38

цървул

преди 1 месец

До Боби"Университед" - Знаменито!!!

37

емо

преди 1 месец

статията е пропагандистка и в нея има много дезинформация. не е лошо, както пише един от читателите, да пуснете нещо за набора в украйна.

36

Боби

преди 1 месец

Никой не си е направил труда да отсее Брашното от Плявата. Мисущин е ВИЗИОНЕР ощр когато беше Министър на електронното правителство. В момента е дошло времето Военкоматите да се електронизират и да се добавят към цялото електронно правителство. Цялата идея е да се знае всеки от 16 до 23 години къде е: В РФ но се крие, В РФ Университед, В Чужбина Университед, В Чужбина крие се или В Чужбина по някаква друга причина като Медицински интервенции или Туризъм...

35

Хаха

преди 1 месец

Мий бъркате Русия с Украйна. Пуснете някоя статия за тамошният "набор".

34

Това са пълни

преди 1 месец

глупости. Невероятно, но факт - руснаците се натискат за фронта. 2000 евро заплата и нисък риск за загуба на живот. Напредването става само след изравняване със земята на всяка съпротива, най-вече с планиращи бомби.

33

Анонимен

преди 1 месец

Запада яко се болшевизира, по гадна пропаганда даже болшевиките не са правили, комунизма направо изглежда като демократичен строй пред новите болшевишки капиталисти, тея нямат никви скрупули и задръжки.

32

Анонимен

преди 1 месец

Напушен зеля къси вече ги издебна укренските новобранци, сега вече преследва де що мърда, ми то не остана да мърда веч, всичко е на тор и избягало в чужбина.

31

Не ни интересува

преди 1 месец

Нас не ни интересуват Украйна, Русия, САЩ или която и да е друга сбирщина от ЕдЕоти. Интересува ни кога България ще бъде силна, както беше преди 1989 година. Интересува ни, кога ще спрат "нашите политици" ЕспедераЗтяването на младежите и връщането на задължителната казарма, че да ги вкара в пътя. Кога здравеопазването ще е на ниво, корупцията и убийствата ще се наказват със затвор. Нашето си дередже оправихме, та сме тръгнали за другите държави да се тюхкаме...

30

Россия просия

преди 1 месец

За съжаление живеем в различни светове,лично познавам четирима млади от смесени бракове които от 2022 са тук в България, завинаги.

29

FMC

преди 1 месец

Аха.

28

Анонимен

преди 1 месец

По лошо нещо от пропагандата е тъЪпата пропаганда.

27

Анонимен

преди 1 месец

Западната пропаганда не спи. Кажете за осрайнцитеее които насила хващат хора за фронта, дори инвалиди и сега казаха че смъкват наборната служба под 25г възрст.

26

Хи хи

преди 1 месец

Нас тва за една външна държава не ни интересува Нас ни интересуват нашите стратегически партньори, и как при демокрацията стрелят по президенти и кандидат президенти

25

Анонимен

преди 1 месец

По-добре опишете как дебнат наборниците в Украйна. Там е екшън наистина, а за Русия не си съчинявайте и изсмуквайте от пръстите. Най-малкото границите са отворени и всеки е свободен да се скита по света.

24

Жоро Сороса

преди 1 месец

Да ходят да гинат на фронта заради яхтата Шехерезада на дядя Путин.

23

Анонимен

преди 1 месец

С тази статия се прикрива информацията, че в Украйна от днес влизат в сила нови правила за мобилизация: укро-гражданите от 18 до 60-годишна възраст нямат право да излизат на улицата без да носят военен билет /хартиен, електронен носители/, без да носят актуални данни от военна медицинска комисия и т.н.

22

Анонимен

преди 1 месец

Унгария е първата европейска държава, която открито призна, че в Украйна се извършва насилствена мобилизация. Ловният сезон е открит: Министерството на отбраната на РФ обяви премия от 15 млн. рубли за военнослужещ, който свали F-15, F-16.

21

Анонимен

преди 1 месец

По време на Майдан-ските събития, по-високият (168 см.) Литъл Жужак беше твърде зает с новите реконструкции на Прословутият Дворец. След загубата на Украйна и от там Европа, яката лапачка изведнъж секна. Ахам, хайде сега на въйнъй! Цивилизованите руснаци, разбира се няма да се трепят за Жужи. Остават селяците в далечните земи... Да де, ама те са примитивни варвари и нямат никакъв шанс срещу НАТО. Двата Жужи яко беснеят... Подскачат върху Сармат, последната им надежда...

20

Анонимен

преди 1 месец

Защо да "дебне"? Наборната служба там си е задължителна, като в голяма част от света. Имат конституция, спазват я. Не като нашата, която едни мекеRета превърнаха в паRцал и сега още едни не искат да решат, че това е така.

19

Реалист

преди 1 месец

Това е всъщност лъжа. До сега на Русия не се е налагало подобно нещо. Но виж, от месеци вече украинците ги извличат насила от домовете им за да ги пращат на война, а на тези на които са изтекли паспортите в чужбина дават само пасаван да се приберат в Украйна за нови, а так ги чакат от границата. Украинците вече им е все тая и искат най-после джуджето им да му дойде акъла в главата и да кандиса.