22

Анонимен

преди 1 месец

Как си личи, че НЕ е чалгаджия.

21

Rips B

преди 1 месец

Отиваш първия ден в Лозенец И като хапнеш един сандвич във въпросната Хасиенда за необосновано висока цена, щото двама софийски тарикати са решили, че толкова трябва да струва ..ти се отщява и повече не стъпваш там. Пък този Тодоранов да се бие в гърдите, че прави туризъм и да смята защо туристите били с 10 ц15% по -малко.

20

52847

преди 1 месец

Тодоранката е един с.говнясан пловдивски скопец.Комплексар ,мижитурка и гербаджийски прислужник.Тази статия е 100% платена на псевдожурналистчето Сашко ,който за бутилка е готов на всичко.В "Хасиенда" от години ходят само наркомани от Софето ,които се търкалят по пода с изцъклени очи.Не стъпвайте в тази вмирисана дупка!!!

19

Иванов

преди 1 месец

Но семейство от 5-6 души да чакат 3 летни месеца да ги хранят цяла година не е сериозно.

18

Иванов

преди 1 месец

И този от държавата иска. Абе, момче, искаш държавата да поеме половината разходи. Ами, че нали тези пари са от нашите данъци???? Ако всеки писне, държавата да му даде половината какъв бизнес е това? На Приморско все още над половината семейни хотелчета са тарикатчета дредбни. Аз не съм съгласен, данъците ни да се харчат по такъв начин. Всеки да си заработи съвестно и честно и нещата ще се оправят.

17

Бг хейтъри

преди 1 месец

Псувате и хейтвате, ама четете, жегнал ви е човека и после седите на опашките пред хасиенда и пак псувате и се чудите как става тази работа, БГ действителност

16

Анонимен

преди 1 месец

На никой не му пука за загиващият туризъм по лаййноморието...

15

МАРА ОТВАРАЧКАТА

преди 1 месец

Е нашата култура! Благодарение на Димитър Тодоранов, който е малко педигрипал.

14

истина

преди 1 месец

тоя от горе на снимките е БИЗНЕСМЕН НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА ,,СУБСИДИЙ СА МУ САМО В ГЛАВАТА

13

реалист

преди 1 месец

В Царево герберастите се чудят как да откраднат едни 8/осем/ милиона за едно мостче ,което струва 100-200 хиляди!Клеха се че до началото на сезона мостчето ще е готово ,но едва ли ще стане и за следващия.Просто кражбата е голяма и много корумпета си точат зъбите.А този мишок от снимките е просто един слагач на властта ,защото е гепил Хасиендата за жълти стотинки.От туризъм разбира почти колкото министъра Евтим Послушев.Жалка картинка са и двамата би.зачи.

12

Сата НАТО

преди 1 месец

собственикът лично ще седне на тяхната маса, ще им предложи по-добри цени, ще им предложи прясна риба и октопод... -----///------ Затова ходя на ол инклузив, защото не искам на масата ми да сяда някакъв мазник с моряшка фанелка и да ми демонстрира кой е собственикът.

11

ха-ха-ха

преди 1 месец

Поредната платена статия в този форум.Тодоранката е почерпил Сашко Попов и Сашето му е отделил тази безсмислена статия.Че и цяла фотосесия е посветил на празноглавия Митьо...

10

уточнение

преди 1 месец

Хасиендата в Лозенец на този мазен пловдивски мушморок, е свърталище на наркомани ,които се търкалят с празен поглед по барбароните от вечерта!Питиетата са само ментета , а плажа е 20кв.м камънаци и отпадъци!Не стъпвайте в този дървен кокошарник.Тодоранчо плаща на няколко *** ,които галят егото му на комплексар.

9

Анонимен

преди 1 месец

За да имаш туризъм се нуждаеш от приветливи, добросърдечни и хора с неограничено мислене, което не можеш да срещнеш в България.

8

Анонимен

преди 1 месец

Яд те е , че избягаха при него

7

Анонимен

преди 1 месец

Баш от бизнесмени-мутраците борци и каратисти като Тодоранката нормалните хора избЕгаха от говноморието и нЕма да се върнат никога...

6

Нямаш 2 лева за WC?!

преди 1 месец

Скъпо ти е на морето ни. Стой си в панелката, за най-евтино !

5

Aa

преди 1 месец

От 2 седмици съм в Гърция. Вчера коментирахме че ще останем още една седмица.Водата, обслужването, спокойствието и условията са в пъти по-добри от говноморието.Никакъв шанс да стъпя на черно море. 15г не ходех, отидах за 2 пъти и от тогава неща и да го виждам. Просто не става

4

Анонимен

преди 1 месец

Не искали единаци, искали зависими уби.... абе раци. Исккат картели, контрол и прочие.

3

Анонимен

преди 1 месец

Аман от платени статии... До 1 - Тея ми писна да ги слушам. Слушам ги от 40 години ...