75

васил божков

преди 1 месец

Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама. Връщай парите, че иначе ще има много льобоф.За крадец не ставаш сине, те си будала !

74

Анонимен

преди 1 месец

Новоизлюпените комунисти от [ Има такъв *** Слави Трифонов] са против всичко европейско и поддържат яко Путинския интересТошко- Овчата глава с овчия мозък е номер едно в това отношение

73

Индекс на Пригодност

преди 1 месец

Стига некомпетентни политици! Време е за промяна! Индекса на пригодност - тестове за интегритет, лоялност и интелигентност на кандидат-депутатите. Да знаем за кого гласуваме! Искаме прозрачност и качество в политиката. Информирайте се и подпишете петицията за въвеждане на #ИндексНаПригодност тук: [https://peticiq/ip-bg]. Заедно можем да променим системата!Повече информация може да намерите на следните адреси:Oфициален сайт: https://ip-bg.info/YouTube канал: https://youtube

72

Анонимен

преди 1 месец

Новоизлюпените комунисти от [ Има такъв *** Слави Трифонов] са против всичко европейско и поддържат яко путинския интерес Тошко- Овчата глава с овчия мозък е номер едно в това отношение

71

Габи

преди 1 месец

Чалгата е изпила акъла на всички, които вече няколко пъти изпращат партията на Слави в парламента. Докато хората не поумнуят и не спрат да гласуват за измислени герои като Трифонов, Костадинов и Михайлов няма да има оправия. Защо се съюзиха с лъжеца Киро и комунистката Корнелия?

70

Ангелина

преди 1 месец

На Слави Трифонов най- големият му проблем е Кирил Петков!Защо ли ?!Може би, поради същото ,за което обвинява своя двойник по ЕГО ББ.,с разликата ,че той иска да се хареса ,а Слави и това не иска- явно и той си е "самодостатъчен ".Всъщност последното не е заредено с негативизма на Слави ,а показва самостоятелност.Извън НС Слави ,считаше изборите ,за начин на "прочистване" ,сега обратното ,защото ТЕ са на "софрата".Безотговорно е да се съставят "редовни" правителства ,които не градят ,а рушат.

69

Анонимен

преди 1 месец

Първи пост на Слави - ама нероден Петко прави продажно правителство.СЛедващ пост на Слави - ама защо нероден Петко НЕ прави правителство?

68

итн-двойни играчи

преди 1 месец

Защо триете? Слави е вкаран с НС с гласове, подарени от ГЕРБ/ДПС, колкото да е над 4%-ната граница. Играе двойна игра- да разцепи ПП/ДБ и да е Златен пръст, ако ГЕРБ/ДПС решат да направят правителство. В такива схеми, стратегии и математически изчисления е вкаран Слави.

67

Гошо

преди 1 месец

Слави, ти не абдикира ли и то не един път? Когато имаше мнозинство избягахте от отговорност, колко пъти те избират за нар. предст. и ти се отказваш? Да приказваш е лесно, но да вършиш работа ич те нема. Я вземи по призива на шишо маркуча и гаси пожари...

66

До коментар 70

преди 1 месец

Той е ПОЧТЕН !

65

Анонимен

преди 1 месец

Слави много харесва да се прави на,, почетен"!

64

Анонимен

преди 1 месец

Отива му да е Дон Кихот, ако има подходящ за Санчо Панса!

63

Фен на ИТН

преди 1 месец

Абе хора престанете с това малко ДПС няма такова нещо ИТН не са с ДПС защото не искате да го проумеете това Нещо

62

Гедер

преди 1 месец

Дългия от Малкото ДПС има основно две искания. Едното е да си вземе неговия милиард от управлението и второто е да сложи свой човек за шеф на БНБ , за да може да му изпере недекларираните пари в офшорката Барбадос.

61

Папо

преди 1 месец

Славуне ,Ами ти как събори работещо правителство заради Македонияяяяяяя. Междудругото какво стана с идеята ти за македонския космонавт, кога ще излита ?

60

Капитанът

преди 1 месец

Славчо мрази ПП-ДБ ,защото зад тях стоят тандема Костов-Прокопиев, а знаем Костов как навря Славчо в мазето на кабеларката и го направи слуга на комунистическия олигарх Дончев.

59

Един Българин

преди 1 месец

3фонов на снимката не ви ли прилича на заклет , дрогиран пияница, прекарал последните 20 години в затвора? Пълна трагедия е този човек. Каквото и да каже трябва разумният човек да си мисли обратното. Той не е против Борисов - той си е проект на ДПС и тъмните сили в страната, но на умряло куче нож вади само и само да спечели безплатно някой глас.

58

Анонимен

преди 1 месец

Разните слафчувцуи, тошковци, балабановци и тям подобни бълващи про стотия, акъл и остроумия селски хитреци - не бяха ли инструмента за изчегъртване на мафията гробаджии и депесари - или сега очевадно лъсна скъпото продуктово позициониране на поредната патерица и па ля човски слуги..

57

Анонимен

преди 1 месец

ИТН е в Парламента за да пречи да се отървем от мафията, 3 години го доказва и само наглите чалгари отричат истината. Мафията, за да спаси ченгесарското статукво ги вкара в Парламента и парира работата му, свали редовното правителство, праща българите 5 пъти на избори за същото, похарчи 500 млн.лв.грешни пари за избори, за да се избира същото и мафията да държи всичко в престъпните си ръце.

56

Анонимен

преди 1 месец

Нема такъв народ, който да избере има такъв народ. Доган Борисов им даде 2 процента в последния час на изборния ден, та да влязат в парламента и да ги използват за среден...