12

Кметовете!!!!

преди 1 месец

Всички кметове на населени места да направт предписание на всеки имот ОБРАСЪЛ И НЕПОДДЪРЖАН- ИЗОСТАВЕН ОТ СОБСТВЕННИЦИТЕ, да предприемат почистване на имотите си!ИЛИ да наемат фирми за почистване на тези имоти и да връчат сметката на собсвенниците за плащане!!Тарикатите могат да се запознаят с практиката на остров Майорка каква е и да я приложат на 100 в Бълагрия!

11

VladTepes

преди 1 месец

До АнонименЕрдоган защитава правото на палестинците да имат държава с некапиталистически път на развитие по заветите на Арафат - ток и вода от Израел безплатно, чуждестранни помощи за джобовете на лидерите. В палестинските територии не расте нищо аналогично на бедното шотландско село.

10

VladTepes

преди 1 месец

Важно е да има подготвени оператори, запознати с учебния материал за правилна реакция при пожар на Аркадий Райкин "Дача горит".

9

До 134545

преди 1 месец

Ти ко.еле от "смешването" на червеноармеец и бг-партизанка /бг-магистралка/ ли си ? Само питам, нищо против съществуването ти на територията на чалгарията !

8

Анонимен

преди 1 месец

Ведъж се обадих в районното да съобщя за телефонен измамник. Отговорът беше "Оф, писна ни от такива като вас". Предполагам, че и тук така ще отговарят.

7

anon

преди 1 месец

Аз знам една линия за тази цел, за която плащаме по 10 милиона на година.112 се казва.

6

134545

преди 1 месец

Преди години, само Русия изпрати самолет, който помогна с пожарите, нито ЕС, нито Америка, правете си сметката накъде, трябва да гледаме....

5

Емигрант

преди 1 месец

Че за какво е тази линия за пожари след като самият Главанак и "шутът" му вътрешния министър официално съобщиха, че пожарите са овладяни и обстановката се нормализира ? Защо до сега не беше създадена такава линия след като метеоролозите предупредиха преди месец за опасност от пожари ? Как така винаги тези "умни" политически тикви се сещат за нещо когато вече е ФАКТ !

4

12434

преди 1 месец

Ние бяхме първите, които помогнахме на Турция при земетресенията, бяхме първите, буквално, сега при бедствие при нас, те не ни имат отново за живи, жалко че и Русия вече няма да ни помогне... Това ни е цялата работа...

3

Анонимен

преди 1 месец

ПОСЛЕДНИ СНИМКИ НА ГЛАВЧО ПРЕДИ ЗАТВОРА

2

ъ

преди 1 месец

Щабове много, индианци няма вече. А оня дъртият фъфел, министърът на отбраната, вчера как хубаво ни го обясни. Не можел да отдели ресурс за борба с пожарите, защото това щяло да засегне капиталовите разходи. Демек територията да върви на мaйнaтa си, важни са базите. Найс, а?!

1

Анонимен

преди 1 месец

Един пожар тлее в една политическа централа.... и от време на време някои ходят до Росенец с кофите за вода уж да го потуши... ама