за състоянието на държавата.

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен"леле, аз вече 10 г ходя с едни и същи къси *** ама щото още не са се скъсали !" , *** с дрехите си от гардероба да гасиш пожари тогава; това не ти е модна агенция, а се изисква специално работно облекло в такава обстановка!

22

Анонимен

преди 1 месец

А горските какво правят и те ли чакат някой друг от Космоса да се задейства и свърши работа? Гледах репортажите на Ахчиева с незаконните сметища в планината, изхвърлени от граничните служби и транспортната бригада от Бургас, отпадъци останали от преминаващи емигранти, да си вземат отпадъците с тях , какво сте ги стоварили в незаконни сметища и мините в гората, да тровят водите, ли?

21

Русия

преди 1 месец

Седеpacтите още не могат да боядисат на правеното от комунистите. Шеста ръка хора..

20

Депутат

преди 1 месец

Държавата, тоест ние какво печелим от тия дрехи ? Друго си е да инвестираме в доходоносен бизнес като нови полицейски коли които бърже ще ни се отблагодарят !

19

Анонимен

преди 1 месец

Купете им подходящо , качествено облекло на пожарникарите, какво се стискате, скръндзи? А да крадете можете, но за населението нещо да направите, не можете?

18

Анонимен

преди 1 месец

Така е, като не са станали програмисти, ще носят стари дрехи. Ние програмистите носим само последните колекции на най-скъпите марки. Затова сме учили. А бачкотещите бачкери носят каквото има.

17

Анонимен

преди 1 месец

Защо хората, които са били на място, казаха, че нямат достатъчно и модерна техника пожарната , защо тогава сте се молили на турците да помагат, след като "имате достатъчно" техника? И във всички градове ли разполагат с достатъчно оборудване и техника? Сега, кой лъже и кой не? И за какъв уууууй сте подарявали на Украйна, след като самата България и населението имат нужда от помощ, достатъчно е, че им приемаме хората и ги спасяваме, повече не е било необходимо.

16

Анонимен

преди 1 месец

До Да Какво да правим освен да няма избори като в Укрия и да имаме диктатор като Зелнчук ли?

15

Анонимен

преди 1 месец

Облеклото не знам, ама техниката им трябва да е съвременна. Климатичните условия се променят, пожари ще има предвид покачването на градусите. Техника трябва!

14

Анонимен

преди 1 месец

Къде бяхте бе, главандури, с всичките ви гербави кметове, с които се хвалите. И карта със спечелилите ви кандидати ни навирахте в очите. Сега на картата какво показвате. Гори цялата държава, вие се изтипосахте пред камерите и пак сипете мозък. Не се ли знае, че през все горещите лета, ще има ненормални да предизвикат пожари( или умишлени такива). Защо не се организира да се направят просеки, да си почистят треви и драки... ***, видно от снимките, само чакат наготово някой да им го свърши.

13

Да

преди 1 месец

По 50 млн.лева на всеки 6 месеца за избори, другото не е важно.Закривай.

12

Анонимен

преди 1 месец

Алоооу Пожарникаря от Банкя - и внуците ти,ще плащат греховете,които трупаш!!! Като видях днес как плачат хората гледайки разрушените си къщи и аз се разплаках!!! ТРАГЕДИЯ!!! То не останала тухла върху тухла, а "държавата" щяла да отпусне 1000лв помощ на къща!!!1000лв я стигнат за латекс я не!Пълна подиггравка с хората.За ЕДНА уkpa плащаме хотел и 1200лв джобни(40лв/дневно),а за българския данъкоплатец с порутената къща ЕДНОКРАТНА помощ от 1000леА!!! Да rниeTe в Aдa дано пpoдажници пocoлствени

11

Анонимен

преди 1 месец

Укропитеците дето от 3 годии по цял ден нищо не правят на хотел за наша сметка кога ще помогнат? Пък и сме без техника заради тех.

10

Анонимен

преди 1 месец

У назе всичко куца добре, че са пожарните от татово време които незнайно защо още не са се разпаднали, че щяха да гасят само с кофи и лопати.