41

Анонимен

преди 1 месец

Безспорно най-слабият канцлер в историята. Щетите които нанесе на Германия тепърва ще се изчисляват, но ще са в порядъка на десетки трилиони евро. Поради вредната й мигрантска политика и помощта й Сащ да бъркат с кървави ръчички под полата на Украйна и РФ. Колко немски компании се премистиха в Сащ и Китай бягайки с викове, колко хлопнаха кепенци?

40

Анонимен

преди 1 месец

Тоя съсипа Европа, гнусна е.

39

НЯКОЙ

преди 1 месец

тя ислямизира европа

38

Анонимен

преди 1 месец

Мама!

37

Анонимен

преди 1 месец

Меркел ще запомним като най-изтъкнатия европеец политик с влияние, който с мощната си шайка преди нея и около нея, предадоха Европа за шепи милиарди на ислямизма. Тя изигра важната ключова роля на един предателите, които отвътре предадоха някогашната люлка напцивилизацията в ръцете на успешно налагащия се панислямизъм. Тя е съвременният Юда.

36

До тази на снимката

преди 1 месец

Баба Меркел да каже нещо за Минските споразумения ? Успя ли да измами Русия (сама си призна за това) за да даде време на Украйна да се воъръжи до зъби и превземе Донбас и Крим с внезапен Блицкриг през март 2022г. ? Но Русия направи изпреварващ удар през февруари 2022г. И вместо Крим, Украйна остана без още четири области (до момента). Путин тогава им предложи да признаят Крим. Сега им предложи да признаят Донецка Луганска Запорожие и Херсон за Русия..И каза че следващите предложения ще са други

35

мак

преди 1 месец

Затри германия и Европа, няма отърване от нейните гости, голям праз, че празнува тихо. И шумно да празнува, все тая, остава си га-ди-нка.

34

до шарк

преди 1 месец

Безплатно ви мразя. Не е трудно. На теб, ако ти плащат да ръсиш глупости и лъжи, това си е твоя работа! Въпрос на ценности.

33

Анонимен

преди 1 месец

Няма за какво. Промени етническия състав на Германия и я провали окончателно.

32

Shark

преди 1 месец

до 30 и 31 Фактът, че нямаш какво да ми отговориш и започваш да се изнервяш е повече от красноречив. Колко ти плащат, предполагам не много, предвид бедния ти речник

31

Анонимен

преди 1 месец

Няма да пиша пожелания за Меркелица, че ще ме изтрият!

30

до шарк

преди 1 месец

Фактът, че руските ботове масово защитавате меркел, е повече от красноречив. Жалки сте, евроазийски парцали.

29

до шарк

преди 1 месец

Фактът, че руските ботове масово защитавате меркел, е повече от красноречив. Жалки сте.

28

.|.

преди 1 месец

*** мааата на Германия и ЕС танте Меркел...

27

дедо ви

преди 1 месец

тая дето съсипа Европа даже и не я споменавайте освен ако кажете че е осъдена и е в затвора !

26

Shark

преди 1 месец

До 24. Ами тя направи достатъчно с това, че не позволи да има война в Европа. А за тези партии, които наричаш русофилски какви доказателства имаш, че са спонсорирани от Путин?? Говориш наизуст, в стил "една жена на опашката каза", защото тези партии ви разбиват евро-гей-атлантическите ценности, нали така!

25

Анонимен

преди 1 месец

Празнува тихо от срам.

24

Ханс

преди 1 месец

Искам да и благодаря.Вчера един авганистанец ми обърна хастара

23

до Shark

преди 1 месец

Глупости. По време на нейното канцлерство Путин нахлу в Грузия, а след това анексира Крим и окупира източните области в Украйна. Да не говорим, че Меркел не направи нищо, за да му попречи да спонсорира русофилски партии из цяла Европа в т.ч. и в България. Наш Боко, любимец на Меркел, не управляваше ли с подкрепата на доказани рубладжии???

22

Фитока

преди 1 месец

Богинята на Африка и Азия!