14

Анонимен

преди 1 месец

До Барон Мюнхаузен БЪРЗО спирай телевизора, съвсем си го закъсал. Побъркаха ви с измишльотините от тоя телевизор.

13

Анонимен

преди 1 месец

До не плашойся 11 Нашите помнят лято през 80-те години, когато заради голямата жега листата на кестените по бул."Витоша" пожълтели и изсъхнали още през август. По същото време правили и някакъв ремонт на булеварда.

12

Анонимен

преди 1 месец

До Факт - Моята баба помни зимите в самото навечерие на Втората св.война и по време на войната. Спомня си за сняг, натрупал до такава степен, че стигал до над кръста на баща й. Не е живяла в гората. Имали са къща в едно село съвсем близо до гр. Кюстендил и през някои години прекарвали там коледните празници. Тогава в България празнували Коледа през януари.

11

До Анонимен 4

преди 1 месец

През 80-те години е имало случаи през лятото, следобед, на западен балкон в София термометърът да показва 45 градуса. Лично познавам семейството, апартаментът им е на ул."Иван Вазов". Така че, не виждам нищо чудно в сегашните горещини. Неприятно е това, че продължиха толкова дълго без кратки периоди на разхлаждане. Но ще го преживеем и през зимата дори ще мърморим защо не е жега като през лятото :)

10

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Като гледам ,никой не взима мерки ,ООН спи зимен сън...Скоро ще свърши и водата ,и ще бъдем изправени пред Апокалипсис ,заради една шайка алчни хорица.Един ден ,парите им няма да имат стойност,и ще живеят сред Ад!!!Ще тежи на Гутиериш и компания,заради мълчаливото им съгласие с наведена глава...

9

не плашойся

преди 1 месец

Има циклизъм в природата. Преди 40години също имаше такива 3 поредни горещи лета! Добива от царевица беше по един чувал от декар...

8

До Факт 6

преди 1 месец

Климатолозите не могат да кажа дори какъв ще е следващия месец, а какво остава следващата година. Това увеличава подозрението, че ще става все по-зле. А температурите не се покачват с по 1-2 градуса годишно, а с по 5-6. Никой не дава логично обяснение защо само Югоизтоична Европа се пържи.Този Сахарски вятър, дето постоянно им е в устите, започна да духа още през май, доколкото си спомням. Няма как да е това.

7

Анонимен

преди 1 месец

Който ти е дал диплома, не е имал акъл за 2 стотинки, Матев! Отчитал съм 2 градуса разлика между температурата в двора и тази на улицата. И това само заради едно висока ограда. Ти ми обясняваш, че не може да има 3 градуса разлика в температурата в Пловдив и Садово! Смe ш ниk.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха ха, статистиката като не отговаря на зелената шарлатиния, ще кажем че едно време са се объркали, мерили са погрешно. Циркаджии!!!! Елементарни сте!

5

от пенсионер до 6

преди 1 месец

ами малко си живял, за това имаш някакви ИзКривени Романтични Спомени за Детството си - а Помниш ли как с Газа от СССР в Панелките беше толко Топло през Зимата, че Отваряхме Прозорците за да се Охлаждаме, а сега - 1000 лева сметка - а радиатора като го пипнеш с телесна температура, а същият Радиатор по времето на БКП - ако го пипнеш - получаваш Изгаряне! това помниш ли го?!

4

Факт

преди 1 месец

Не знам за жегите, ама си спомням че като дете по цяла зима се пързаляхме с найлони в задния двор на училището (има насип), а в последните 20 години само киша. Не съм видял да натруа сняг колкото да се пуснеш дори веднъж.

3

Анонимен

преди 1 месец

:)

2

Анонимен

преди 1 месец

Всяко нещо което противоречи на настоящата политическа линия е съмнително. Аз си спомням към 40 градуса в София и по-малко мрънкане.

1

Анонимен

преди 1 месец

Нормата за нашата страна по това време на годината са да бъдат между 30 и 35 градуса, а виждаме, че са между 36 и 42-42 градуса, тоест с 8 градуса над нормата. То това е готово за "тревожен отчет" на ЕК бе! Как ги сметнахте тези 8 градуса над нормалното?