4

Анонимен

преди 1 месец

До vsНе бе Бойко, а Лилето Павлова. И първи ремонт след нейното изказване я опроверга. Няма месец след пускането на участък при Нови хан и се появиха коловозите. Бойко, та Бойко. Не е идеален, ама участъците от времето на Костов и Станишев бетер влакчето на Инди. Да не говорим мижави като дължина. С такъв матреал, това заслужаваме.

3

Анонимен

преди 1 месец

Да, бе! Спрели са? Такова наторване вчера по второстепенните пътища по обяд, че няма накъде! И като прибавим сеслкостопанските машини на пътя. Мазало! Мая Манолова и Антон Кутев са си за публичен линч. Ако помните преди години, те двамата повтаряха: "асфалта не се яде". Само да светна разбиращите от всичко българи, че Южна Корея не станала това, което е сега със социални помощи и мин.работна заплата, а със строене на пътища, летища и пристанища. При три диктатора и зверска КОРУПЦИЯ!!!!

2

Анонимен

преди 1 месец

Разбеснелите се претоварени самосвали и гондоли в София, ще бъдат ли спрени днес,или понеже си плащат такса спокойствие,ще продължат да вдигат прахоляци и рушат. Между Горубляне и младост 4 си направиха едно незаконно разтоварище,какво зариват,какво загробват не е ясно,но прахоляците които вдигат движейки се в полето са неописуеми. Да не говорим че сашко с незаконната автоморга в близост едва работи,а неговата клиентела е отбрана,все със скъпи коли,си купуват щипки за кори в малки пликчета.

1

Анонимен

преди 1 месец

ЕВАЛА.