16

Анонимен

преди 1 месец

Господ да пази Тръмп!

15

Анонимен

преди 1 месец

Тия всички са се оплели като свински черва

14

май не си в ред?

преди 1 месец

До Анонимен 22 Навремето точно пънка беше забранен в Русия (СССР). Като зловредно американско идеологическо влияние и диверсия.

13

Анонимен

преди 1 месец

Помня имаше атентат против Рейгън и после СССР умря.

12

Това не е,

преди 1 месец

Атентат! Това беше лоша холивудска пиеса. Като не го улучва куршума, кои от тълпата зад Тръмп пострада? Смешно е че гледах как младежа непохватно се качва на покрива. Тръмп ще ходи с лепенка поне месец. Егати героя артист

11

Бъркотия в Америка!

преди 1 месец

Вижте сега! Тръмп е кандидат на Републиканската партия за президент, нали така? Да, ОБАЧЕ ТРЪМП Е БИЛ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА БАЙДЪН! Това самият Байдън го призна. И съобщи пред всички хора, че Доналд Тръмп е бил вице на Джо Байдън. Изглежда, накрая на четвъртата година Байдън се е скарал с Тръмп и го изгонил като вице. Вместо Тръмп е назначил Камала Харис за ново вице! Голяма бъркотия в американската политика и държавно управление!

10

Анонимен

преди 1 месец

Робърт Кенеди ще събира отрицателния вот.

9

кулебiстутките

преди 1 месец

не мога да разбера защо нито веднъж не сте писали за "бившия президент" барак обама или "бившия президент" петър стоянов, но Тръмп из статиите ви е "бившия президент"? в смисъл не съм някакъв тъжен неокомунистически сноуфлейк, че като му триете коментарите да ви обвиня в про-руски уклон, ама определено ви личи колко сте анти-тръмп. и мъск ви дразни откровено, ама той също е тренди и няма как да не пишете и за него.

8

Анонимен

преди 1 месец

Помня по соца Бай Тошо ходеше сред народа,верно УБО беше до него ама никога не е имало нападение,даже хората го прегръщаха.Децата нямаха бодигардове,всичко беше спокойно.Сега станахме като хамериканците ,охрани с оръжия,стрелби,психопати нямам думи в каква психиатрия и пропадляк се превърнахме.Ааа..забравих,навремето в съд се влизаше свободно,питаш чичкото или лелката къде да отидеш а сега те гледат на скенери все едно си затворник.Ама нали трябва да се пазят плазмодиите в съда

7

Анонимен

преди 1 месец

До 6 Така е, само че кажи на читателите на КОЛКО (десетки) МЕТРА се намират ранените от правата линия, свързваща стрелеца и Доналд?

6

морски

преди 1 месец

Приятелски огън ?!

5

Номер 1

преди 1 месец

е страшно зaдpъcтeн конспиръси мейкър. По-добре за него е да посети хоремага и да раздува с aчкoпeцитe.

4

Дон Кикот

преди 1 месец

Всеки друг ако го уцелят с пушка такъв калибър по ухото щеше да остане без ухо. Но Тръмп явно е най големия късметлия на света, че куршума само му е пуснал кръв без дори да го одраска.

3

До 4

преди 1 месец

Да, и точно така стана: един е убит и двама берат душа в болницата след 4-те изстрела произведени от мaлoyмнukа разстрелян от снайперистите на Сикрет Сървис, пет секунди по-късно.

2

Анонимен

преди 1 месец

Съгласете се, че ако (все пак) раната на ухото на Доналд е от изстрелян куршум от Thomas Matthew Crooks, би трябвало да има ранен (убит) човек от хората ЗАД него от същия този куршум! Ясно се вижда колко нагъсто и близо един до друг са хората на трибуната. Линията, свързваща стрелеца, Тръмп и хората зад него предполага точно това!

1

Забелязал

преди 1 месец

Moже и комар да е било, щото никой не казва, къде, аджеба е ПОПАДНАЛ куршумът??КЪДЕ??