64

Банкеръ

преди 1 месец

Всеки Пожарникар знае,че превенцията е по важна от самото гасене.Фнимателен поглед показва,че превенция,като косене и изправяне липсва ама реването сега е до Господ.

63

Зеленски

преди 1 месец

Трябва ви техника за борба с пожарите? Имам оферта за вас, драги приятели българи! Ще ви дам на изгодна цена 100 български БТР-а. Е, вие ми ги дадохте за без пари, но и аз трябва да оцелявам. К'во да се прави, това е живота.

62

Анонимен

преди 1 месец

Костадинов като каза от парламентарната трибуна преди няколко месеца че БТР-те ни преди да ги подарим на фашисткия наркоман ще са ни нужни в кризисни ситуации , 80% от депутатите му се смееха. Що не се смеят сега скааапаняците? Що сега вият на умряло че нямало високопроходима техника?

61

селянката

преди 1 месец

До НострадамуВъв ВРЗ "Хан Крум" град Търговище има верижна техника приспособена за гасене на пожари . Така стои на склад. При такива големи пожари нито веднъж не я изкараха

60

Анонимен

преди 1 месец

Добре де толкова ли е трудно да си поддържат растителността около къщите за да не се случват такива неща...

59

Да попитам:

преди 1 месец

Само аз ли си мисля,че този огнен ад не е никак случаен? Бодрящките твърдения на безглавчев,че критична ситуация няма,че всичко е овладяно,че няма да искаме помощ,защото не е необходимо и пълното безхаберие на управниците навеждат на зловещия извод,че е в действие сатанинския план за пълното унищожение на държавата ни! Безродниците,които ни управляват изпълняват заповедите на господарите си да освободят територията,за да си пльоснат базите тук и да се перчат на Русия!

58

Анонимен

преди 1 месец

На нас война не ни трябва, ние сами ще се затрием.Случващото се е представителна извадка за състоянието на институциите в държавата.

57

Това е Безхаберие

преди 1 месец

В селото нямаше вода. В цистерните нямаше вода. Доброволците бяха спирани. Да спреш здрави и прави мъже, които искат да си спасят къщите, каза Иван, който е бил един от доброволците в гасенето.

56

Анонимен

преди 1 месец

До До 61 - Бежанците не ги държат по курорти с години, а са доволни, че не хвърчат снаряди, дронове и ракети над главите им и ги настаняват в бежански лагери. И се хващат само да си оправят живота, а не да седят целогодишно на курорт и чужда издръжка..

55

Еееееей

преди 1 месец

До Анонимен 61Рушлямския *** - ТИ КАКВО НАПРАВИ ВЕ, *** ?!?! ПОНЕ ЕДИН ПЪТ В МИЗЕРНИЯ СИ ЖИВОТ ПОМОГНАЛ ЛИ СИ НА НЯКОГО, ИЛИ ВСЕ ДРУГИТЕ СА ТИ БИЛИ ДЛЪЖНИ???

54

До 61

преди 1 месец

Защото тези хора са си в държавата и могат да работят. Украинците са бежанци от война, освен това не ги настанява българската държава на хотели по Черноморието, а сметката се плаща от ЕС.

53

Анонимен

преди 1 месец

Защо сега държавата не настани хората без къщи в черноморските хотели? Те ли са по-зле или украинците с котки и кучета са по-зле? А къде са помощите за тези хора или само украинците се нуждаят от дарения?

52

Анонимен

преди 1 месец

До голям театър - Верно си голЕм театър, от коя държава пишеш, щото в нашата такива неща не се случват. По карловско след наводненията още седят хората в невъзможни за живеене каравани и къщите им са пипнати, само на тези, дето са успели някак сами да се справят. Дала държавата нови къщи, да, да, ама не!

51

Анонимен

преди 1 месец

В американските бази има въртолети и лекари, защо не помогнаха на хората от селото????

50

Анонимен

преди 1 месец

В американските бази има водни оръдия, тежки машини и здрави мъже! Защо всичко това седи на българска територия, ако не могат да загасят един пожар?

49

Анонимен

преди 1 месец

Много ни помогнаха американските бази!

48

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 33 - Организирали честни избори.........Честни избори с нечестни политици! Факири да са, пак няма да го направят. Докато не влязат читави и кадърни хора в политиката, промяна няма да има, все това ще е, ако ще и всеки месец да ходим да ги избираме тия.

47

Лудото Ленче

преди 1 месец

Такова нещо по времето на " лошия социализъм " бе невъзможно да се случи !!! Тогава имахме държава и всичко в нея функционираше на 100%-та !!! Пожарната бе пожарна и армията помагаше ,когато е нужно и бе истинска армия и хората бяха истински и можеха всичко !!! Сега няма държава а само остатъци от минала такава и едни хиени които дооглозгват каквото е останало !!! Никой не го е грижа за обикновения човек !!! Това бил " новият ни цивилизационен избор" !???!

46

голям театър

преди 1 месец

голямо чудо,тия дето толкова реват що не кажат още колко къщи имат,или и те не знаят точния им брой,освен това държавата още утре ще им даде чисто нови безплатни къщи,както винаги става след пожар,наводнение или друго бедствие

45

Високо

преди 1 месец

Продължаваме Промяната!