32

Петър

преди 1 месец

На следващите избори ДБ ще имат още по-плачевен резултат!

31

Анонимен

преди 1 месец

На тази й е опадала бялата брада от мъдрост! Разчитате, че хората не гласуват, за да може Кокорчо да мине с раницата с парите и пак да влезнете. Скоро ще сте аут от парламента, както НДСВ, но да видим новото чудовище, което ще дойде след вас. И Борисов го смятахме за най-голямото зло, но пр0ст0тиите, които сътворихте, никой не може да ви стигне.

30

Анонимен

преди 1 месец

държавата се подпалила, имоти и поминък на хората изчезват в пламъците, те декларация пишат и псуват колегите си наляво и надясно! Ако бяха по-умни можеха да отидат доброволци да помагат на хората! Щяха поне да тушират някои щети пред избирателите!

29

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ като учител в училище показаха учениците(депутатите), които крадят нашите пари!! Ако и след това не отидат на избори, значи яко се фалшифицират изборите! Аз личбо си мисля, че са изхвърлени бюлетините за ПП-ДБ от регулаторите на Шишо!

28

Анонимен

преди 1 месец

Отиваме! В Парламента няма анти-ко рупционно мнозинство! То е извън парламента

27

Анонимен

преди 1 месец

Шайката вече всички ви научиха номерата избори и Вън от парламента

26

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ дали управляват или са в опозиция все някой им пречи. Ами не се занимавайте с политика като ви е толкова трудно. То мрънкане, то чудо. Уморих се да ви слушам вече.

25

Явно

преди 1 месец

Дано поне следващия път Козилата да не влезе в парламента, че не се търпи.

24

Анонимен

преди 1 месец

Абе, някакви американци не бяха ли стигнали до извода, че тези, които много мигат, не просто се превземат и са някакви надменни въздухари, ами и много лъжат? Тая госпожа не спря да мига вече няколко години. Поне да взима пример от Кокорчо, който е наясно и изобщо не смее да мигне, че като почне да мига, не можем го спрем и ще разпали още повече пожарите.

23

456

преди 1 месец

Тази жена не е за парламента.

22

До 28

преди 1 месец

Свъзвам я с флашмобове, накъсани мечета, снимки на "нещастни" украински бежанци, организиране на митинги срещу Русия, чрез заплащане по 20 лв на статистите и естествено с майко мила. И с христо. Такова чуждопоклоничество и навеждане на посолството е характерно точно за госпожата, която се срамува от простосмъртните българи.

21

Анонимен

преди 1 месец

Тази жена има някакъв проблем, който аз самият не разбирам.Прави много неща, все участва в нещо, но не е много добра в нищо, не мога да я свържа с нещо конкретно, което да ме впечатли, освен с някакви големи напъни да се изкара голям политик, по едно време само дето не каза, че е политик по рождение, защото... била от малка по площадите... Не й вярвам на думите, колкото и да се старае, прилича ми на схемаджийка.Не знам защо я наричат гербаджийка, но няма да се учуда, ако и оттам суче

20

Вьзмутен

преди 1 месец

Няма ли да си направи селфи в пожара като по рано при наводненията -вместо кални бани да го кръсти на плаж сьм -под жаркото сльнце

19

Анонимен

преди 1 месец

тази какъв *** гербаджийски е

18

Каква е

преди 1 месец

тази киселка? Май има проблеми в кариерното развитие, моля, не ги показвайте такива!

17

гербер

преди 1 месец

До 7. Ами че ние и не искахме да го гласуват. Защо ни е кабинет в тази отровна среда, където всеки е срещу всеки? А другите ще успеят ли? Ха-ха-ха, вицът за казана в ада е в пълна сила и тук.

16

Анонимен

преди 1 месец

Взимай да пържиш мекици и отивай да ги даваш на доброволците срещу пожарите, лелче! Че те, за разлика от теб, вършат нещо полезно за държавата! Свърши и ти нещо полезно един път!

15

изнервен

преди 1 месец

Уф, айде мерси с тези ваши реформи! Видяхме какво направихте с реформата на конституцията, неможачи!

14

ох, тази жена

преди 1 месец

нищо не казва за времето в UA, има ли пожари, имат ли нужда от нова помощ и за това, че договореното зърно трябва да внасяме!Другите работи са дребнотемие! Не се е сетила, Декларация и затова да напишат и скат среща за отлагане на връчване на мандат! ПОТРЕС СТЕ!Да изчезват подобни недуразомения!

13

Анонимен

преди 1 месец

Кой я пита тая позьорка, дето се снима с "простосмъртите", не се гнуси с две думи... Укрофенка, мазнеща се на посолсвтото и прпагандиращА война.