231

Анонимен

преди 1 месец

Тоя продължава да ходи по мрежата и по Българските улици.Заедно с имотната мафия дето пусна в Пазарджишкият затвор.Там има достачно хора да се опитат да ги лъжат

230

Анонимен

преди 1 месец

Корумпираната секта ПП,ДБ само говорят за борба с корупцията, но не правят нищо за нея.

229

Анонимен

преди 1 месец

227 Част от точките са писани от Рая Назарян ГЕРБ. ПП,ДБ са преписвачи и плагиатори, фалшификатори и неможачи.

228

Анонимен

преди 1 месец

Човекът е инфантилен и много наивен, но все пак е искрен. Ще трябва доста време да се изцедят циреите и премахнат метастазите на ДС, но неминуемо това ще се случи.

227

Анонимен

преди 1 месец

Шарлатаните си мислят че могат да управляват, само че няма да стане

226

Анонимен

преди 1 месец

Подарявам обучени пуделчета. Ефтинджос. Насам. Не ти, а ти.

225

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Анонимен 226: "ГЕРБ подкрепят точките от "декларацията"? На думи, да. Но когато дойде време за гласуване на антикорупционните закони ще гласуват против. От чекмеджето на Бойко друго не може да се очаква.

224

С Възраждане надолу

преди 1 месец

Възраждане вече намислиха как да провалят и опитът за законодателна дейност. Тъй като ПП-ДБ не поставят на масата предпожение за правителство (за да може от Възраждане да кажат, че ще подкрепят само правителство с техният мандат) от Възраждане за да подкрепят седемте предоложения на ПП-ДБ поставиха условие да приемат техните седем предложения (в това число пет референдума) което е ясно, че няма как да стане, поне за три месеца. ........................ И така Възраждане пак спасява модела ГЕРБ.

223

Абе

преди 1 месец

какви ги дрънка този популист. Всички дългогодишни служители в министерства знаят, че най-големите кражби и корупция бяха при тяхното управление. Говори се, че по този показател ударили в земята ГЕРБ и ДПС, а те не са за подценяване в спорта.

222

Анонимен

преди 1 месец

Киро е като гюле вързано за крака на удавника ПП-ДБ. Колкато и да искат да плуват, гюрето ще ги отнесе на дънотоБ

221

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ подкрепят точките от "декларацията" на ПП-ДБ, но не подкрепят мандата им. Ако са искали реално да се работи по точките от декларацията, да бяха дошли да преговарят за това при мандата на спечелилите изборите!

220

Анонимен

преди 1 месец

Докога ще го слушаме тоя с глупостите и тъпотиите му, как може този наистина смотан човек да си въобразява че някой пак ще сложи властта в ръцете му? Той доказа че единствената му цел е да продаде България и то евтино. затова хората го изхвърлиха с вот на недоверие. И този мамул продължава да се вре и да се държи нагло. Не знам, с такива не виждам бъдеще за България. Защото няма отърване от тях.

219

Анонимен

преди 1 месец

килър петков кога замаза дупките кога напечата декларация този човек не спи

218

Анонимен

преди 1 месец

Видовден за теб Киро е и шайката около теб СЪД за вас уби човек Киро никой не е над закона Киро на Лена на Миро

217

Анонимен

преди 1 месец

Киро лъже и пак и пак еднообразно Вън Киро

216

Лена Гугълката

преди 1 месец

И днес йощ Балканът, Щом бурята захваща, Спомня тоз ден бурен, Денят в който на парапета Лена се надупи, а наш Киря изотзаде, полата и надигна и О Боже,-бяла пухкава дупарка сластно той омачка....

215

Анонимен

преди 1 месец

Пишман харварджията щял да бори корупцията. Те заедно с кокорчо са олицетворение на корупцията. Колко ли записи излязоха какви са им истинските намерения, обаче овците продължават да гласуват за тях.

214

Цяла година

преди 1 месец

златното пръстче на ГЕРБ и ДПС. И продължават да ке гаврят с избирателите си, Конституцията и Законите. Щял да бори корупцията? Защо не премахна Законът за ненаказуемост на колективни органи, премиери, министри, депутати, кметове съветници. Ревизия на Концесии. Забрави ортаците си с ветрогенераторите в Черно море Мирчев и Добрев. Само заради ПВУ и скандалните фирми с фото и перки, трябва да сте в затвора, всички от 1997, вклч. БТК Василев, Уестинг реактори и гориво, газ, закриване ТЕЦ2, и др.

213

Анонимен

преди 1 месец

ЦИРК

212

Паладин

преди 1 месец

До Видовден 208Забрави че искаха и да сменят 3март. Няма такива гнусни хора.