9

Анализатор

преди 1 месец

Нека правителството да не прекалява с вкарването на армията да гаси... В Германия се заговори за мостовете (може би на Рейн или друга река), по които ще трябва да преминат 800 хил. натовски войници като настъпи часът "Х".( Drang nach Osten!) Мостовете засега са като иглени уши , а и някой ги е вземал вече на мушката. Та мисля си, поне да оставят 8 хил. от нашата армия извън пожарите, да са в готовност да се присъединят към кавалкадата. 8 хил. спрямо 800 хил. , но готови за бой срещу сатаната..

8

-

преди 1 месец

това Има ли някаква връзка с нелегалните емигранти които се намират в момента на турска българскаTA граница? за един приятел питам

7

Анонимен

преди 1 месец

Шкембелиите милиционери какво правят? Заработват частно след работа. И са повече от военните.

6

ПроСоТо

преди 1 месец

до 4 :..-УВАЖАЕМИ,не се посмях дори на "обяснението" ти...Пълна глупост е да реагирам,ама пусто...нали влизам тук ?!..Та:-От къде "стъклени бутилки",или "парчета от чаши" в пресечена горска местност,която дори е трудно достъпна ?..Друго:-Някои от пожарите възникват и на СЕВЕРЕН склон,където слънчевата светлина не е толкова силна...Трето:-Като какво ще е това ЧУДО,стъклена бутилка да се изживее като "лупа" В СЯНКАТА НА БОРОВАТА ГОРА ?!..

5

Анонимен

преди 1 месец

Повечето пожари пламнаха от безумното почисване и косене на полупланински и планински ливади, което се плаща от Брюксел и в тая жега и суша веднага излизат искри и става белята! Това е любимата субсидия на много земеделци- надали ще отглеждат нещо, но ей така да карат тежки трактори из ливадите им е голям кеф за едни пари!

4

Тенгри кан

преди 1 месец

До АнонименТи па, що издаваш тайната как са праат пожарите без човешка намеса;)))

3

Анонимен

преди 1 месец

До ПроСоТо Трябва да знаеш, че една стъклена бутилка, чаша или просто парче стъкло при такава ярка слънчева светлина и става като лупа. Ако е сред сухи треви и листа и готова работа.

2

ПроСоТо

преди 1 месец

на мен ми е интересно и друго,за което не чух да се говори:..-КОЙ ПАЛИ пожарите?...Горещината е голяма,тревите са сухи,но не съм чул да се САМОЗАПАЛИ огън...,освен "Благодатния" в Ерусалим..Та ?...Може да звучи малко налудничаво,но политподметките ИМАТ интерес вниманието на обществото да се ОТКЛОНЯВА от техните престъпни БЕЗОБРАЗИЯ....Помислете по въпроса !

1

Да гасят с бмвтата

преди 1 месец

Вместо бмв-та с 400 конски сили за 40 млн, да бяхте купили два хеликоптера ли? Може и втора ръка. Сега се молите на други държави. Чехия праща хеликоптери и погледнах какви коли карат полицаите им. Само Шкода. Да, нови и различни модели, но не са дали милиони за мощни чужди коли? Затова пък не са молят на останалите като се запалят две стърнища. Приоритети!