10

Анонимен

преди 1 месец

Тая рускиня, тя сигурно е била от западна Русия. Дето сега и викат Украйна. Те там рускините са заразни и ***. Оргиналните са си ОК. Проверено десетки пъти.Преди години имаше един клип как тълпа украинци уби на улицата украинка със спин, преспала нарочно на рожден ден със всички налични момчета за да ги зарази. Убиха я с тухли и тротоарни плочки в главата. Брутално. Но нормално за Украйна. И украинките.

9

Анонимен

преди 1 месец

Тук сме сабрани само обратни сетри4ки. юха!

8

До 6

преди 1 месец

Е защо на траверсата? Там най-вероятно някое куче ще го излапа. Трябва на релсите, първо на едната, после на другата. Ефекта ще е умопомрачителен, ако има как national geographic да го документират!

7

Анонимен

преди 1 месец

пиара работи

6

Транчо

преди 1 месец

Тейлър суифт е мъж. 180 санта и адамова ябълка.

5

до 14

преди 1 месец

До До 11 - това е ужас, колега. Явно миризмата на риба се е просмукала в тапицерията на купето като цигарен дим. За това трябва много да се внимава кой си слагаш в колата и да не пушиш вътре, за да не смърди на кошче за отпадъци.... тъжно за колицата.. само на 8 години, толкова млада...

4

внимание1

преди 1 месец

Ако излизате с рускиня, не ходете в рибен ресторант. Поръчват си риба, за да замаскират аромата. Кофти трик, който после ви излиза скъпо в аптеката. Аз така се опарих едно време в Ростов На Дон.

3

До 11

преди 1 месец

До До 9 - колега, тази кола сигурно е продадена на търг с хаштаг "BIOHAZARD"? Или директно за скрап в NADIN? Как се разви драмата?

2

БДЖ прессъобщение

преди 1 месец

В България не е опасно да се cepе на релсите, защото на релсите не минават влакове, а само тийнейджъри, които правят youtube стрийминг.

1

Гнус

преди 1 месец

Аз едно време се възбуждах от Бритни Спиръс, понеже и вадеха такива усмихнати снимки, но когато започнаха да и вадят дебелите снимки от плажа и налудничавите психодиспансерни видеоклипове прозрях истината и от тогава ми спадна ерекцията за нея, даже съм шокиран как може да съм си лъскал пръта на нея! По дяволите! Та тя е отвpaтително гнусна!! Вероятно тази е същия 6aтaл.