168

Иванов

преди 1 месец

Да припомня на копекаджиите че повече от 75 години бяхме губерния на Русия и още имат някакво влияние у нас и в Европа и относно НАТО спомнете си чешката пролет,и какво се случи когато там се опитаха да отхвърлят съветското брутално влияние,именно за да не станат никога повече такива събития се радвам че сме част от НАТО.това е отговора.но вие го знаете просто така ви отърва да защитавате един постоянен диктаторски режим но да си живуркате в свободния свят,лицемери такива.

167

ПУТИН-ВОР!

преди 1 месец

СУПЕР ОТПАДЪЦИТЕ ОТ КРЕМЪЛ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ ИМ Е ГУБЕРНИЯ!ВРЕМЕ ДА СПРАТ С ВОДКАТА И НАРКОТИЦИТЕ!ТРИБУНАЛ ЗА ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО В РУСИЯ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ И ШАЙКАТА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОКОЛО НЕГО!

166

Шаши

преди 1 месец

Защо има бази на САЩ в България? От кой се пазим? Границата я минават на камили, вече. И Русия не е враг. Враговете са тук в парламента. Депутат народен-враг народен.

165

бре

преди 1 месец

Само не знам най кой етап от живота си, наш русофил ще разбере , че заплахата за България не идва от байдън , урсула и сорос, а от русия

164

offf

преди 1 месец

Да следят как се изгражда най-голямата база на НАТО в Румъния :Д

163

Анонимен

преди 1 месец

Само НАТО може да ни предпази от руска фашистка агресия!

162

Паню Баирски

преди 1 месец

Този е ненормален!

161

...

преди 1 месец

Ами хайде нападайте и България и Румъния, какво чака путк.ин, да видим какво ще стане.

160

Геймър

преди 1 месец

Българя пусна на вода още един нов модерен самолетоносач . Ще патрулира край одеса и от него ше излитат до 50 ф35 раптор. Управлявани от най опитните ни пилоти .

159

6/6 Bg

преди 1 месец

Червена армия окупира страната под предлог, че там се укриват германски войски.**** Факт: На 5 септември 1944г Русия окупира България! ****

158

5/6 BG

преди 1 месец

После идва 9 септември, а с него и най-позорният период в новата българска история. съветските войници масово злочинстват (конфискации, убийства, грабежи, изнасилвания) и в същото време осигуряват комфорт на комунистическо-криминалните шпицкоманди, които избиват дотогавашния елит на държавата.

157

4/6 BG

преди 1 месец

то правителство на Багрянов принуди малобройните германски части да се изтеглят или да бъдат обезоръжени, а в българските пристанища бяха потопени 74 кораба на нацистите.Драмата за България започва още в края на юли 1944 г., когато Сталин спира съветското настъпление пред Варшава, за да остави нацистите да ликвидират въстанието на антикомунистическата съпротива. ренасочва военните усилия към Балканите

156

3/6 BG

преди 1 месец

Червена армия окупира страната под предлог, че там се укриват германски войски.После идва 9 септември, а с него и най-позорният период в новата българска история. от Москва, група комунисти и някои офицери от армията, спечелени на страната на комунистите, нахълтват в сградата на военното министерство и се самопровъзгласяват за ново българско правителство. Едва по-късно в страната се завръщат Вълко Червенков, Васил Коларов и Георги Димитров, които към този момент са съветски граждани и членуват

155

2/6 BG

преди 1 месец

На 5 септември 1944 г. СССР обявява война на България. Сутринта на 8 септември съветски военни части навлизат през добруджанската граница и започват да заемат българската територия Факт: На 5 септември 1944г Русия окупира България!

154

1/6 BG

преди 1 месец

На 5 септември 1944 година Съветският съюз обявява война на България. После идва 9 септември, а с него и най-позорният период в новата българска история. Съветската Червена армия окупира страната под предлог, че там се укриват германски войски. Въпреки това, още в края на август, българското правителство на Багрянов принуди малобройните германски части да се изтеглят или да бъдат обезоръжени, а в българските пристанища бяха потопени 74 кораба на нацистите.

153

истината

преди 1 месец

За румънците се вижда но бг нямат заслуги за да се класират освен антинагласата срещу социализма.Както и потъпкването на морала и историята си за повече капитализъм.

152

Анонимен

преди 1 месец

Нали им потопиха черноморския флот, какво им пука.

151

Анонимен

преди 1 месец

Скоро украина няма да излаз на Черно море. За какво предимство говорят? И какво ще търсят кораби на други държави в чуждо море? Ще ни пазят от Михаля ли?

150

Jojo

преди 1 месец

Русия колко и от близо да следи,пак няма да ни намери корабите.

149

А

преди 1 месец

То нашия флот има две гемии втора употреба ,една подводница в музея,един ветроход ,1 галера и две фрегати с топове.Дано не ме арастуват,че издавам тайна на руснаците.