45

Маргарет Тачър-преми

преди 1 месец

Подкрепям! Хиляди пъти съм казвала, докато бях премиер на Юнайтед Кингдъма: "Безплатно е само сиренето в капана за мишки!" Стотици медии по света цитираха тази моя мъдрост. Бях много умна, нали?

44

Анонимен

преди 1 месец

И нашата фактура е приготвена. Вие какво си мислите,че ще ни се размине ли?. Няма НАТО няма МАТО сиренето е спари. А бай ви Дончо ги разбира тия работи. Ще пада голямо плащане. И от марсианци чак ще ни пазят.

43

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп ще събере машинариите за полупроводници и ще ги премести в САЩ. Заради тези полупроводници се страхуват от Китай. Няма полупроводници, няма проблем. Тайван се връща на Китай. Тайванците се дават на Китай, украинците се дават на Русия. И има мир.

42

Анонимен

преди 1 месец

Безплатен обяд няма!

41

Анонимен

преди 1 месец

Е точно като "застрахователи" са си, от онези застрахователи от прехода. НАТО е бандата на квартала и маризи всеки, които не си плаща или не слушка!

40

Анонимен

преди 1 месец

каква далавера, те праят конфлика между китай и тайван а после искат зелено да ги пазят. тва е като нашите застрахователи след прехода... "плащайте или ще ви се случи нещо"

39

Бг

преди 1 месец

109 дена още и Тръмп печели ония наркоман и просяк отива на кино часовника тиктака

38

Хи хи

преди 1 месец

урките също ще си платят за защитата. Да изчакаме да видим какво ще си вземе Русия от укрия, и с останалите умротеритории ще плаща

37

Анонимен

преди 1 месец

Ох колко е глупав. Идеята на САЩ е не да продава сигурност срещу пари а да запази ролята си на световен хегемон. Почти всяка по-голяма и силна държава може да си предлага армията срещу пари. Въпросът е дали че усеща че неговката славна държава се издъни в Украйна на път е да загуби и Тайван. Наистина след 80 год не е добре да се занимават с нищо сложно просто щото нямат мозък.

36

Браво

преди 1 месец

Тръмп е човека напьлно прав Без пари мама на тате не дава

35

Анонимен

преди 1 месец

Бай Дончо е бизнесмен и се държи като мафиот. Когато спечели, ако не го свитнат до изборите, ще тръгне с голямата бухалка да бие натовските държави за пари. А Украйна ще си плати всичката помощ с лихвите. Тръмп не желае да воюва, желае да печели, а войната е едно от най-скъпите начинания.

34

Не позна

преди 1 месец

"Тайван не ни дава нищо" ДАЛИИИИИ? А чипчета кой ви "дава"?

33

Анонимен

преди 1 месец

не че съм се съмнявал, но сега като му видях тази снимка, а деня след атената си цъкаше голф без охрана - ясна работата :) взимал от уроци дпс

32

Анонимен

преди 1 месец

Защо Винаги искате да ви управляват КРАДЛИВИ БИЗНЕСМЕНИ, ЗА КОИТО ПАРИТЕ СА БОГ?!! ЕМИ НЕ СА! ТРЪМП ЩЕ ЗАГУБИ. А ПЪК АКО ТОЙ СПЕЧЕЛИ - ТОГАВА САЩ ЩЕ ЗАГУБИ ТОТАЛНО! ИСТИНА ВИ КАЗВАМ. НЯМА ДА СТАНЕ ПО- ВЕЛИКА, А ОБРАТНОТО!

31

Анонимен

преди 1 месец

ТРЪМП ЗАБРАВЯ, ЧЕ ПАРИТЕ НЕ СА НАЙ- ВИСШАТА ЦЕННОСТ НА ТОЗИ СВЯТ!!!! НО ЩЕ НАУЧИ.:)

30

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е бизнесмен, не русофил комунист, иска да изкрънка пари

29

Тръмпи е печен играч

преди 1 месец

Още преди десетилетия в Щатите се чуха два фундаментални лафа - "Идиотските реклами не се правят от ***.оти, а за ***.оти" и "Качествата необходими за избирането на американски политик на важен пост са противоположни на качествата, необходими за да работи на този пост". Тръмпи умее и едното, и другото. Ще надрънка куп глупости да угоди на реднеците, а после ще играе за големите спекулантски фондове и корпорации, които отново го бутат нагоре. Не го слушайте, гледайте какво ще прави.

28

Руси

преди 1 месец

Това не са атаки ,това в истината !

27

Имп Маврикий

преди 1 месец

Аве, Тръмпи, да тъ попипам азе тебе. Нащи фърчила успехте ли да ги принтирате най накрая?! За такава държава като наща , такива и ефките. Дроновете са много по ефикасно и еФтино оръжие. Ми така де.

26

Анонимен

преди 1 месец

Същите неща ги блещише преди първият мандат. Ами нали беше президент? Нищо от това което блещеше нестана. Ами НИЩО. Как е възможно хора пак да връзват... един мой преподавател казваше : Колеги да си кажем истината 80% от хората са глупавии и ниско интелигентни. Вече го разбирам. Като гледам какво се случва в Европа САЩ Англия о България. Само разни вчерашни самозванци с големи думи и малки дела. Някъв пръдльоо от Възбуждане плюе ЕС. Че ти не си създал нищо внтоя живот ... освен кофа шъфкии.