53

DPS

преди 1 месец

Г-н Цунев или познат като Данчо ментата-щото обича джоджена или да менти(кое е вярно си знаем, той се прави на перде). То имаше и един БиСеров(голям кастал , на един път не излиза). И като стар блюдолизец сега браби патрона си-довчера Доган ,сега Дилян. и сега тиА другарЕ с "четчица изрисуват" "дерибеите". Няма нормален човек ,който да използва тия думички. Ама цялото им котило слушка ПР-тата и пляма глупости. Заблжещите сайтове и вестници-башка.

52

100

преди 1 месец

Пеевски ще е министър председател.

51

Анонимен

преди 1 месец

"Не Пеевски, а ниската избирателна активност т.е. негласуващите направиха ДПС 2-ра политическа партия. Цонев защо се прави на неразбрал?" - И защо ми слагате минуси скъпи съграждани, които не сте гласували. Това са фактите. Заради вас ДПС са 2-ра политическа сила. Знам, че истината боли, но трябва да я приемете. Продължавайте да не гласувате и скоро пак заради вас Пеевски ще е министър председател.

50

ДЕЛЯН

преди 1 месец

ПОДКРЕПЯМ ДЕЛЯН, НЕ АГЕНТ САВА ОТ КГБ!!! ЗАД ДОГАН СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ ОТ ОБРЪЧИТЕ МУ ОТ ФИРМИ. СУЛТАН ДОГАН НЕ Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

49

-

преди 1 месец

Пеевски вече има собствен авторитет. Никой не може да му го отнеме. Той е по популярен от цялото ДПС взети заедно. Те никога не са имали такъв лидер. И няма да имат. Пеевски беше техния шанс.

48

мак

преди 1 месец

Кога дпс бе в изолация, еничарино. Винаги в нс, имаше и министри, винаги на челни места, а не на последни. Сега е "фактор", защото хората не гласуват, а техен електорат гласува под строй.

47

Анонимен

преди 1 месец

РУНДЮ НАЛИ ЛЕТИ ПО НЕБЕТО ---да вземе да говори с Бог , за по-висока избирателна активност , ОСОБЕННО СЛЕД ПОЖАРИТЕ...!

46

Анонимен

преди 1 месец

При тая политическа система, избирателната активност след 2-месеца ще е 10%...НЕМА ЛАБАВО!!!

45

За Северозапада...

преди 1 месец

От 300-човека в с.Крива бара -ломско , 168 -са гласували за ДПС..../ако искаш , питай у кръчмата../..!

44

Анонимен

преди 1 месец

Не Пеевски, а ниската избирателна активност т.е. негласуващите направиха ДПС 2-ра политическа партия. Цонев защо се прави на неразбрал?

43

Анонимен

преди 1 месец

БИЗНЕСА Е С ПЕЕВСКИ И ПАРИТЕ---А, ДОНОСНИЦИТЕ И ЧЕНГЕТАТА СА ПРИ ДОГАН-ЕФЕНДИ...!

42

анонимен

преди 1 месец

Цонев , крадливо псе нали разбираш че онзи бандит и пристъпник Пеевски е пътник а заедно с него и ти, и ще трябва да връщаш всичко заграбено от тебнаши имоти по южното Черноморие от бандитското ти семейство заендо с лихвите , и ще трябва на бягаш там където си скрил крадените пари за да няма лоши последици.

41

Анонимен

преди 1 месец

Махне ли се Пеевски--ДПС отива при БСП, сиреч при майка си...на 6% !

40

Анонимен

преди 1 месец

данчо ментата ще целуне всеки един газ , който ще му гарантира оставането в парламента, той няма нито един ден трудов стаж на реална работа, виси като цифка от 30 г в парламента, *** държавни пари, а не е свършил за 5 лв работа.

39

Анонимен

преди 1 месец

Водещите говориха повече от него. Човека не можа да каже спокойно едно изречение без да Бъд е прекъснат с многословие от водещите. За какво канят гости след като не ги оставят да отговорят нормално на въпрос. Говорят от тяхно име. Ами като е така слагайте по една снимка на мястото на госта и говорете и от негово име. Какво губите времето на хората. Това не е журналистика, а тормоз над гостите и зрителите. Никой не. Е длъжен да ви слуша само вас.

38

Shark

преди 1 месец

Мента, спри да говориш глупости. На практика парламентарна група на ДПС вече няма!

37

Тиквун

преди 1 месец

Цонев е дупедавец, винаги е бил от страната на парите, но иначе е дълбоко религиозен...корупция, купен вот, кражба на бизнеси... зад всичко стои той и Шиши

36

Да

преди 1 месец

Глупости

35

Анонимен

преди 1 месец

Направиха го гъбарите, но да Пеевски има голяма заслуга за толкова много гъбари

34

Анонимен

преди 1 месец

А защо не поканят на интервю Пеевски? Едната причина е, че той не може да говори без написан текст