8

И 8 /осмо/

преди 1 месец

да оставиш в миналото АЛКОХОЛА,ведно с компанията от стари "бойни другари" за маса и чаша!!!

7

До Т /12/

преди 1 месец

Щото разярената пренебрегната жена е в състояние да ти стъжни живота до степен да те разболее. Пренебрегнатият мъж е много по-малко опасен. Най-много да отвърти един шамар на невярното си гадже, рядко са онези, които нанасят по-тежки физически травми. Пренебрегнатата жена обаче остава пожизнен яростен враг на бившия си любим и е в състояние десетилетия наред да следи как се развива живота му и използва дори най-малката възможност, за да навреди на него и дори на близките му.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ако си кръшкач(ка) или се научи да правиш това дискретно, или изобщо не започвай сериозна връзка. Когато се почувства предаден(а) или унизен(а), ще спечелиш яростен враг в лицето на онзи/онази, който/която довчера беше твоето "мило". Особено жестоки са предадените жени. Имай предвид, че дори да не те е обичала, ще стане най-върлия ти враг дори само затова, че няколко пъти са я видели заедно с теб, но ти в един от тези случаи си я пренебрегнал заради друга и околните са станали свидетели на това.

5

Т

преди 1 месец

Тая статия защо изобщо е в рубриката здраве :))

4

Трифон

преди 1 месец

Не разбрах тия 7 трябва ли да ги правим или не. Ако да всичко ми е точно, ако не значи връзката ми е егати нещастливата :)

3

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

2

Анонимен

преди 1 месец

Никаква критика!Мълчите си, и така ..,..до край.И всчко ще е ОК....Мдааа...

1

Анонимен

преди 1 месец

Взаимна обич и внимание, това да не се загуби!