39

Петров

преди 1 месец

Това л-но без родно с име Китюк още ли не е отзовано .

38

Българче

преди 1 месец

Бегай в турското си село , бе , гювендийо ! Аман от кючеклии в Европа !

37

Дядката

преди 1 месец

Браво ,умно момче ,милее за България!

36

zzzzz

преди 1 месец

Лобиста на Северна Македония пак мисли за българските интереси . Кой ли му вярва ?

35

Kluki7

преди 1 месец

кандидат-депутатка от Костинброд Кристина Александрова. Тя беше привикана от Илхан Кючюк в София и заплашена, че ако не подаде заявление за отказ като народен представител, нейният мъж ще бъде арестуван по обвинения в купуване на гласове, разказва функционер от ДПС. В рамките на две денонощия още двама депесари са принудени да подадат декларации за отказ от народни представители, за да бъде разчистен пътят на Валентин Тончев

34

Kluki5

преди 1 месец

ДПС, преди съпредседателят на партията Делян Пеевски да се намеси и да осуети 5-годишната командировка на Валентин в Белгия. След пренареждането на евродепутатската листа на ДПС, двойката Илхан Кючюк Валентин Тончев открито се обърна срещу Пеевски, но не от солидарност към Ахмед Доган, а за да отмъсти на Делян Пеевски за разтуреното им гей семейство в Брюксел, свидетелства функционер от ДПС.

33

Kluki 4

преди 1 месец

Илкан Кючюк заплашваше открито депесари с изключване от партията, ако не номинират неговия фаворит Валентин като техен избраник за Брюксел. След поредица от заплахи мъжката секретарка на Илхан Кючюк беше поставен на четвърто място в европейската листа на ДПС

32

Анонимен

преди 1 месец

Този не го познавам, но според това , което гледах, е доста опасен, опасен е и за страната!

31

Kluki3

преди 1 месец

на 9 юни, в областните структури на ДПС стартира сериозно брожение срещу Илхан Кючюк заради безпрецедентния натиск, който той упражнява върху членовете да номинират за евродепутат 40-годишния Валентин Тончев, негов дългогодишен любовник

30

ДПС

преди 1 месец

ДПС, Функционери от партията твърдят, че агресивното налагане на мъжката секретарка на Илхан Кючюк сред елита на ДПС е сред причините, довели до зрелищния разлом по върховете на партията и невижданото разцепление.

29

Kluukii

преди 1 месец

хамид хамид: Г.ей скандалът между Илхан Кючюк и Валентин Тончевразделят партията. Тази пролет зам.-председателят на ДПС с трети мандат като евродепутат Илхан Кючюк отпразнува 10-та си годишнина от тайната си интимна връзка със съпартиеца и народен представител от 50-ия парламент

28

Тоя

преди 1 месец

е напълнил голямата си тиква само с щампи и ги бълва по всеки повод. Изключително мазна и невнятна личност. Макар, че личност е силно казано.

27

Анонимен

преди 1 месец

До сега какво поставяхте на масата?! Заплатите и кражбите си ли, че 15 години не можете да вкарате БГ в Шенген?

26

членствотощевизароби

преди 1 месец

Името на Майкъл Джексън отново е на страниците на вестниците. Установено е, че художникът има дълг от половин милиард долара. Според нови съдебни документи тази сума се е натрупала към края на живота на певицата през 2009 г. Дори 15 години след смъртта му, дълговете на Майкъл Джексън преследват неговите наследници и кредитори. Върховният съд на Лос Анджелис разглежда нови документи, които не оставят съмнение - до 2009 г. Кралят на попа, наред с богатото творческо наследство, е натрупал и фантастичен дълг от половин милиард долара.

25

ПроСоТо

преди 1 месец

ТРЕТИ МАНДАТ ?!...Тоя сай омазнянил яко,ама яко от "ТЛЪСТИНАТА" на ес !...Колко ли е ПРЕВЕЛ в сметката на "почетния доктор Доган" ?

24

Халил

преди 1 месец

И за слепия,за глухия,даже и за народа е от ясно,че по ясно,то преструктурирането в ДПС е заради сладката баница,дето папкат сладко 35 години!Днес България гори,няма правителство,няма партии,пак само интереси! Спрете износа на дървесина и пожарите ще угаснат с 50%!

23

Анонимен

преди 1 месец

Ясно , на гражданска война отиват нещата .

22

Dinozavar1962

преди 1 месец

Да прокараме интересите на Турция, чрез България.

21

Анонимен

преди 1 месец

тоя 2 мандата прибира евро заплата, какво точно свърши ?

20

Анонимен

преди 1 месец

най-добре да върнем робството. Българите ще бачкат, турците ще ги ***.