119

Анонимен

преди 1 месец

Моля???? Как не ги е срам!? Има толкова много деца в България, които не могат да си го позволят или са изоставени, а тия боклууци тръгнали да организират лагери за украинци! И то със средства от бюджета, тоест от нашите данъци! Освен това, аз познавам доста украинци в България, и нито един не е беден! Пълно безсрамие.

118

Та какво

преди 1 месец

очаквате от чужди, окупационни правителства, каквито са били всички по тази територия?! Е, бай Тошо предостави няколко по-спокойни, нормални и безгрижни десетилетия, които някои от нас помнят с носталгия, но те никога няма да се върнат.

117

Еххх

преди 1 месец

С изхранването на 50 деца за 14 дена няма да обеднеем по вече.Ама с изхранването и помощите на онези дето на 25 стават баби и на 38 стават прабаби със сигурност.А и децата не са виновни за нищо

116

Анонимен

преди 1 месец

деца от българия кога ще могат да почиват в българия?

115

До 134

преди 1 месец

Ти май си украинец беден на, който другите са му длъжни или така си си внушил и другите са виновни за войната в Украйна,те украинците си стояха кротко в ъгъла.нали такава е опорката

114

Анонимен

преди 1 месец

коментарите са масово на български неудачници - русофили, на които все друг им е виновен за неуспехите им. изключително жалка картинка

113

Анонимен

преди 1 месец

Нашите деца кучета ги яли!? Изверги безродни!

112

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист- Не забравяй кога започна войната! Кой беше на власт ?

111

Случаен минувач

преди 1 месец

До 127Няма да се изметат обратно. България им харесва, те искат тука да си стоят. Говорят български с руски акцент. Да работят - примерно в търговските вериги, като Билла или Лидъл, тогава няма да имам нищо против тях. Ама да ги храним непрекъснато с нашите данъци - не, не става така.

110

Да припомня

преди 1 месец

Вече две години подред 50% от нашите първолаци не са българчета и много от тях започват училище без дори да знаят български език. Такава е "благодарността" на техните родители заради това, че държавата къса от залъка на нашите деца, за да хрантути техните и да осигурява доходи и на мързеливите им родители. Храним десетки хиляди такива деца, които пишат по стените, че мразят България. На този фон не виждам защо някои негодуват заради това, че у нас ще летуват 50 украинчета.

109

Главандурестият

преди 1 месец

Ти е отвлякал! Е, как може такова нещо господин пън?А за българчетата кой ще помисли? Укараино- щатска из мет.

108

преди 1 месец

До стига вече! - Вижда се че от прекалената употреба на руски фекалии си загубил човешки образ . А ти дека имаш ли?

107

Анонимен

преди 1 месец

До Стига вече! - Това са деца, преживели травми от войната. Възможно е някои от тях да имат манталитет, какъвто ти описваш. Но летният лагер в България не е ли възможност с добро да ги научим кога ер редно да се извиняти да благодарят?

106

стига вече!

преди 1 месец

И децата им са с особения украински манталитет - от малки гледат в упор, навъсено, не са научени да благодарят и да се извиняват. Има нещо войнствено и нагло в излъчването на украинците. Опитвам се да им съчувствам, но хич не са ми симпатични. А и много станаха - на морето се движат на тълпи и наоколо звучи само руска реч. По-скоро да приключва този конфликт и да се измитат обратно!

105

Реалист

преди 1 месец

Пак да гласувате за ГЕРБ, ДПС. ПП/ДБ! Малко ви е!

104

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

Бедни ли сте? Вашите деца почиват ли на море лятото? Ами хак да ви е!

103

Никола Стефанов

преди 1 месец

"Служебното правителство осигури възможност деца от Украйна да почиват в България през лятото, за да възстановят своето физическо, психическо и емоционално здраве" - добре е да знаем къде са приоритетите на днешните политикани. Явно децата на България не са сред тях.

102

Анонимен

преди 1 месец

а българчетата къде да ги пратим

101

Анонимен

преди 1 месец

От една страна помагаме войната да продължава, като броят на убитите деца и разрушените къщи расте. От друга, помагаме да се възстановява психическото и физическо здраве на украинските деца, вероятно за да могат да търпят още. Българите, честити и богати, плащат и за двете дейности. Не е ли възможно да спрем с военната помощ и да се заемем с милосърдието?

100

Анонимен

преди 1 месец

Браво бе. Вместо да осигурят това за деца от България от бедни семейства, които не могат да си го позволят те пак мислят за Украйна.