72

Хай сиктир!

преди 1 месец

Всички са лицемери! От ДПС- Пеевски гласували против заплатите по време на изборна кампания, защото знаят, че за това всички са единни и то ще мине на гласуване и без тях! Лицимерието е , когато се наредят да си получат тези заплати, а не да ги върнат! Така е за всичко!

71

Анонимен

преди 1 месец

Ориенталските турците теглят България към дънотоо!! Браво на ПП/ДБ. Истински реформатори.

70

Кака

преди 1 месец

Ако в България медийте са свободни и демократични ,то Бай Тошо беше ***

69

Анонимен

преди 1 месец

Сапуненият академик Плъха, като световен турист акъл раздава.

68

Алекс

преди 1 месец

ПП започнаха предизборната си кампания с дъвката корупция.Тези три месеца не им трябват ,за да правят правителство.Надяват се през това време хората да позабравят за пералнята на Про100то,Сглобката с ГЕРБ и изстъпленията на Мравояда с Конституцияята.

67

Анонимен

преди 1 месец

Действащ US сенатор може да получи до 222 г. затвор. ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ В ДНЕС.БГ! Да видите на Денков, Киро и Асен лобиста приятел, до когото писаха писма и плюха по България колко е корумпирана България. Всъщност сега се оказва, че корумпираните Денков, Киро и Асен са си намерили корумпиран сенатор. Съдят го за корупция в огромни мащаби на 222 години затвор. Така е, Денков, на думи сте срещу корупцията. Видовден идвал според Киро - ДА, ВИДОВДЕН ДОЙДЕ.

66

Гошо

преди 1 месец

Прав си екс премиере. Всички са против корупцията с изключение на ПП ДБ. Корупцията започна от Иван Костов унищожителя на българската икономика и създател и вожд на СДС и нали от там се пръкнаха всички уж демократични партии. Много сме силни сме, ама къде сте?

65

Анонимен

преди 1 месец

шарлатаните на думи са много добри. в действителност са големи крадци.

64

Анонимен

преди 1 месец

Опитайте се ,да стигнете до някой плаж по Черноморието с автомобил ,без да платите за Паркинг :)))))))))България е едно огромно недарузумение и безкрайно беззаконие !Отврат !!

63

анонимен

преди 1 месец

АБЕ ТИ ОТ КОСМОСА ЛИ ИДВАШ,НЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТАКА Е ТЪКА

62

Дойчланд-мойчланд

преди 1 месец

До Болгариан рап стар Кво да става с Хазартя -пафка си на воля в свободна Европа , докато тук за 1 фаска могат да те тикнат за 6 години като мега голем бос на картел за трафик на тонове ,според закона на Кушлука от КУ-КУ заради , когото полицията 80% се занимава с пъпчиви тийнове и хиляди дела за некви единични цигари за 10 лв. . А пуделчетата на "примерните граждани " си играят с пачки бате ...

61

Анонимен

преди 1 месец

ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ ДА НЕ ПОСЛЕДВАТЕ ОНАЯ СЪДБА НА ОНЗИ АМЕРИКАНСКИСЕНАТОР ДЕТО ЛЪЖЕШЕ И ОЧЕРНЯШЕ БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ 2020 ГОДИНА СЕГА Е ОСЪДЕН НА 222ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА КОРУПЦИЯ

60

Бай Ставри

преди 1 месец

Киро и Денков си мислят ,е са в Уганда и нема закони. Някой да им каже , че има закони и антикорупционни даже , но няма кой да пипне политиците и олигарсите. Киреца наруши главния закон-конституцията !!! Върна ли поне заплатите които е вземал като министър на Радев без да има право да е министър според конституцията ? Те конституцията не спазават искат некви други закони да правят?! Дори промениха конституцията за да се отмажат , вече и гости от чужбинаа могат да ни точат, пардон управляват...

59

Корупционер №1 се из

преди 1 месец

Корупционер 1 се изказа! Нагъл гьон сурат! Досега не е имало академик!Министър на образованието или зам.-министър по време на мандат да си гласуват научни степени, а Николай Денков - 2 пъти - за професор и за академик!

58

Шарлатани

преди 1 месец

Някой да им каже на ППДБ , че има всякакви закони в България само трябва да се прочетат и спазват. Трябва и независим съд. В момента съда е в ръцете на политиците. Свалят и сменят прокурора когато си искат, дори поставяха условия "с тоя прокорор нема да правим сглобка с оня ще правим". Къде го има това от прокурора да зависи дали ще има "сглобка" или "антикуропционно -специално,екслузивно, промоционално ППДБ правителство " . "Ако не ни дадете власта сте коромпирани"!?

57

Ядосан

преди 1 месец

До 53. Никой не е казал, че ще бори корупция с декларация! Що се правите на у.ла.ви?! Декларацията е един вид Тест за подкрепа за Коалиционно правителство и желанието на саботьорските партии ГЕРБ, ИТН, Възраждане дали са готови да се приеме Антикорупционния Закон или ще играят игрички и интрижки!

56

Мдааа

преди 1 месец

До 55. Това са лъжливите опорки на Боко и Шиши!

55

Анонимен

преди 1 месец

Събрали са лъв,тигър и вълк ,за да решат как кравите и овцете ще пасат и хранят! Това е все едно партия ПП/ДБ да се бори против корупцията!

54

Корупция...

преди 1 месец

СЪпредседателят на втората по численост доскоро парламентарна група ДПС и санкциониран за "значима корупция" от САЩ и Великобритания - Делян Пеевски отказа подкрепа по проекта на декларация за излизане от политическата криза на ПП-ДБ. Някой да е очаквал, че точно санкционирания за корупция Делян Пеевски ще исща да се приеме Антикорупционен Закон в България?!!!

53

Анонимен

преди 1 месец

До Тест за Корупция-То и самия Киро подписа едни неверни декларации в началото,при Асен имаше липса на едни милиарди,ама ще борят корупция и ще сменят закони ! АЛЧНИ И НАГЛИ ИЗМАМНИЦИ !