66

Анонимен

преди 1 месец

До Build Your Dreams - Така е. Европа не искаше Турция. Иксаше ѝ евтината работна ръка, искаше ѝ икономиката, искаше ѝ и защитата от Близкия Изток ... ама не и самата Турция. И сега ще си понесе последствията!

65

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 81 - Хейли е "демократичния републиканец". Имаше слухове за демократир, които се регистрират като републиканци, само и само да гласуват за нея, че да не е Тръмп.

64

Така да бъде!

преди 1 месец

Каквото пише в НЙТ или в Работническо Дело, аз съм длъжен да се съглася!

63

Анонимен

преди 1 месец

87, нито единия е коленичил, нито другия. Но двамата си имаха уважението и си седяха на мястото. Нито Путин взе нещо, нито Тръмп почна война някъде. А за обикновените хора това беше най-дория вариант. След като дементиралияНасранПамперс беше инсталиран в Белия Дом се почна с проблемите, и външни и вътрешни. И Путин показа на Вашингтон че за него Байдън е нищщожество.

62

Да допълня...

преди 1 месец

До ЗАВИНАГИ 85 Вероятността Тръмп да спечели е голяма , но да видим какво ще прави с у-бие-ца от Кремъл.

61

Мисир

преди 1 месец

Ще се научите и вие ***

60

ЗАВИНАГИ

преди 1 месец

ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТ!

59

Анонимен

преди 1 месец

Хейли се отрече от посланието, което проповядваше по време на кампанията си, защото се убеди, че 100% й увереност, че тя ще влезе в Белия дом е пълна куку-увереност. Фата Моргана.

58

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп 2024! само напред, комунистите треперят, достатъчно тероризират света, време е за мир, обединение и просперитет по света. сошъл скоур е за комунистическата Европа и Азия. Америка и България са за хората със свободен дух, които сами си определят съдбата и бъдещето! колкото повече правителството учавства в живота ни, толкова по зависими и прецакани сме. роби

57

Хахаха

преди 1 месец

Бати клоунадата! Много ще е забавно след няколко месеца, когато реалността, че дони бой е загубил започне да влиза в някои главици :)))

56

Немски Трактор ГАЗ

преди 1 месец

Римската Империя може да бъде само в Европа. Другите народи са кyчета, които не са способни на цивилизация. Виждаме го в САЩ, виждаме го в Китай, виждаме го в Русия. Цивилизацията трябва да се върне в Европа. И тя ще се върне. И то МНОГО СКОРО.

55

Анонимен

преди 1 месец

Подкрепям Тръмп! -:) Дай боже да Издига Дъртият Рептил Байдън!!-:)

54

Анонимен

преди 1 месец

Електричките на БМВ са с китайски батерии.

53

ВНИМАНИЕ! ОПАСНОСТ!

преди 1 месец

КИТАЙСКИ ЕЛЕКТРОМОБИЛИ СЕ ВЗРИВЯВАТ В ДВИЖЕНИЕ, КАТО МЕРЦЕДЕСА НА ИВАН ТОДОРОВ ДОКТОРА. ПРОСТО НЕ СИ ПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ С КИТАЙСКИ БАТЕРИИ, А СИ КОПЕТЕ СТАР МЕРЦЕДЕС. МНОГО Е ПРОСТО. НЕ Е СЛОЖНО.

52

Build Your Dreams

преди 1 месец

BYD ще строи завод в Турция. Министър Мехмет Фатих Каджър и председателят на BYD Уанг Чуанфу подписаха споразумението в офиса на Ердоган

51

Анонимен

преди 1 месец

Китай прави най-добрите автомобили, вече превъзхождат немските по всички показатели. Китай започна да прави коли едва от 20 години, преди 20 години в Китай всички караха колела и ходеха с еднакви сини дрехи. Германия прави автомобили повече от 100 години, над 100 години опит и know-how в автомобилостроенето. Освен това в Китай няма политически партии, в Китай не се провеждат избори, в Китай няма демокрация.

50

Анонимен

преди 1 месец

65% от българите живеят в бедност.

49

Анонимен

преди 1 месец

"В един китайски град живеят около 17 милиона човека. Българите колко сте?!" - По-малко, но сме по-добре. Отивай си в Чианоау и си живуркай там!

48

ПРОДАВАМ

преди 1 месец

ПРОДАВАМ РУСОФИЛСКИ НАКОЛЕНКИ С РУСКОТО ЗНАМЕ - 15 лева за 1 брой

47

Анонимен

преди 1 месец

Много ме кефи, как вадите от контекста и изопачавате всички ... не ми сига MSNBC, ами сега и вие ...