77

Анонимен

преди 1 месец

До Боби - Това може да стане само ако Украйна е в списъка от тези 35 държави, но се съмнявам да е така. Иначе без значение в коя държава се намира украинецът, щом няма документи (примерно немски/български и т.н.) правилото не важи за него. С тази твоя логика разбирам защо си гласувал за Величие... :) ... Другият път повече мислене преди писането. Това, което прави Лукашенко е с цел мангизи, а не някакви сложни и тайни заговори на Русия и Беларус срещу Украйна или Запада. Хайде живи и здрави!

76

Боби

преди 1 месец

Много подъл и елегантен ход на Москва и Минск. Украинците в Европа им свършват сроковете на документите. Не могат да ги издадат дори срещу подкуп... Остава да кандидатстват за местно гражданство или да се разходят до Беларус и да кандидатстват за РФ гражданство.

75

Анонимен

преди 1 месец

Ми... не благодаря... не посещавам диктаторски държави, които могат да решат, че нещо съм им крив и да не мога да се върна обратно. Иначе предполагам, че имат красиви жени и... друго май няма хахах И в България си имаме достатъчно красиви жени, така че предпочитам да си давам парите на българската икономика. И не се шегувам, ако бяха демократична държава, щях да запаля колата да отида да я видя, но с разни диктатори начело ще пропусна.

74

Анонимен

преди 1 месец

Що пък не ако имах време и пари бих искал да посетя както големите градове в Русия, така и Беларус, идеалното както с всички държави е да те командироват по работа известно време и така опознаваш много по-добре всичко. Шефчето само на Бургас ме командирова за един месец през лятото-все файдъ

73

Анонимен

преди 1 месец

Отваря се страхотна възможност за русофилите да счупят оковите на ЕС и да заживеят волно и свободно в съюзната държава Русия Беларус. Ще могат да си отмъстят и на Украйна за нейното неподчинение на Русия, като се запишат доброволци в руската окупационна башибозушка армия.

72

Анонимен

преди 1 месец

Белорусия е вероятно най-чистата и уредена страна в Европа. Хората са безкрайно дружелюбни, особено към българи. Цените са смешни, а престъпност практически няма. казвам го, като свидетел от първа ръка от десетилетия. На пазара има всичко, което го има и в Париж, а жените са No 1 по красота и характер. Това са факти без политическа окраска.

71

Мдаа

преди 1 месец

Господаря му в Кремъл полека лека закъсва за истински парички и вече е може да дава за да поддържа режима на картофения диктатор. И така полека лека ще лъсне истината И за Беларус и кок точно тоя беларуски КГБист стои на власт. Затова се опитва с такива полуочевидни методи да привлече малко финанси, но балъци няма.

70

Анонимен

преди 1 месец

Май нещо касата е празна ,евра му трябват на човека,рублите не му вършат работа

69

Деликатен

преди 1 месец

Ей сега се засилих да ходя! Горя от нетърпение да посетя Лукашенковския резерват и да се запозная с благия характер и методите на възпитание на беларуското КГБ!

68

Анонимен

преди 1 месец

Миналата седмица Бацко намали числеността на белоруските военни части по границата с Украйна, но разположи китайски военни на полската граница.

67

Светнат

преди 1 месец

Така се набират доброволци.

66

Алекс

преди 1 месец

Тамън се бях засилил към путинския вилает.Тази държава не заслужава да се похарчи и едно евро в нея.Визи няма,няма и полети до Беларус.Ефект от решението нулев.

65

До 54

преди 1 месец

Ако беше щастлив щеше да си на моренце с милиони евраци а не да пишеш в някакъв анонимен сайт с *** новини.

64

Люк Бесон

преди 1 месец

Беларус е страхотна държава и е много жалко, че хора които не са я посетили пишат глупости. Точно като немците и дет разправят, че в България било навсякъде мръсно и опасно а единствено са виждали това по телевизията и никога не са били там.

63

Анонимен

преди 1 месец

Моооля, моля, идете в западна Африка, ъг, исках да кажа Европа. Където със сигурност не сте ходили, поради липса на финанси, икаче не виждам как щяхте да сте толкова ентусиазирани.

62

Анонимен

преди 1 месец

До 68 ще го кажа така че и ниши организми като гъбеното семе Юлиян и буковите пейки да го разберат ...Когато васал си осигурява врати за преговори и си лъска имиджа не помирисвайки барут ...докато на един глупав блатен гном армията измира безславно губейки . КАК мислиш на кого ще свалят санкциите а кой ще обесят ...И да Картофа по добре знае какво е на фронта от разни копейки

61

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 65 Ми то и ти трябва да можеш да схващаш, че тва колко деня е не променя нищо за това защо не ходите ....

60

Анонимен

преди 1 месец

Лукавия хитрец пак си мисли да изтъргува нещо с вовата

59

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 67. ? Я кажи можеш ли да обясниш какви са тия твоите глупости ? Съмнявам се че можеш.

58

Анонимен

преди 1 месец

То пак матряла съдържа неточности и грешки както обикновено. Не се въвежда безвизов режим, а се удължава вече съществуващият такъв.