76

Анонимен

преди 1 месец

Ние няма за какво да си говорим с Мицков - ние проблеми с влизанито в ЕС нямаме,. Проблем имат македонците и този пробле се нарича Мицков - постоянно си измисля невероятни начини да спира РСМ по пътя към ЕС. Всеки разговор с "македонския проблем" е щета зза Бългания, защого "проблема" цели да прехвърли собствената си вина върху нас! Няма защо да разговаряме с "проблема" Мицков - дъроавата му е подписала договори с ЕС, България, Гърция, да си ги изпълняват!

75

Радев

преди 1 месец

Има да чака още пет години дебелоглавият Юго удбаш докато има редовен кабинет ,ама това си енергия проглем ние не бързаме

74

Чичо Манчо

преди 1 месец

Мицковски е сигурен че правителство у нас няма да има. За това говори така.

73

От Пирин

преди 1 месец

Никой ли не разбира, че губим битката със РСМ?! Войната трябва да се води с Белград, там е основата на проблема. България трябва а пренесе дипломатическата битката в Косово и Босна, там трябва да се удари Сърбия. Нашите служби или спят или се правят на ударени, че идват сръбски емисари в Северозападна България и обработват хората да се пишат турлаци, че и сърби. Сърбите претендират, че в България има 30 000 сръбско малцинство. Сърбия е големият проблем на България в последните 140 г.

72

Offf

преди 1 месец

Няма спорни въпроси по темата, има международни договори и декларации...!

71

Един Българин

преди 1 месец

Мицко иска да вкара Македония в евразийския съюз заедно със сърбежите. Ще ьав6исят за всичко от волята на Белград и Москва, което знаят колко е "хубаво".

70

Жельо

преди 1 месец

Мицкоски като не щеш мира , на ти секира.

69

МКД

преди 1 месец

До АнонименТи мислиш дека ЕС ке трае 100 години? Вие Бугарите преди години говоревте дека ке сте во вечна дружба со СССР, ама СССР го нема и нема вечна друба. Исто така за скоро време ке нема ни ЕС. Ама Македониа ке има.

68

Анонимен

преди 1 месец

Тия двамата като ги гледам и направо ми се повръща!

67

еееееее

преди 1 месец

коф е тоя и за кой се мисли, даже и условия поставя, аре чиба ве, чиба от тука

66

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо няма да е премиер да подписва като кмет от даден етнос, т.е. без да чете

65

Анонимен

преди 1 месец

Мицкоски като почне да спазва вече подписаните договори - тогава си струва да разговаряме иначе е чиста загуба на време.

64

Анонимен

преди 1 месец

РСМ доказа, че не може да им се има доверие и не спазват договорите, които самите те са подписали. Аз не виждам смисъл от разговори. Даже трябва да се прекъснат линиите за комуникация докато не си изпълнят условията.

63

Анонимен

преди 1 месец

В България македонци няма, а единствената държава която може да има някакви претенции за македонско малцинство това е Гърция и това е според подписаните договори за името Македония. Северномакедонците са едни изпаднали селяни от България, изостанали, неуки и необразовани що се отнася до историческите въпроси.

62

Анонимен

преди 1 месец

Нека си рзсъждава сам със себе си. Но фактите и числата са други -- колко е броят на македонци с български паспорти -- а те се дават срещу данни за български произход. Не се дават да ходят да работят в ес. Македонстващите тук може да са няколко стотин. Между двете конституции има принципно различие, което не дава повод за някакви реципрочни искания от тяхна страна. Тука идваха делегации на македонци с твърдения за нарушени права заради българско самосъзнание. Спиране докато се изяснят нещата.

61

Анонимен

преди 1 месец

Никакви преговори с тези измамници повече. Утре може да се събудят накриво и пак да искат промени в договори.

60

Анонимен

преди 1 месец

На мен доколкото ми е известно разговорите отдавна приключиха и остана едно условие за изпълнение или никакъв ЕС. Не ми пречи ако желае да си говори сам и да пропилее още 5 години.

59

Анонимен

преди 1 месец

Този човек не си дава ясна сметка кой е, на коя държавица е нещо си, какво и къде е мястото, което му е отредено в света!!! Тези стойки да ги чупи пред макетата на площада в Скопие пред паметника на "воин на кон". Нямат тежест никъде другаде.

58

Анонимен

преди 1 месец

Обратно в Белград, сръбска пoдлoгa жалкa

57

Анонимен

преди 1 месец

Няма какво да се говори. Всичко е договорено и подписано в международните договори. От тук нататък следва единствено изпълнението на поетите ангажименти. Не може тези да продължават да ни извиват ръцете. Време е да им теглим чертата както направиха гърците мн отдавна. Дори името ги накараха да си сменят. А ние все отстъпваме, все като бити се държим.