22

Възмутен

преди 1 месец

България гори! Всичко е под контрол! Огънят се развива добре! Положението е овладяно.......!!!??

21

ДПС, Функционери от

преди 1 месец

ДПС, Функционери от партията твърдят, че агресивното налагане на мъжката секретарка на Илхан Кючюк сред елита на ДПС е сред причините, довели до зрелищния разлом по върховете на партията и невижданото разцепление.

20

Анонимен

преди 1 месец

какви идеи какви десет лева? За да си в тази партия трябва да си послушко да слушкаш какво ти казва шефа и да изпълняваш . Типичен ориенталски манталитет. Ако не дай си боже имаш собствено мнение направо си подписваш смъртната присъда. пак някой може да се нахвърли отгоре ти да те бие и т н, спомняте си случката, нали? Просто Пеевски не се вписва в картинката той се старае да мисли със собствената си глава. Това не е характерно за нас , турците. Това го каза един от тях

19

Анонимен

преди 1 месец

Какво е овладяно ве главанак, пожарите вече влезнаха в селата. Нямаме вече държава всичко е насамотек.

18

Анонимен

преди 1 месец

ТУК ПОЖАРЧЕ, ТАМ ПОЖАРЧЕ, А КАТО ОБРАН ЕВРЕИН ГЛАВУНЧА НА ШИША СЕ ВЪРТИ...

17

Главанавчооглу

преди 1 месец

Всичко е под контрол! Така ми каза Буци!

16

ъ

преди 1 месец

Елитите свикнаха да живеят в балон. Измислен свят, с измислен просперитет, почти виртуалана реалност. Вън от нея всичко се руши, разпада или гори. Те са в балона, ние сме извън него. Както беше казал по-умен от мен човек "Два свята, единият е излишен".

15

Анонимен

преди 1 месец

Ми то всичкото дърво изгоря! Няма повече какво да гори! Урааа Спряхме пожарите! Напред другари! Напред!

14

Анонимен

преди 1 месец

Урааа...Ураааа... Браво Главчев! Браво! Главчев вдигна ръка горе и изгаси пожарите! Бравооо! Напред Другари! Напред! С Маршове по площадите и знаменца! Напред!

13

Анонимен

преди 1 месец

Браво на ГЕРБ! Успешно спряха всички пожари! Немзнам защо е необходимо да се лъже, че все още има над 30 пожара и нови! В Стара Загора , в Пловдив и никъде няма пожари!

12

Анонимен

преди 1 месец

Няма кам ГЕРБ да лъже! Лъжат медиите, хората лъжат! Това което става е лъжа! Медиите и ПП-ДБ са направили конспирация! Те са корумпирани и те разпространяват лъжи за пожарите ,за да злепоставят ГЕРБ и Пеевски! Стига сте лъгали,няма вече пожари!

11

Анонимен

преди 1 месец

Живи и здрави да са тези от ГЕРБ, но е време да спрат да се занимават с държавата! Когато те са на власт, всичко отива към разпад! Няма как да има напредък, когато всичко се назначава с вързки!! Шуробаджанащина, по-зле от времето на Османската Империя! Виждате и чувате,правете си изводите! Министъра на Вътрешните Работи се занимаваше с една улица дълга 300-400 метра нда два месеца, а в държавата ежедневно имаше убийства, катастрофи, обири .... Как може за Бога,нямате ли малко дотоинство?

10

Анонимен

преди 1 месец

И така до следващия път. А в живота всичко е гасене на пожари, гасене гладен пожар в стомаха, гасене на финансови пожари. Гасене на здравословни пожари. И накрая се струпват толкова че човек не може да ги изгаси всичките. Живота на планетата е химично- биологичен пожар и ще гори докато има материал за горене.

9

измислен министър

преди 1 месец

ти на север от полярният кръг ли ходи?

8

Бау

преди 1 месец

Тоя и неговия министър в ред ли са!? От трибуната заявиха, че е задействана процедура за помощ от ЕС и в резултат на това, турски екипи вече помагат на .... Северна Македония!

7

Анонимен

преди 1 месец

Да излезеш и нагло да лъжеш е присъщо само на герберуга ! Ние нямаме телевизия, радио, за пещерняци ни смятат и може би с право, защото ги търпим вече 79 г !

6

Анонимен

преди 1 месец

Явно всички медии лъжат и не само те , а и хората! Каквото каже ГЕРБ , това е! Щом премиера и Министъра на Вътрешните Работи казват, че е овладяна ситуацията, значи е така! Няма как да грешат те! Нали 20 години ни управляват и всичко е перфектно! Ние сме най-добре в ЕС и в Европа! За това се доверявам на пълно на Премиера и на ГЕРБ!

5

Анонимен

преди 1 месец

Министъра на Вътрешните Рабити да си подаде оставка! Той вреди на себе си, а и на държавата!Предполагам,че е добър служител,но е подходящ за много ниско ниво в структурата на МВР! Това,че е послушко не го прави добър служител! На България са необходими смели и работливи хора и хора с управленчески умения, а не послушковци(каквото каже Мама и Тате/Тати)!

4

Анонимен

преди 1 месец

Господин премиер, ние гледаме телевизия, четем онлайн медии, слуламе радио имаме роднини и приатели в цялата държава! Това е излагация! Поредно доказателство за начина на работа на ГЕРБ! Всичко е зле,а те казват ,че е всичко е супер и отличномсвършихме работата! Какъв народ живее в България? Как може да сте толкова слепи и глухи или се правите на такива?

3

Анонимен

преди 1 месец

Много се обърквам! Чета и гледам новини оналйн и по радио и телевизия! Премиера казва, че пожарите са овладяни, а по всички изброени медии пише ,че все още старите пожари не са потошени , а има и нови! ГЕРБ е толкова нахална, че се опитва за очевадни неща да лъже! Премиера изглежда свестен, но така се излага като слуша какво му казват да каже! Бъдете силен и се опълчете на олигофренните които в карат да се излагате! Това се прави за да защити безумни глуппавия Министър на Вътрешните Работи!