58

Ала бала

преди 1 месец

Като ще бориш корупцията Ленчето ще я вкараш ли в затвора. А ти лично ще си смъкнеш ли имонитета та да те съдят като национален предател...хайде само празни приказки . Ама то от празна глава друго не може да се очаква

57

Анонимен

преди 1 месец

Човеко иска да разсече корупцията, та да може и той да докопа парче и да се ояде като хората. Ама тия лоши, не му дават...

56

Анонимен

преди 1 месец

КИРО ДА ТЕ ПИТАМ ТВОЯТ РАШКОВ ОТ БКП КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛЕДОВАТЕЛ ЗАБОГАТЯЛ НЕСМЕТНО ОТ ЖЕНА СИ ХАХАХАХАХА ТОЛКОВА ВСИЧКО Е ЗАКОННО НАЛИ КИРО

55

Анонимен

преди 1 месец

КИРОООООО ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТВОЯТА СМЕШНА ГЛУПАВА РЕЧ КИРОООООО С ПЛАТЕНИ БОЖКОВИ ПРОТЕСТИ ОВЛАДАХТЕ УПРАВЛЕНИЕТО С ЮМРУК С АЛА БАЛА С МАШИНИТЕ КИРОООО КОНСТИТУЦИЯТА ЗАКОНИ ГАЗИТЕ ЧОВЕК УБИ И ПАК ЛЪЖЕШ НАГЛО БЕЗСРАМНОООООО ДАЖЕ РАДЕВ ВИ ПРИЕ ПРИВИЛЕГИИ ДА ВИ ДАВА НА ВАС ПАК И ПАК ЗАЩООО

54

Анонимен

преди 1 месец

Корупцията е просто "бърза лента" за да си свършиш работа. Примерно трябва да чакам за нещо две седмици? Друг път! Бутам една педесетарка на чиновника и веднага ми бият печата. Противници на корупцията са само тия дето не могат да си плащат, или са прекалено стиснати за да дават пари за допълнителни услуги. Напротив, ако искат да я борят - да я легализират. Да въведат такса ексресна услуга - и да дават 50% на този, който е работил извънредно да я свърши.

53

Анонимен

преди 1 месец

Не само няма воля за борба с корупцията, нито в този, нито в следващия, нито в който и да е парламент, защото "играчите" -партии са ЕДНИ И СЪЩИ и не са се сменяли от над 30 години! Корупцията и кражбите са тяхна професия. Колко години още ще трябва да минат, за да уври мозъкът на този народ, че трябва драстична, повсеместна Промяна?

52

FMC

преди 1 месец

Каква корупция бе, брат? Ри си корупцията и проблемът се решава бързо-сдаваш паспорта и към Канада.

51

Бай Танас

преди 1 месец

Шарлатаните вън

50

български избирател

преди 1 месец

Яснооо...Ники няма да пътува ....

49

баджанака

преди 1 месец

Киреее...какво ще правиш с ПАРАПЕТА? Ще го мандръсаш ли пак?

48

лъжливото Канадче

преди 1 месец

Шарлатанията ми не минава...

47

мдаааа...

преди 1 месец

Без АЛА-БАЛА не става...

46

Пудел с пачка

преди 1 месец

Не се разбра, с Бойко Рашков ли ще бори корупцията? Точният въпрос е , с какви компромати ги държи Рашков, че без него не мърдат?

45

Анонимен

преди 1 месец

Шмекера пак се пробва да ни прави малко ала-бала! Абе меекеере посолско, ако имаше воля за борба с корупцията, тези изказвания трябваше да ги правиш от централния затвор в София.

44

Резидент-разединител

преди 1 месец

Вие нямате воля да се разделичите от вашите корупционери в държавата ще борите корупцията. Такива изцепки като пуделите и часовниците за 50К при Борисов хората излитаха с двеста и се раздели с верни хора като Цветанов и т.н.. При вас няма такова нещо комсомолци сте и това е. Татко Пепи старо ДС ченге и по него се водите. Наглеци.

43

Заминава...

преди 1 месец

Заминава, канадецът Кирчо си заминава...

42

Анонимен

преди 1 месец

Кога някой ще каже на пишман харварджията че той Е ЧАСТ от тази корупция която така дейно бори. Дори беше записан. Няколко пъти.

41

анонимен

преди 1 месец

Пожар се гаси с насрещен огън. Корупцията се бори с корупция.

40

Анонимен

преди 1 месец

Аре бе кога тея корумпираните ше борят корупцията. Сигур ся се мажат със зехтин.

39

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 1 месец

.......че останаха ли ба ла ми , които да вярват на шарлатаните ?!?!?!