13

оффффффф

преди 1 месец

после сушайте утепаните синоптици,редовно лъжещи във всичко,намало да има температурни рекорди,защо не махнат от ефира прогнозата за времето,безумно и тъпо губене на време.

12

Анонимен

преди 1 месец

В Сахара от 1000 г. поне дневните темп. са 58 гр.С. Въпреки това там има възникнали 10 държави, 1500 животински вида и стотици растения. Всичко това се е приспособило, живее си под слънцето и се размножава, без да мисли да напуска това място и без да го прави на въпрос. Същото е и в пустинята Мохаве, Калифорния, наречена от индианците Долината на смъртта. Впрочем, те нарочно са я нарекли така, за да уплашат белите заселници. 500 г. по късно всичко я ясно, процъфтява бизнеса със змии кротал.

11

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Не искам да всявам масова паника но другия месец ще бъде още по горещ.Не питайте от къде знам.

10

8

преди 1 месец

Може да потърсите информация "Парад побежденных по Садовому кольцу" . Все нещо ще ви излезе и със снимки. Впрочем, имам неточност, били са 57 хил. Многостранно полезна информация.

9

Хасково

преди 1 месец

Метеостанцията в града е поставена в най- високата част на града, или по-скоро извън него, близо до гора. Не ми се мисли в центъра колко е било...

8

Анонимен

преди 1 месец

на днешната дата преди 80 години в Москва устройват масов преход на 56 000 военнопленници немци в строй по кръговата улица в рамките на 6 часа. немците били полуобути, температурата била 40 градуса и съответно ходенето по асфалта толкова дълго било крайно зле. Дали от горещината или от дадената им преди това храна, но масово имали диария и всичко, по лиса на друга възможност, вършели "под себе си".След края на шествието, което минало БЕЗ ексцесии, през улиците минали воднимапини за чистене.

7

Анонимен

преди 1 месец

:)

6

ПроСоТо

преди 1 месец

...има "Аскьово"..

5

Клинично Затлъстели

преди 1 месец

шИшИ, б0кУ, ристУ, к0к0 - добре, че достатъчно Пари от Народа Свиха - да имат за Климатици и Ток - че иначе, нямаше да оцелеят тия жеги!

4

Анонимен

преди 1 месец

Има ли такова място Хаскуу?

3

Анонимен

преди 1 месец

Ако всеки ден не ни плашеха, все едно не е лято, а апокалипсис настъпва, хората щяха да живеят една идея по-спокойно. Изнервящо е вече това наблягане на температурите. Ами няма как минус 40 да е, плюс 40 е, лято е, юли, юлски горещници! Не е от днес!

2

Анонимен

преди 1 месец

Лято е :)

1

Анонимен

преди 1 месец

мноу важну, а вчера нали беше 50 или поне така писахте