98

Анонимен

преди 1 месец

Не е работа на цялата армия да гаси пожари.

97

Пожарникар

преди 1 месец

Един пожар и затлъстялата армия с пенсионна пастърма клекна 39% фира за 2 часа. Какво ли ще стане като ги захлупи Русията. Нарочно не завършвам с въпросителна,защото на всички е ясно.

96

Петров

преди 1 месец

Каква е работата на Армията да ти гаси пожари ей,докато шашавите пожарникарчета цакат карти и пият бира ? Ще разпореждаш ,ама разпореди първо на онзи ,министър от МВР да си вдигне и преброи пожарнекари първо и да им каже да си носат вода ,а не телефони.Ако пак не е пил и отишъл на кино.МВР= напълно неуправляем сбироток

95

Щирлиц

преди 1 месец

До Радослав....Пропусна новите БМВ-та и Шкоди за полицията.

94

Радослав

преди 1 месец

До 93: а кой гласува бюджета, че вместо нови пожарни коли и техника да се купуват нови депутатски коли и да им се дигат заплатите? Който е гласувал ненужни разходи за сметка на належащи да ходи сега да доказва, че е взел правилното решение! Какво да се сърдим на пожарникарите с древна соц техника? Правят каквото могат с наличното, виновни са тези които направиха така че наличната техника е по стара от операторите си!

93

popa ot razgrad

преди 1 месец

то па една армия...

92

Боби

преди 1 месец

Защо палят огън?

91

Бай Иван

преди 1 месец

Важното е да има помощ за хохлите, ние не сме важни

90

Fena

преди 1 месец

До 86. Не искам да обидя истинските мъже дето влизат в огъня и гасят с риск за живота си. Това е достойно за уважение. Но име едни калинки, наречени началници, които купуват БМВ-та вместо: Модерни пожарни, дронове (за наблюдение и за гасене), булдозери за просеките, вертолети за гасене. Същите калинки, в 90% са шуреи, баджанаци или братовчеди на някой политик и си нямат хал хабер за гасене на пожари. И достойните хора в огъня дават всичко от себе си, но това не носи желаният ефект.

89

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Депутатите да ходят да правят това което се очаква от армията? Странни "мислители" има в този форум. Значи за всичко в държавата са виновни депутатите? Няма други институции и политици?

88

Анонимен

преди 1 месец

а кой ще се бие с руснаците??

87

Анонимен

преди 1 месец

Ганъо шкембелията най разбира от всичко, особенно да дава акъл и да попръцква !

86

Анонимен

преди 1 месец

До СССР ЗИЛа е като червения ботуш, настъпи ли те после трудно бягаш.

85

Анонимен

преди 1 месец

Тука всякакви дървени философи, пърдейки на диваните, дават акъл кой трябвало да ходи да гаси пожари, да помага при наводнения, да се бие на фронта. Много ви е нещастен животецът.

84

До 78

преди 1 месец

"Пращайте ги каква готовност,ама няма кой.Добре че са доброволците....да събират сапачки,да гасят пожари да спасяват от наводнения ,държавата я няма отдавна..." Ти сигурно си бил на място да гасиш пожара и сега в почивката пишеш това?

83

Анонимен

преди 1 месец

Fena, ти от мястото на пожара ли пишеш? Сигурно си бил там да гасиш?

82

Анонимен

преди 1 месец

До Fena 85 С плюнки ли да ти спасяват селото? Разбери че нямаме техника за гасене. Има някакъв стар вертолет, пожарните не могат да влизат навсякъде. Да се разчита на гасене с голи ръце е безумие.

81

Fena

преди 1 месец

Ако се бият така както гасиха село Воден, което изгоря..... Айде нема нужда. 4 216 280 000 лева за 2024 година и дори едно село не могат да спасят....

80

СССР

преди 1 месец

На снимката виждате зила.Добре че имаме останала руска техника,иначе с каруци и волове.Голяма работа сме ние българите.

79

GPT

преди 1 месец

През 1986 гасихме пожар около Ивайловград (по Арда). Български и гръцки войници. На никой не му пукаше, кой е от НАТО и кой от Варшавския договор. За два дни го спряхме. После заедно се къпахме с гърците в Арда с дрехите и се смяхме и се прегръщахме. Имаше войници-армия (бях в гранични войски, които не са армия)