10

Маке

преди 1 месец

Па зар немате самолети за гасене пожари во Блгариа?!? Мислев дека сте сериозна држава.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4 И какво като отиде някой депутат да се снима по-лек ли ще ти стане живота или просто ще има едно нещо за което да се оплакваш по-малко? Несериозно е. От депутатите трябва да се изисква да осигурят нужните условия за работа и техника за пожарникарите а не да ходят да се правят на клоуни за пред медиите че уж правят нещо.

8

Баба

преди 1 месец

Защо си мисля,че няКОЙ пали умишлено?До 1990г.също имаше горещи лета с температури 38 градуса,но за такива пожари не съм чувал.Хайде,покажете в новините един пироман,така за назидание и още повече кой го е изпратил да" запали чергата "на народа.Дали пък това не е битката на олигарсите срещу народа ?!

7

От американските баз

преди 1 месец

Да вземат да помогнат нещо. Интересно ако им се подпалят базите от жегата ще ни обвинят за съботаж, а сега си седят на хлад и не ги интересува за че около тях земята гори. И на тези искат да,продължаваме да им слугуваме и то без пари.

6

Анонимен

преди 1 месец

Главчев, къде си бе, дърт главанак? Хващай кофата и бегом, бе!

5

Анонимен

преди 1 месец

Защо хората палят пожари?

4

Анонимен

преди 1 месец

Стоя и се питам колко депутата отидоха по места да видят пожарите и да помагат? Излизат и четат от трибуната на Народното събрание нянакви предварително написани и напудрени докладчета че се питам тях нещо жегва ли ги въобще, че хората нямат вече къщи, няма храна зо добитъка, а те ще искат кюфтета за обяд, все едно те падат готови от небето, а не ги изкарват тези клети хорица. А иначе пари хвърлят за представителни разходи със стотици хиляди ,вместо за нова техника

3

Коко Локо

преди 1 месец

Ами не, бе, пращайте пари и техника на Украйна пък ние тук да горим. Да ги бяхте пръснали БТР-ите по общините за такива ситуации

2

Анонимен

преди 1 месец

Трябва ни един самолет който да може да гаси пожари и няколко вертолета.

1

Зозо

преди 1 месец

Абе чета и се чудя. Това село Богдан прокълнато ли е? Първо вода го залива, сега огън го гори?!? Тези там курбан да правят.