7

Анонимен

преди 1 месец

Мисля че не беше нужно да карат горките момчета да се покланят. Защо Кейт дава наградата след като е болна. Имаше други членове на кралското семейство. Има нещо което не е правилно. Освен това че не е принцеса.

6

Анонимен

преди 1 месец

Кой ви каза че е принцеса. Тя е само херцогиня но може би дъщеря и е принцеса , титла която се получава по рождение. Сигурни ли сте че това е тя .Да не е некоя двойничка.

5

Анонимен

преди 1 месец

До aZ-ътЗащото жената е болна, а е там, вместо да е със семейството си и да си гледа спокойствието, за да бъде събитието по-тържествено и по-красиво. Това не е поклон като пред кралица, а като пред една достойна жена и майка.

4

Анонимен

преди 1 месец

Джокович - какъв невероятен професионалист и джентълмен! Ако всички мъже бяха като него и имаха неговата етика, светът щеше да е друг. Гледайте видеото.

3

aZ-ът

преди 1 месец

Аз не бих се поклонил на предсравител на англосакса. Ме знам каква точно се пада на англичаните, но на Джокович тая му се пада точно "оня с коня". Що й се покланя?

2

Бай Урко

преди 1 месец

Като взема една остегарка Сливова и удри наред по цялата сбъркана фамилия!!!

1

Анонимен

преди 1 месец

"И двамата играчи се поклониха по посока на Кейт преди да приемат наградите си."-----------Защо й се покланят след като дори не са поданици на кралството?