68

До всички!

преди 1 месец

До ??? Абсолютно прав сте !!!

67

Данчо Лазаров !

преди 1 месец

В всеки областен град в България има достатъчно служители на пожарната, да не говорим за полицията те са и си остават най много (работещи) в държавни структури по брой население но каква файда от тях само заплати да получават като не разполагат с технически средства и най елементарната техника за борбата с пожарите за хеликоптери да не говорим! С лопати и пръскачки дюзи не става драги власт имащи!!!

66

Анонимен

преди 1 месец

И нека нашите държавни структури си вземете поука за на пред за справяне с природните стихии, бедствия които вече всяко лято ще бъдат все повече и в по големи размери, предвид изменението на климата. Заблудени в изборни карамболи с цел лични облаги в България няма политическа партия, сила която да мисли за населението!

65

Благодаря!

преди 1 месец

Благодаря на всички Чешки и Турски колеги за помощта която в момента указват тази помощ е безценна България няма да ви забрави никога!

64

Народ каза !

преди 1 месец

Българските братя благодарят на турските братя за помощта. БЛАГОДАРЯ !

63

Българин

преди 1 месец

Човек трябва да е благодарен за помощта от турските колеги браво на Турция благодаря за помощта, така се прави всички държави около нас са братя и трябва да си помагаме един на друг!

62

Ми Браво!

преди 1 месец

Така се прави и се помага това е Комлука съпричастност, човечност, доверие и така трябва да бъде занапред.. Това че нашите власт имащите в България така наречените политици не мислят за благото на народа е д-р тема и много обширна и тягостна, и дано няма повече безмислени избори които се похарчени вече към 700 милиона лева пари с които можеше да се закупи неограничен брой техника като хеликоптери за медицински цели и за пожари !

61

Леле

преди 1 месец

Докъде стигнахме,чужди хора и техники, да ни гасят пожарите.Много сме зле,само една алчност е останала.

60

Анонимен

преди 1 месец

Също да допълня че единствените териториални придобивки по време и след псв са в източна Тракия покрай Сакар планина и Свиленград, защото сме съюзници с Османската империя, и ни отстъпват гранични села и землищата им.

59

Анонимен

преди 1 месец

Съвременните турци нищо не са ни направили, вижте идете в одринско и като цяло в Тракия , там и питайте кой е Левски , и ще ви отговорят защото знаят и го учат. Отделно обикновените турци и българи нямат общо с политиците, нямат общо с неоосманизма на Ердоган и тн. Също така националните катастрофи на България са по вина - на народа който подкрепя: политиците , на Фердинанд , на великите сили и на предателите съседи Сърбия и Гърция, както и по малко но все пак и Румъния.

58

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 65 - Ами половината завършиха гимназия, преди България да влезе в НАТО, а и не е, като да е върпос от матурите, следователно не се преподава :)

57

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 69 - Повечето хора нямат проблем с обкновенните турци. Ама виж - разните му Доган и Пеевски (да, да, знамкакво казвам) определено са ни врагове.

56

Анонимен

преди 1 месец

Нека всеки, който плюе по турци и *** с клетви по тях се замисли какво ще е ако, не дай Боже, опре турски пожарникар да му спасява събираната цял живот покъщнина, дом и род. Благодарност за турците, отново благодарност и на нашите хора, които отидоха да помагат там при земетресението. Ето това е реална дружба между съседи, а не слогани, пропаганда, провокации или геополитика от седящи на кръчмарската маса. По-малко политика и повече смирение желая.

55

Анонимен

преди 1 месец

Бойко и компания откраднаха над 30 милярда ,които все още дължим и ще изплащаме с лихвите! Миналата година Пеевски и Данчо купиха хотел в Гърция за 100 милиона с пари взети от държавата! Доган има над половин милярд задължения. Вълка кредитен милионер,пак на наш гръб ! Какво трябва да стане за да реагира народа !!

54

Анонимен

преди 1 месец

До ??? "Дотам ли стигнахме, да чакаме турците да ни гасят пожарите???Ужас...............нямам думи!!!" - Ако Русия беше пратила помощ нямаше да напишеш това, а щеше да ни убеждаваш, че "братушките" са най-готините във вселената и видите ли благодарение на тях ще се справим с пожарите. Когато обаче е партньор от НАТО "дотам ли я докарахме". Я кажи, ти харесваш ли Комунизма? А за православен християнин ли се мислиш?А хубаво ли ти беше да се забранява да се празнува Коледа и да се влиза в църква?

53

Анонимен

преди 1 месец

"Защо България няма 5 хеликоптера за гасене на пожари?" - Питай вожда ББ. За него ли гласуваш? Ако да, значи заради такива като теб.

52

Анонимен

преди 1 месец

До ??? - Явно не знаеш, че Турция и Чехия са в НАТО. Имам чувството, че половината хора, които пишете против ЕС и НАТО сте учили до някъде 4-ти клас, а останалите до 8-ми. Чат-пат някой си купил диплома за средно хахаха Много сте зле. Чудя се да се смея ли, да плача ли... Няма ли да питаш ЕС или НАТО кога ще дойдат у вас да ти пуснат прахосмукачка? Предполагам ги обвиняваш и за това.

51

???

преди 1 месец

Къде са партньорите от ЕС и НАТО да ни помогнат, бе???Нали са ни големи приятели уж...................ама само на хартия и на сладки приказки!!!

50

???

преди 1 месец

Защо България няма 5 хеликоптера за гасене на пожари????Защо във всеки областен град има толкова много персонал "Пожарна безопасност и защита на населението"............като не вършат работа за 5 стотинки??Само лежат на столовете, редят пасиански и вземат големи заплати!!!Пародия на държав сме.................това е истината!!!

49

???

преди 1 месец

Дотам ли стигнахме, да чакаме турците да ни гасят пожарите???Ужас...............нямам думи!!!